Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1178
Sojadrik, kommercielt tilberedt, ikke beriget
Engelsk navn
Beverages, soy, commercially prepared, unfortified
Synonymer
Sojamælk, Soyamælk, Soyadrik, Soy milk
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Massefylde 1028,0 5 2093
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25 2098
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 230 kJ 1003
Energi, kcal 55 kcal 1003
total-N 0,547 g 0,557 0,406 - 0,681 5 2093
Protein, total 3,4 g 3,5 2,538 - 4,256 5 2093
Protein, deklaration 3,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 5,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 5,0 g 1003
Tilsat sukker 2,2 g 1864
Kostfiber 0,3 g 0,2 0,08 - 0,53 5 2093
Fedt, total 2,3 g 2,4 1,6 - 2,6 5 2093
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,4 g 0,4 0,30 - 0,52 5 2093
Tørstof 11,4 g 10,3 6,8 - 18,1 5 2093
Vand 88,6 g 89,7 81,900 - 93,200 5 2093
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0 5 2093
ß-caroten 0 µg 1344
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,216 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,216 mg 0,200 0,14 - 0,33 5 2093
B1-vitamin 0,034 mg 0,035 0,025 - 0,041 5 2093
B2-vitamin, riboflavin 0,013 mg 0,014 0,012 - 0,014 5 2093
Niacin 0,733 NE 1003
B6-vitamin 0,026 mg 0,026 0,023 - 0,03 5 2093
Folat 9,00 µg 1864
B12-vitamin 0 µg 1864
C-vitamin 1,00 mg 1003
L-ascorbinsyre 1,00 mg 1864
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 39,0 mg 59,0 0 - 69 5 2093
Natrium, Na 37,5 mg 48,8 19,0 - 50,4 5 2093
Kalium, K 101 mg 96 84,3 - 127 5 2093
Calcium, Ca 9,86 mg 9,90 6,5 - 13,7 5 2093
Magnesium, Mg 15,6 mg 13,7 13,3 - 19,7 5 2093
Phosphor, P 44,1 mg 44,1 39,1 - 51,2 5 2093
Jern, Fe 0,450 mg 0,337 0,289 - 0,67 5 2093
Kobber, Cu 0,112 mg 0,108 0,087 - 0,14 5 2093
Zink, Zn 0,252 mg 0,248 0,207 - 0,305 5 2093
Jod, I 1,30 µg 1,25 1,11 - 1,58 5 2093
Mangan, Mn 0,222 mg 0,210 0,198 - 0,27 5 2093
Selen, Se 0 µg 0 5 2093
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 0 5 2093
Glucose 0,220 g 0,000 0 - 1,1 5 2093
Monosaccharider, total 0,220 g 1003
Lactose 0 g 0 5 2093
Maltose 0,310 g 0,000 0 - 1,47 5 2093
Saccharose 3,68 g 0,34 0,32 - 8,8 5 2093
Disaccharider, total 3,99 g 1003
Sukkerarter, ialt 4,21 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 2093
C10:0 0,000 0,00 2093
C16:0 0,261 12,5 2093
C18:0 0,123 5,89 2093
C20:0 0,008 0,38 2093
C22:0 0,008 0,38 2093
C24:0 0,000 0,00 2093
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 2093
C18:1,n-9 0,405 19,4 2093
C18:1,n-7 0,034 1,63 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,05 50,3 2093
C18:3,n-3 0,199 9,52 2093
C18:2,trans, udifferentieret 0,000 0,00 2093
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,400 19,1 1003
Sum monoumættede 0,439 21,0 1003
Sum polyumættede 1,25 59,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,09 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,199 9,52 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,05 50,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 155 284 T 1217
Leucin 266 486 T 1217
Lysin 218 399 T 1217
Methionin 43 79 T 1217
Cystin 45 83 T 1217
Phenylalanin 169 309 T 1217
Tyrosin 107 196 T 1217
Threonin 132 241 T 1217
Tryptofan 44 80 T 1217
Valin 164 300 T 1217
Arginin 247 452 T 1217
Histidin 86 158 T 1217
Alanin 146 266 T 1217
Asparaginsyre 400 731 T 1217
Glutaminsyre 639 1170 T 1217
Glycin 143 261 T 1217
Prolin 188 343 T 1217
Serin 175 320 T 1217

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby