Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1189
Cacaomælk (UHT)
Engelsk navn
Milk, with chocolate, partly skimmed, 1.5 % fat (UHT)
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 292 kJ 1003
Energi, kcal 70 kcal 1003
total-N 0,564 g 0,524 - 0,596 6 1236
Protein, total 3,6 g 3,343 - 3,802 6 1236
Protein, deklaration 3,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,8 g 1003
Tilsat sukker 5,1 g 4,2 - 5,9 12 1224
Kostfiber 0,5 g 1236
Fedt, total 1,7 g 1,33 - 2,09 38 1236
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,7 g 1001
Tørstof 16,2 g 1236
Vand 83,8 g 1236
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 14,6 RE 1003
Retinol 14,0 µg 1003
ß-caroten 7,00 µg 1003
D-vitamin 0,080 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,080 µg 1003
E-vitamin 0,040 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,040 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,037 mg 0,035 - 0,038 4 1046
B2-vitamin, riboflavin 0,162 mg 0,144 - 0,172 4 1046
Niacin 0,962 NE 1003
niacin 0,145 mg 0,140 - 0,150 2 1046
B6-vitamin 0,030 mg 0,030 - 0,031 2 1046
Pantothensyre 0,356 mg 0,340 0,30 - 0,46 8 T 6
Biotin 1,56 µg 1,2 - 2,0 11 T 6
Folat 3,20 µg 6 T 1205
Frit folat 4,00 µg T 6
B12-vitamin 0,080 µg 0,07 - 0,09 2 1046
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 3 1046
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 85,0 mg 64 - 106 6 1232
Natrium, Na 44,1 mg 38,4 - 49,8 13 1232
Kalium, K 212 mg 199 - 225 13 1232
Calcium, Ca 115 mg 104 - 126 13 1232
Magnesium, Mg 21,3 mg 18,1 - 24,8 13 1232
Phosphor, P 97,0 mg 88 - 106 14 1232
Jern, Fe 0,350 mg 0,14 - 0,48 4 1043
Kobber, Cu 0,150 mg 1003
Zink, Zn 0,490 mg 0,47 - 0,51 7 1234
Jod, I 10,7 µg 11,0 9,0 - 13 7 T 6
Mangan, Mn 0,010 mg 1001
Chrom, Cr 0,052 µg 0 - 0,221 18 1538
Selen, Se 1,30 µg 1006
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1001
Nikkel, Ni 15,9 µg 10,0 - 21,6 15 T 1107
Kviksølv, Hg 0,100 µg 1003
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 0,210 g 0,17 - 0,24 11 1224
Organiske syrer, tot. 0,210 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 11 1224
Glucose 0 g 6 1224
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 4,29 g 3,98 - 4,60 12 1224
Maltose 0 g 1655
Saccharose 5,06 g 4,20 - 5,92 12 1224
Disaccharider, total 9,35 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 9,35 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0,070 g 1337
(b)Pentoses 0,070 g 1337
(c)UronicAcids 0,050 g 1337
Cellulose 0,330 g 1337
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,058 3,61 1227
C6:0 0,037 2,30 1227
C8:0 0,024 1,49 1227
C10:0 0,053 3,30 1227
C12:0 0,066 4,11 1227
C14:0 0,188 11,7 1227
C16:0 0,503 31,3 1227
C18:0 0,172 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,024 1,49 1227
C16:1,n-7 0,037 2,30 1227
C18:1,n-9 0,378 23,5 1227
C20:1,n-11 0,019 1,18 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,035 2,18 1227
C18:3,n-3 0,013 0,80 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,10 68,5 1003
Sum monoumættede 0,458 28,5 1003
Sum polyumættede 0,048 2,99 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,61 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,013 0,80 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,035 2,18 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 7 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 209 370 T 6
Leucin 344 610 T 6
Lysin 321 570 T 6
Methionin 90 160 T 6
Cystin 28 49 T 6
Phenylalanin 180 320 T 6
Tyrosin 152 270 T 6
Threonin 152 270 T 6
Tryptofan 49 86 T 6
Valin 248 440 T 6
Arginin 124 220 T 6
Histidin 102 180 T 6
Alanin 118 210 T 6
Asparaginsyre 293 520 T 6
Glutaminsyre 716 1270 T 6
Glycin 73 130 T 6
Prolin 350 620 T 6
Serin 203 360 T 6

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby