Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1198
Boghvedemel
Engelsk navn
Buckwheat flour
Taxonomisk navn
Fagopyrum esculentum Moench
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1493 kJ 1003
Energi, kcal 357 kcal 1003
total-N 1,132 g 1347
Protein, total 6,6 g 1347
Protein, deklaration 7,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 77,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 76,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 75,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 1,9 g 1347
Fedt, total 2,0 g 1347
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 0,9 g 1347
Tørstof 87,4 g 1347
Vand 12,6 g 1347
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
ß-caroten 0 µg 1347
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1347
E-vitamin 0,320 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,320 mg 1347
B1-vitamin 0,350 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,110 mg 1347
Niacin 2,08 NE 1003
niacin 2,70 mg 1347
B6-vitamin 0,280 mg 1347
B12-vitamin 0 µg 1347
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1347
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kalium, K 200 mg 1347
Calcium, Ca 8,00 mg 1347
Magnesium, Mg 48,0 mg 1347
Phosphor, P 190 mg 1347
Jern, Fe 2,10 mg 1347
Zink, Zn 2,00 mg 1347
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:0 0,000 0,00 1356
C14:0 0,011 0,63 1356
C16:0 0,481 26,7 1356
C18:0 0,057 3,19 1356
Andre mætt. 0,000 0,00 1356
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,17 65,0 1356
C18:3,n-3 0,080 4,46 1356
Andre polyumættede
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,549 30,5 1003
Sum monoumættede 0,000 0,00 1003
Sum polyumættede 1,25 69,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,80 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,080 4,45 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,17 65,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 272 240 1059
Leucin 487 430 1059
Lysin 430 380 1059
Methionin 125 110 1059
Cystin 69 61 1059
Phenylalanin 306 270 1059
Tyrosin 158 140 1059
Threonin 260 230 1059
Tryptofan 125 110 1059
Valin 408 360 1059
Arginin 555 490 1059
Histidin 170 150 1059
Alanin 340 300 1059
Asparaginsyre 1620 1430 1059
Glutaminsyre 996 880 1059
Glycin 441 390 1059
Prolin 260 230 1059
Serin 340 300 1059

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby