DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1205
Cacaomælk
Engelsk navn
Milk, with chocolate, partly skimmed, 1.5 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,38
FCF 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 292 kJ 1003
Energi, kcal 69 kcal 1003
Nitrogen, total 0,576 g 0,533 - 0,627 20 1236, 2092
Protein, videnskabelig 3,7 g 3,4 - 4 20 2092, 1236
Protein, deklaration 3,6 g 3,33 - 3,91 20 2092, 1236
Kulhydrat, difference 10,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 9,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 8,8 g 1003
Tilsat sukker 4,5 g 3,6 - 5,5 11 1224
Kostfibre 0,5 g 1224
Fedt, total 1,8 g 1,17 - 2,37 74 1236, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,795 0,78 - 0,81 2 2092
Tørstof 16,2 g 15,8 - 16,2 74 1236, 2092
Vand 83,8 g 83,8 - 84,2 74 2092, 1236
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 13,7 RE 1003
Retinol 13,0 µg 13 13 - 13 2 2092
D-vitamin 0,0800 µg 1003
D3-vitamin 0,0800 µg 1003
E-vitamin 0,0400 α-TE
alfa-tokoferol 0,0400 mg 0,04 0,04 - 0,04 2 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0380 mg 0,035 - 0,04 6 2092, 1046
B2-vitamin, riboflavin 0,155 mg 0,14 - 0,172 6 1046, 2092
Niacinækvivalent 0,963 NE 1003
Niacin 0,138 mg 0,12 - 0,15 4 1046, 2092
B6-vitamin 0 mg 0 2 2092
Pantothensyre 0,360 mg 0,36 0,35 - 0,37 2 2092
Biotin 2,50 µg 2,5 2,4 - 2,6 2 2092
Folat 3,20 µg 6 1803
Frit folat 4,00 µg T 6
B12-vitamin 0,0850 µg 0,07 - 0,11 4 2092, 1046
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 3 1046
beta-caroten 8,00 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 87,3 mg 52 - 124 8 2092, 1232
Natrium, Na 46,6 mg 35,6 - 60,5 14 2092, 1232
Kalium, K 188 mg 164 - 212 14 2092, 1232
Calcium, Ca 112 mg 99 - 125 14 2092, 1232
Magnesium, Mg 18,5 mg 15,5 - 22,1 14 2092, 1232
Fosfor, P 94,8 mg 80 - 110 15 2092, 1232
Jern, Fe 0,440 mg 0,14 - 0,63 6 2092, 1043
Kobber, Cu 0,0680 mg 0,068 0,06 - 0,076 2 2092
Zink, Zn 0,470 mg 0,33 - 0,63 8 1234, 2092
Jod, I 12,5 µg 12,5 12 - 13 2 2092
Mangan, Mn 0,0680 mg 0,068 0,068 - 0,068 2 2092
Chrom, Cr 7,40 µg 7,4 6,5 - 8,3 2 2092
Selen, Se 2,45 µg 2,45 2,2 - 2,7 2 2092
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1001
Nikkel, Ni 15,3 µg 15,25 14,8 - 15,7 2 2092
Kviksølv, Hg 0,1000 µg 1003
Cadmium, Cd 0,00200 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 0,200 g 0,14 - 0,26 10 1224
Organiske syrer, tot. 0,200 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 6 1224, 2092
Galaktose 0 g 0 2 2092
Glukose 0,0333 g 0 - 0,2 6 2092, 1224
Monosaccharider, total 0,0333 g 1003
Laktose 4,17 g 3,81 - 4,53 13 2092, 1224
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 4,58 g 3,55 - 5,47 13 2092, 1224
Disaccharider, total 8,74 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, total 8,78 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Hexose 0,0700 g 1337
Pentose 0,0700 g 1337
Uronic Acid 0,0500 g 1337
Cellulose 0,330 g 1337
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,066 3,95 2092
C6:0 0,036 2,15 2092
C8:0 0,024 1,43 2092
C10:0 0,048 2,87 2092
C12:0 0,054 3,23 2092
C14:0 0,162 9,69 2092
C15:0 0,012 0,718 2092
C16:0 0,485 29 2092
C18:0 0,228 13,6 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,012 0,718 2092
C16:1,n-7 0,024 1,43 2092
C18:1,n-9 0,372 22,2 2092
C18:1,n-7 0,012 0,718 2092
C18:1,trans 0,054 3,23 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,036 2,15 2092
C18:2,conjugerede 0,008 0,502 2092
C18:3,n-3 (ALA) 0,012 0,718 2092
C18:2,trans 0,012 0,718 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,012 0,718 2092
Sum mættede 1,115 66,8 1003
Sum monoumættede 0,419 25,1 1003
Sum polyumættede 0,056 3,37 1003
Transfedtsyrer, total 0,066 3,95 1003
Fedtsyrer, total 1,668 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 0,718 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,036 2,15 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 8 mg 74 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 213 370 T 6
Leucin 351 610 T 6
Lysin 328 570 T 6
Methionin 92 160 T 6
Cystin 28 49 T 6
Phenylalanin 184 320 T 6
Tyrosin 156 270 T 6
Threonin 156 270 T 6
Tryptofan 50 86 T 6
Valin 253 440 T 6
Arginin 127 220 T 6
Histidin 104 180 T 6
Alanin 121 210 T 6
Asparaginsyre 300 520 T 6
Glutaminsyre 732 1270 T 6
Glycin 75 130 T 6
Prolin 357 620 T 6
Serin 207 360 T 6

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby