DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1169
Yoghurt, med frugt, 1.5 % fedt
Engelsk navn
Yogurt, with fruit, 1.5 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 311 kJ 1003
Energi, kcal 73 kcal 1003
Nitrogen, total 0,565 g 0,565 0,56 - 0,57 2 2092
Protein, videnskabelig 3,6 g 3,6047 3,57 - 3,63 2 2092
Protein, deklaration 3,5 g 3,53125 3,5 - 3,56 2 2092
Kulhydrat, difference 12,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 12,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 10,4 g 1003
Tilsat sukker 4,0 g 3 - 4,9 27 T 1068
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 1,3 g 1,25 1,2 - 1,3 2 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,74 0,73 - 0,75 2 2092
Tørstof 17,6 g 17,55 17,3 - 17,8 2 2092
Vand 82,5 g 82,45 82,2 - 82,7 2 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14,6 RE 1003
Retinol 14,0 µg 1003
D-vitamin 0,0400 µg 1003
D3-vitamin 0,0400 µg 1003
E-vitamin 0,0400 α-TE
alfa-tokoferol 0,0400 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0373 mg 0,04 0,03 - 0,042 3 1046, 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,164 mg 0,12 - 0,18 6 1046, 2092
Niacinækvivalent 0,974 NE 1003
Niacin 0,155 mg 0,155 0,15 - 0,16 2 2092
B6-vitamin 0,0600 mg 0,06 0,06 - 0,06 2 2092
Pantothensyre 0,280 mg 0,28 0,26 - 0,3 2 2092
Biotin 1,60 µg 1,6 1,3 - 1,9 2 2092
Folat 12,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0,228 µg 0,14 - 0,37 4 1046, 2092
C-vitamin 0,200 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,200 mg 0 - 0,5 38 T 12
beta-caroten 7,00 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,0800 mg 0,08 0,08 - 0,08 2 2092
Natrium, Na 32,5 mg 32,5 31 - 34 2 2092
Kalium, K 145 mg 144,5 141 - 148 2 2092
Calcium, Ca 111 mg 101 - 123 5 1046, 2092
Magnesium, Mg 11,1 mg 11,1 10,5 - 11,7 2 2092
Fosfor, P 92,0 mg 92 91 - 93 2 2092
Jern, Fe 0,0365 mg 0,0365 0,032 - 0,041 2 2092
Kobber, Cu 0,0160 mg 0,016 0,005 - 0,027 2 2092
Zink, Zn 0,435 mg 0,435 0,42 - 0,45 2 2092
Jod, I 10,1 µg 10,1 8,2 - 12 2 2092
Mangan, Mn 0,0180 mg 0,018 0,014 - 0,022 2 2092
Chrom, Cr 0,135 µg 0,135 0 - 0,27 2 2092
Selen, Se 1,45 µg 1,45 1,2 - 1,7 2 2092
Molybdæn, Mo 2,00 µg 1 1348
Nikkel, Ni 1,69 µg 1,685 1,63 - 1,74 2 2092
Kviksølv, Hg 0,0300 µg 3 1348
Arsen, As 0,300 µg 1 1348
Cadmium, Cd 0,00200 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,00300 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,30 g 1,3 0,5 - 2,1 2 2092
Galaktose 0,650 g 0,65 0,5 - 0,8 2 2092
Glukose 1,25 g 1,25 0,4 - 2,1 2 2092
Monosaccharider, total 3,20 g 1003
Laktose 2,55 g 2,55 2,1 - 3 2 2092
Sakkarose 4,70 g 4,7 2,8 - 6,6 2 2092
Disaccharider, total 7,25 g 1003
Sukkerarter, total 10,5 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,044 3,72 2092
C6:0 0,033 2,79 2092
C8:0 0,022 1,86 2092
C10:0 0,033 2,79 2092
C12:0 0,044 3,72 2092
C14:0 0,121 10,2 2092
C15:0 0,011 0,931 2092
C16:0 0,341 28,8 2092
C18:0 0,132 11,1 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,011 0,931 2092
C16:1,n-7 0,022 1,86 2092
C18:1,n-9 0,242 20,4 2092
C18:1,n-7 0,011 0,931 2092
C18:1,trans 0,044 3,72 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,022 1,86 2092
C18:2,conjugerede 0,004 0,372 2092
C18:3,n-3 (ALA) 0,011 0,931 2092
C18:2,trans 0,011 0,931 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,022 1,86 2092
Sum mættede 0,781 66,1 1003
Sum monoumættede 0,286 24,2 1003
Sum polyumættede 0,037 3,16 1003
Transfedtsyrer, total 0,055 4,65 1003
Fedtsyrer, total 1,181 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,011 0,931 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,022 1,86 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 6 mg 2 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 192 340 T 12
Leucin 345 610 T 12
Lysin 322 570 T 12
Methionin 90 160 T 12
Cystin 24 42 T 12
Phenylalanin 158 280 T 12
Tyrosin 164 290 T 12
Threonin 153 270 T 12
Tryptofan 49 87 T 12
Valin 243 430 T 12
Arginin 124 220 T 12
Histidin 96 170 T 12
Alanin 119 210 T 12
Asparaginsyre 316 560 T 12
Glutaminsyre 701 1240 T 12
Glycin 73 130 T 12
Prolin 339 600 T 12
Serin 198 350 T 12

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby