DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1172
Sprængt nakke, grisekød
Engelsk navn
Pork, neck, smoked, boiled
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1095 kJ 1003
Energi, kcal 264 kcal 1003
Nitrogen, total 3,120 g 1 1061
Protein, videnskabelig 19,5 g 1 1061
Protein, deklaration 19,5 g 1 1061
Kulhydrat, difference 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 20,6 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,5 g 1003
Tørstof 42,7 g 1 1061
Vand 57,3 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0,709 µg 1003
D3-vitamin 0,169 µg 1300
25-hydroxy D3-vitamin 0,108 µg 1300
K1-vitamin 0 µg 1655
Niacinækvivalent 3,54 NE 1003
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 844 mg 1 1061
Kalium, K 261 mg 1 1061
Jern, Fe 0,780 mg 1 1061
Kobber, Cu 0,0840 mg 1 1061
Zink, Zn 4,90 mg 1 1061
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 18,849 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 72 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 936 300 T 1112
Leucin 1400 450 T 1112
Lysin 1720 550 T 1112
Methionin 468 150 T 1112
Cystin 128 41 T 1112
Phenylalanin 718 230 T 1112
Tyrosin 655 210 T 1112
Threonin 811 260 T 1112
Tryptofan 212 68 T 1112
Valin 1030 330 T 1112
Arginin 1150 370 T 1112
Histidin 718 230 T 1112
Alanin 1150 370 T 1112
Asparaginsyre 1720 550 T 1112
Glutaminsyre 2530 810 T 1112
Glycin 998 320 T 1112
Prolin 780 250 T 1112
Serin 749 240 T 1112

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby