Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1163
Pølse, krakowpølse
Engelsk navn
Pork sausage, polony type
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1176 kJ 1003
Energi, kcal 281 kcal 1003
total-N 2,432 g 1 1061
Protein, total 15,2 g 1 1061
Protein, deklaration 15,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 24,8 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1003
Tørstof 41,8 g 1 1061
Vand 58,2 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 0,758 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,193 µg 1300
25-hydroxycholecalciferol 0,113 µg 1300
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 982 mg 1 1061
Kalium, K 240 mg 1 1061
Jern, Fe 1,02 mg 1 1061
Kobber, Cu 0,220 mg 1 1061
Zink, Zn 2,00 mg 1 1061
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 65 mg 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby