DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1163
Pølse, krakowpølse
Engelsk navn
Pork sausage, polony type
Taxonomisk navn
Sus scrofa
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1176 kJ 1003
Energi, kcal 284 kcal 1003
Nitrogen, total 2,432 g 1 1061
Protein, videnskabelig 15,2 g 1 1061
Protein, deklaration 15,2 g 1 1061
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 24,8 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1003
Tørstof 41,8 g 1 1061
Vand 58,2 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0,758 µg 1003
D3-vitamin 0,193 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,113 µg 1300
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 982 mg 1 1061
Kalium, K 240 mg 1 1061
Jern, Fe 1,02 mg 1 1061
Kobber, Cu 0,220 mg 1 1061
Zink, Zn 2,00 mg 1 1061
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 22,692 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 65 mg 1003

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby