DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1198
Boghvedemel
Engelsk navn
Buckwheat flour
Taxonomisk navn
Fagopyrum esculentum Moench
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1454 kJ 1003
Energi (kcal) 343 kcal 1003
Protein 12,0 g 1 2128
Protein fra Aminosyrer 10,4 g 1003
Protein, deklaration 12,8 g 1 2128
Kulhydrat difference 70,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 65,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 48,8 g 1003
Kostfibre 4,7 g 1003
Fedt 2,8 g 1 2128
Alkohol 0,0 g 1347
Salt deklaration 0,00 g 1 1003
Aske 1,8 g 1 2128
Tørstof 86,5 g 1 2128
Vand 13,5 g 1 2128
Nitrogen 2,055 g 1 2128
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1347
beta-Caroten 0 µg 1 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1 1655
D2-vitamin 0 µg 1 1655
25-hydroxy D3-vitamin 0 µg 1 1655
25-hydroxy D2-vitamin 0 µg 1 1655
E-vitamin α-TE
alfa-Tokoferol mg 1 2128
gamma-Tokoferol mg 1 2128
delta-Tokoferol mg 1 2128
K1-vitamin 2,66 µg 1 2128
Thiamin (B1-vitamin) 0,450 mg 1 2128
Riboflavin (B2-vitamin) 0,149 mg 1 2128
Niacinækvivalent 3,58 NE 1 1003
Niacin 2,32 mg 1 2128
B6-vitamin 0,242 mg 1 2128
Pantothensyre 1,36 mg 1 2128
Biotin 19,3 µg 1 2128
Folat 57,5 µg 1 2128
B12-vitamin 0 µg 1 1655
C-vitamin 0 mg 1 2135
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0,400 mg 1 2128
Kalium 410 mg 1 2128
Calcium 15,0 mg 1 2128
Magnesium 190 mg 1 2128
Jern 2,25 mg 1 2128
Kobber 0,360 mg 1 2128
Zink 1,40 mg 1 2128
Mangan 1,05 mg 1 2128
Krom µg 1 2128
Molybdæn 34,5 µg 1 2128
Selen 2,75 µg 1 2128
Jod 1,85 µg 3,7 - 3,7 2 2135, 2128
Nikkel 79,5 µg 1 2128
Kviksølv µg 1 2128
Arsen µg 1 2128
Cadmium 3,00 µg 1 2128
Bly µg 1 2128
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,1000 g 1 2128
Galaktose g 1 2128
Glukose 0,250 g 1 2128
Sum monosakkarider 0,350 g 1003
Laktose g 1 2128
Maltose g 1 2128
Sakkarose 1,000 g 1 2128
Sum disakkarider 1,000 g 1003
Sum sukkerarter 1,35 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 47,5 g 1 2128
Uopløselige kostfibre 2,9 g 1 2128
Høj molekylevægt opløselige kostfibre 1,1 g 1 2128
Lav molekylevægt opløselige kostfibre 0,7 g 1 2128
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 2128
C6:0 2128
C8:0 0,000 0 2128
C10:0 0,000 0 2128
C12:0 2128
C13:0 0,000 0 2128
C14:0 2128
C15:0 2128
C16:0 0,321 19,6 2128
C17:0 2128
C18:0 2128
C20:0 2128
C21:0 0,000 0 2128
C22:0 2128
C23:0 0,000 0 2128
C24:0 2128
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C12:1,n-1 0,000 0 2128
C14:1,n-5 0,000 0 2128
C15:1,n-5 0,000 0 2128
C16:1,n-7 2128
C17:1,n-7 2128
C18:1,n-7 2128
C18:1,n-9 0,622 38 2128
C20:1,n-9 2128
C20:1,n-11 0,000 0 2128
C22:1,n-9 2128
C22:1,n-11 0,000 0 2128
C24:1,n-9 0,000 0 2128
C14:1,n-5,trans 0,000 0 2128
C16:1,n-7,trans 0,000 0 2128
C18:1,trans 0,000 0 2128
C20:1,trans 0,000 0 2128
C22:1,trans 0,000 0 2128
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,693 42,3 2128
C18:3,n-3 2128
C18:3,n-6 0,000 0 2128
C18:4,n-3 0,000 0 2128
C20:2,n-6 2128
C20:3,n-3 0,000 0 2128
C20:3,n-6 0,000 0 2128
C20:4,n-6 0,000 0 2128
C20:5,n-3 0,000 0 2128
C22:2,n-6 2128
C22:4,n-6 0,000 0 2128
C22:5,n-3 0,000 0 2128
C22:5,n-6 0,000 0 2128
C22:6,n-3 0,000 0 2128
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 2128
Sum mættede fedtsyrer 0,321 19,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,622 38 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,693 42,3 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0 1003
Sum fedtsyrer 1,636 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,693 42,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1347
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 430 2128
Leucin 809 2128
Lysin 743 2128
Methionin 249 2128
Cystin 261 2128
Phenylalanin 583 2128
Tyrosin 338 2128
Threonin 477 2128
Tryptofan 215 2128
Valin 609 2128
Arginin 1250 2128
Histidin 309 2128
Alanin 549 2128
Asparaginsyre 1210 2128
Glutaminsyre 2160 2128
Glycin 740 2128
Prolin 468 2128
Serin 650 2128
Hydroxyprolin 0 1655
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,83
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,595 1003
Massefylde 0,7 1 2026

© 2022 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby