DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1178
Sojadrik, kommercielt tilberedt, ikke beriget
Engelsk navn
Beverages, soy, commercially prepared, unfortified
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 210 kJ 1003
Energi (kcal) 50 kcal 1003
Protein 3,1 g 3,180 2,31 - 3,88 7 2093, 2182
Protein fra Aminosyrer 3,0 g 1003
Protein, deklaration 3,4 g 3,481 2,53 - 4,25 7 2093, 2182
Kulhydrat difference 4,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 4,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1003
Fedt 2,2 g 2,4 1,6 - 2,6 7 2093, 2182
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,09 g 7 1003
Aske 0,4 g 0,44 0,3 - 0,56 7 2093, 2182
Tørstof 10,2 g 7,13 6,8 - 18,1 7 2093, 2182
Vand 89,8 g 92,87 81,9 - 93,2 7 2093, 2182
Nitrogen 0,548 g 0,557 0,406 - 0,681 7 2093, 2182
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 0,0 5 2093
beta-Caroten 0 µg - 5 2 2182
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 0,191 α-TE
alfa-Tokoferol 0,191 mg 0,2 0,119 - 0,33 7 2093, 2182
beta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
gamma-Tokoferol 1,09 mg 1,091 0,983 - 1,2 2 2182
delta-Tokoferol 0 mg - 0,5 2 2182
K1-vitamin 4,89 µg 4,89 4,8 - 4,98 2 2182
Thiamin (B1-vitamin) 0,0327 mg 0,034 0,025 - 0,041 7 2093, 2182
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0166 mg 0,014 0,012 - 0,0249 7 2093, 2182
Niacinækvivalent 0,992 NE 1003
Niacin 0,179 mg 0,179 0,167 - 0,191 2 2182
B6-vitamin 0,0298 mg 0,028 0,023 - 0,0396 7 2093, 2182
Pantotensyre 0,0904 mg 0,090 0,0852 - 0,0957 4 2182
Biotin 3,65 µg 3,65 3,6 - 3,7 2 2182
Folat 15,2 µg 15,15 14,8 - 15,5 2 2182
B12-vitamin 0,01000 µg 0,01 0,01 - 0,01 2 2182
C-vitamin 1,000 mg 1003
Ascorbinsyre 1,000 mg 1864
Cholin 22,7 mg 1 2187
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 34,8 mg 28,0 19 - 50,4 7 2093, 2182
Kalium 110 mg 111,0 84,3 - 140 7 2093, 2182
Calcium 11,0 mg 12,2 6,5 - 14 7 2093, 2182
Magnesium 16,4 mg 17,6 13,3 - 19,7 7 2093, 2182
Jern 0,447 mg 0,44 0,289 - 0,67 7 2093, 2182
Kobber 0,120 mg 0,128 0,087 - 0,14 7 2093, 2182
Zink 0,276 mg 0,27 0,207 - 0,34 7 2093, 2182
Mangan 0,217 mg 0,21 0,198 - 0,27 7 2093, 2182
Krom 0 µg - 5 2 2182
Molybdæn 67,0 µg 67,0 67 - 67 2 2182
Selen 0,271 µg 0,0 0,0 - 1 7 2093, 2182
Fosfor 44,9 mg 44,4 39,1 - 51,2 7 2093, 2182
Chlorid 39,0 mg 59,0 0,0 - 69 5 2093
Jod 0,931 µg 1,19 1,11 - 5 7 2093, 2182
Nikkel 42,5 µg 42,5 42 - 43 2 2182
Kviksølv 0 µg - 0,1 2 2182
Arsen 0,0500 µg 0,1 - 0,1 2 2182
Cadmium 0,550 µg 0,55 0,5 - 0,6 2 2182
Bly 0 µg - 0,5 2 2182
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0,0 0,0 - 0,2 7 2093, 2182
Glukose 0,157 g 0,0 0,0 - 1,1 7 2093, 2182
Sum monosakkarider 0,157 g 1003
Laktose 0 g 0,0 0,0 - 0,2 7 2093, 2182
Maltose 0,221 g 0,0 0,0 - 1,47 7 2093, 2182
Sakkarose 2,77 g 0,5 0,32 - 8,8 7 2093, 2182
Sum disakkarider 2,99 g 1003
Sum sukkerarter 3,15 g 1003
Tilsat Sukker 4,2 g 1 2133
Frie sukkerarter 4,2 g 1 2133
Stivelse/Glykogen 0 g - 0,5 2 2182
Uopløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,0 g - 0,5 2 2182
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,0 2093
C10:0 0,000 0,0 2093
C16:0 0,224 12,5 2093
C18:0 0,106 5,88 2093
C20:0 0,007 0,373 2093
C22:0 0,007 0,401 2093
C24:0 0,000 0,0 2093
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 2093
C18:1,n-7 0,029 1,63 2093
C18:1,n-9 0,348 19,3 2093
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,903 50,3 2093
C18:3,n-3 0,171 9,51 2093
C18:2,trans 0,000 0,0 2093
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,344 19,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,377 21 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 1,073 59,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum fedtsyrer 1,794 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,171 9,51 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,903 50,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 153 2182
Leucin 263 2182
Lysin 232 2182
Methionin 43 2182
Cystin 47 2182
Phenylalanin 181 2182
Tyrosin 133 2182
Threonin 137 2182
Tryptofan 49 2182
Valin 155 2182
Arginin 272 2182
Histidin 93 2182
Alanin 147 2182
Asparaginsyre 418 2182
Glutaminsyre 679 2182
Glycin 146 2182
Prolin 177 2182
Serin 187 2182
Hydroxyprolin 0 2182
Ornitin 0 2182
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,71 1 2093
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,0 6 2093, 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby