Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1194
Pecannød, tørristet
Engelsk navn
Pecans, dry roasted
Taxonomisk navn
Carya illinoensis (Wangenh.) K. Koch
Synonymer
Nødder
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,30
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,951
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 3055 kJ 1003
Energi, kcal 730 kcal 1003
total-N 1,792 g 1,774 - 1,830 3 1938
Protein, total 9,5 g 9,402 - 9,699 3 1938
Protein, deklaration 11,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 13,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 2,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 9,4 g 8,0 - 10,2 3 1938
Fedt, total 74,3 g 73,60 - 74,90 3 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1,41 - 1,64 3 1938
Tørstof 98,9 g 98,750 - 99,050 3 1938
Vand 1,1 g 0,950 - 1,250 3 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 6,67 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 80,0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
B1-vitamin 0,450 mg 0,400 - 0,480 3 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,107 mg 0,100 - 0,120 3 1938
Niacin 5,35 NE 1003
niacin 1,17 mg 1,100 - 1,300 3 1938
B6-vitamin 0,187 mg 0,140 - 0,210 3 1938
Pantothensyre 0,703 mg 0,490 - 0,840 3 1938
Folat 16,0 µg 9 - 25 3 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0,700 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,700 mg 0,7 - 0,7 3 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,00 mg 0 - 1 3 1938
Kalium, K 424 mg 390 - 489 3 1938
Calcium, Ca 72,0 mg 62 - 93 3 1938
Magnesium, Mg 132 mg 121 - 142 3 1938
Phosphor, P 293 mg 260 - 330 3 1938
Jern, Fe 2,80 mg 2,60 - 3,10 3 1938
Kobber, Cu 1,17 mg 0,900 - 1,500 3 1938
Zink, Zn 5,07 mg 4,20 - 5,60 3 1938
Mangan, Mn 3,93 mg 2,900 - 5,800 3 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 1,66 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,000 0,00 1938
C15:0 0,000 0,00 1938
C16:0 3,95 6,49 1342
C17:0 0,000 0,00 1938
C18:0 0,960 1,58 1342
C20:0 0,070 0,11 1938
C22:0 0,000 0,00 1938
C24:0 0,000 0,00 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1938
C16:1,n-7 0,290 0,47 1342
C18:1,n-9 39,3 64,6 1342
C20:1,n-11 0,440 0,72 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
C24:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 15,2 25,0 1342
C18:3,n-3 0,650 1,07 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:2,n-6 0,000 0,00 1938
C20:3,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,98 8,18 1003
Sum monoumættede 40,0 65,8 1003
Sum polyumættede 15,9 26,0 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 60,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,650 1,07 1003
Sum n-6 fedtsyrer 15,2 25,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 394 220 1342
Leucin 645 360 1342
Lysin 358 200 1342
Methionin 233 130 1342
Cystin 251 140 1342
Phenylalanin 502 280 1342
Tyrosin 340 190 1342
Threonin 305 170 1342
Tryptofan 251 140 1342
Valin 466 260 1342
Arginin 1360 760 1342
Histidin 269 150 1342
Alanin 412 230 1342
Asparaginsyre 860 480 1342
Glutaminsyre 1900 1060 1342
Glycin 466 260 1342
Prolin 448 250 1342
Serin 466 260 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby