DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1169
Yoghurt, med frugt, 1.5 % fedt
Engelsk navn
Yogurt, with fruit, 1.5 % fat
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 306 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 288 kJ 1003
Energi (kcal) 72 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 68 kcal 1003
Protein 3,6 g 3,604 3,57 - 3,63 2 2092
Protein fra Aminosyrer 3,2 g 1003
Protein, deklaration 3,5 g 3,531 3,5 - 3,56 2 2092
Kulhydrat difference 12,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 11,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,4 g 1003
Kostfibre 0,5 g T 1286.0
Fedt 1,3 g 1,25 1,2 - 1,3 2 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,08 g 2 1003
Aske 0,7 g 0,74 0,73 - 0,75 2 2092
Tørstof 17,6 g 17,55 17,3 - 17,8 2 2092
Vand 82,5 g 82,45 82,2 - 82,7 2 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 15,2 RE 1003
Retinol 14,0 µg 1003
beta-Caroten 7,00 µg 1003
D-vitamin 0,0400 µg 1003
D3-vitamin 0,0400 µg 1003
E-vitamin 0,0400 α-TE 1003
alfa-Tokoferol 0,0400 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0373 mg 0,04 0,03 - 0,042 3 2092, 1046
Riboflavin (B2-vitamin) 0,164 mg 0,12 - 0,18 6 2092, 1046
Niacinækvivalent 0,974 NE 1003
Niacin 0,155 mg 0,155 0,15 - 0,16 2 2092
B6-vitamin 0,0600 mg 0,06 0,06 - 0,06 2 2092
Pantotensyre 0,280 mg 0,28 0,26 - 0,3 2 2092
Biotin 1,60 µg 1,6 1,3 - 1,9 2 2092
Folat 12,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0,228 µg 0,14 - 0,37 4 2092, 1046
C-vitamin 0,200 mg 1003
Ascorbinsyre 0,200 mg 0,0 - 0,5 38 T 12.0
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 32,5 mg 32,5 31 - 34 2 2092
Kalium 145 mg 144,5 141 - 148 2 2092
Calcium 111 mg 101 - 123 5 2092, 1046
Magnesium 11,1 mg 11,1 10,5 - 11,7 2 2092
Jern 0,0365 mg 0,036 0,032 - 0,041 2 2092
Kobber 0,0160 mg 0,016 0,005 - 0,027 2 2092
Zink 0,435 mg 0,435 0,42 - 0,45 2 2092
Mangan 0,0180 mg 0,018 0,014 - 0,022 2 2092
Krom 0,135 µg 0,135 0,0 - 0,27 2 2092
Molybdæn 2,00 µg 1 1348
Selen 1,45 µg 1,45 1,2 - 1,7 2 2092
Fosfor 92,0 mg 92,0 91 - 93 2 2092
Chlorid 0,0800 mg 0,08 0,08 - 0,08 2 2092
Jod 10,1 µg 10,1 8,2 - 12 2 2092
Nikkel 1,69 µg 1,685 1,63 - 1,74 2 2092
Kviksølv 0,0300 µg 3 1348
Arsen 0,300 µg 1 1348
Cadmium 0,00200 µg 0,0 - 0,006 18 1538
Bly 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Sum mineraler 391 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,30 g 1,3 0,5 - 2,1 2 2092
Galaktose 0,650 g 0,65 0,5 - 0,8 2 2092
Glukose 1,25 g 1,25 0,4 - 2,1 2 2092
Sum monosakkarider 3,20 g 1003
Laktose 2,55 g 2,55 2,1 - 3 2 2092
Sakkarose 4,70 g 4,7 2,8 - 6,6 2 2092
Sum disakkarider 7,25 g 1003
Sum sukkerarter 10,5 g 1003
Tilsat Sukker 8,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 8,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,044 3,72 2092
C6:0 0,033 2,79 2092
C8:0 0,022 1,86 2092
C10:0 0,033 2,79 2092
C12:0 0,044 3,72 2092
C14:0 0,121 10,2 2092
C15:0 0,011 0,931 2092
C16:0 0,341 28,8 2092
C18:0 0,132 11,1 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,011 0,931 2092
C16:1,n-7 0,022 1,86 2092
C18:1,n-7 0,011 0,931 2092
C18:1,n-9 0,242 20,4 2092
C18:1,trans 0,044 3,72 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,022 1,86 2092
C18:2,konjugeret 0,004 0,372 2092
C18:3,n-3 0,011 0,931 2092
C18:2,trans 0,011 0,931 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,022 1,86 2092
Sum mættede fedtsyrer 0,781 66,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,286 24,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,037 3,16 1003
Sum transfedtsyrer 0,055 4,65 1003
Sum fedtsyrer 1,181 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,011 0,931 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,022 1,86 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 6 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,565 2092
Isoleucin 192 340 T 12.0
Leucin 345 610 T 12.0
Lysin 322 570 T 12.0
Methionin 90 160 T 12.0
Cystin 24 42 T 12.0
Phenylalanin 158 280 T 12.0
Tyrosin 164 290 T 12.0
Threonin 153 270 T 12.0
Tryptofan 49 87 T 12.0
Valin 243 430 T 12.0
Arginin 124 220 T 12.0
Histidin 96 170 T 12.0
Alanin 119 210 T 12.0
Asparaginsyre 316 560 T 12.0
Glutaminsyre 701 1240 T 12.0
Glycin 73 130 T 12.0
Prolin 339 600 T 12.0
Serin 198 350 T 12.0
Sum essentielle Aminosyrer 1737 T 12.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 2172 T 12.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Serotonin 0,00300 mg 1474
Cholin 15,2 mg 1 2187
Sum biogene aminer 0,00300 mg 1003
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby