DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1188
Bækforel, filet, røget
Engelsk navn
Charr, fillet, smoked
Taxonomisk navn
Salmo alpinus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,880
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 852 kJ 1003
Energi, kcal 204 kcal 1003
Nitrogen, total 4,736 g 1 1357
Protein, videnskabelig 27,7 g 0 1 1357
Protein, deklaration 27,7 g 0 1 1357
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt, total 10,3 g 1 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Aske 7,4 g 1 1357
Tørstof 45,4 g 1 1357
Vand 54,6 g 1 1357
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
D-vitamin 9,00 µg 1003
D3-vitamin 9,00 µg 8,8 - 9,5 2 T 694
K1-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1357
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2340 mg 1 1357
Kalium, K 460 mg 1 1357
Calcium, Ca 25,0 mg 1 1357
Magnesium, Mg 30,0 mg 1 1357
Fosfor, P 300 mg 1 1357
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, total 0 g 1357
Stivelse 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 9,064 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 48 mg 1361

© 2021 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby