Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1196
Rosenkål, efterår (oktober til december), rå
Engelsk navn
Brussels sprouts, automn (October to December), raw
Taxonomisk navn
Brassica oleracea var. gemmifera
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 20
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 240 kJ 1003
Energi, kcal 57 kcal 1003
total-N 0,768 g 0,288 - 1,024 13 1073
Protein, total 4,8 g 1,800 - 6,400 13 1073
Protein, deklaration 4,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 6,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 6,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,1 g 3,7 - 4,5 4 T 41
Fedt, total 0,5 g 2 1073
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,2 g 1,0 - 1,4 13 1073
Tørstof 16,9 g 14,800 - 18,900 13 1073
Vand 83,1 g 81,100 - 85,200 13 1073
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
Niacin 0,917 NE 1003
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 140 mg 1003
L-ascorbinsyre 140 mg 114 - 158 13 1073
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,072 17,9 T 41
C18:0 0,005 1,32 T 41
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,015 3,68 T 41
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,072 17,9 T 41
C18:3,n-3 0,237 59,2 T 41
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 41
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,077 19,2 1003
Sum monoumættede 0,015 3,74 1003
Sum polyumættede 0,309 77,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,401 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,237 59,1 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,072 18,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 161 210 T 41
Leucin 215 280 T 41
Lysin 238 310 T 41
Methionin 51 67 T 41
Cystin 22 29 T 41
Phenylalanin 138 180 T 41
Tyrosin 77 100 T 41
Threonin 154 200 T 41
Tryptofan 55 71 T 41
Valin 253 330 T 41
Arginin 315 410 T 41
Histidin 100 130 T 41
Alanin 223 290 T 41
Asparaginsyre 445 580 T 41
Glutaminsyre 806 1050 T 41
Glycin 154 200 T 41
Prolin 799 1040 T 41
Serin 207 270 T 41

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby