Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1169
Yoghurt, med frugt, 1.5 % fedt
Engelsk navn
Yogurt, with fruit, 1.5 % fat
Synonymer
Letmælksyoghurt
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 311 kJ 1003
Energi, kcal 74 kcal 1003
total-N 0,565 g 0,565 0,56 - 0,57 2 2092
Protein, total 3,6 g 3,6 3,573 - 3,637 2 2092
Protein, deklaration 3,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 12,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 12,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 12,0 g 1003
Tilsat sukker 4,0 g 3,0 - 4,9 27 T 1068
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 1,3 g 1,3 1,2 - 1,3 2 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 0,7 0,73 - 0,75 2 2092
Tørstof 17,6 g 17,6 17,3 - 17,8 2 2092
Vand 82,5 g 82,5 82,200 - 82,700 2 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14,6 RE 1003
Retinol 14,0 µg 1003
ß-caroten 7,00 µg 1003
D-vitamin 0,040 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,040 µg 1003
E-vitamin 0,040 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,040 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,037 mg 0,040 0,03 - 0,042 3 1046, 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,164 mg 0,12 - 0,18 6 1046, 2092
Niacin 0,972 NE 1003
niacin 0,155 mg 0,155 0,15 - 0,16 2 2092
B6-vitamin 0,060 mg 0,060 0,06 - 0,06 2 2092
Pantothensyre 0,280 mg 0,280 0,26 - 0,30 2 2092
Biotin 1,60 µg 1,60 1,3 - 1,9 2 2092
Folat 12,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0,228 µg 0,14 - 0,37 4 1046, 2092
C-vitamin 0,200 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,200 mg 0 - 0,5 38 T 12
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 0,080 mg 0,080 0,08 - 0,08 2 2092
Natrium, Na 32,5 mg 32,5 31 - 34 2 2092
Kalium, K 145 mg 145 141 - 148 2 2092
Calcium, Ca 111 mg 101 - 123 5 1046, 2092
Magnesium, Mg 11,1 mg 11,1 10,5 - 11,7 2 2092
Phosphor, P 92,0 mg 92,0 91 - 93 2 2092
Jern, Fe 0,037 mg 0,037 0,032 - 0,041 2 2092
Kobber, Cu 0,016 mg 0,016 0,005 - 0,027 2 2092
Zink, Zn 0,435 mg 0,435 0,42 - 0,45 2 2092
Jod, I 10,1 µg 10,1 8,2 - 12 2 2092
Mangan, Mn 0,018 mg 0,018 0,014 - 0,022 2 2092
Chrom, Cr 0,135 µg 0,135 0,00 - 0,27 2 2092
Selen, Se 1,45 µg 1,45 1,2 - 1,7 2 2092
Molybdæn, Mo 2,00 µg 1 1348
Nikkel, Ni 1,69 µg 1,69 1,63 - 1,74 2 2092
Kviksølv, Hg 0,030 µg 3 1348
Arsen, As 0,300 µg 1 1348
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,003 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,30 g 1,30 0,5 - 2,1 2 2092
Galaktose 0,650 g 0,650 0,5 - 0,8 2 2092
Glucose 1,25 g 1,25 0,4 - 2,1 2 2092
Monosaccharider, total 3,20 g 1003
Lactose 2,55 g 2,55 2,1 - 3,0 2 2092
Saccharose 4,70 g 4,70 2,8 - 6,6 2 2092
Disaccharider, total 7,25 g 1003
Sukkerarter, ialt 10,5 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,040 3,72 2092
C6:0 0,030 2,79 2092
C8:0 0,020 1,86 2092
C10:0 0,030 2,79 2092
C12:0 0,040 3,72 2092
C14:0 0,110 10,2 2092
C15:0 0,010 0,93 2092
C16:0 0,310 28,9 2092
C18:0 0,120 11,2 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,010 0,93 2092
C16:1,n-7 0,020 1,86 2092
C18:1,n-9 0,220 20,5 2092
C18:1,n-7 0,010 0,93 2092
C18:1,trans n-9 0,040 3,72 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,020 1,86 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,004 0,37 2092
C18:3,n-3 0,010 0,93 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,010 0,93 2092
Andre fedtsyrer 0,020 1,86 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,710 66,1 1003
Sum monoumættede 0,260 24,2 1003
Sum polyumættede 0,034 3,17 1003
Sum transfedtsyrer 0,050 4,66 1003
Fedtsyrer, total 1,07 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 0,93 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,020 1,86 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 6 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 192 340 T 12
Leucin 345 610 T 12
Lysin 322 570 T 12
Methionin 90 160 T 12
Cystin 24 42 T 12
Phenylalanin 158 280 T 12
Tyrosin 164 290 T 12
Threonin 153 270 T 12
Tryptofan 49 87 T 12
Valin 243 430 T 12
Arginin 124 220 T 12
Histidin 96 170 T 12
Alanin 119 210 T 12
Asparaginsyre 316 560 T 12
Glutaminsyre 701 1240 T 12
Glycin 73 130 T 12
Prolin 339 600 T 12
Serin 198 350 T 12

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby