Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1205
Cacaomælk
Engelsk navn
Milk, with chocolate, partly skimmed, 1.5 % fat
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 292 kJ 1003
Energi, kcal 70 kcal 1003
total-N 0,576 g 0,533 - 0,627 20 1236, 2092
Protein, total 3,7 g 3,401 - 4,000 20 1236, 2092
Protein, deklaration 3,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 10,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,6 g 1003
Tilsat sukker 4,5 g 3,6 - 5,5 11 1224
Kostfiber 0,5 g 1224
Fedt, total 1,8 g 1,17 - 2,37 74 1236, 2092
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,8 0,78 - 0,81 3 1001, 2092
Tørstof 16,2 g 15,8 - 16,1 74 1236, 2092
Vand 83,8 g 83,900 - 84,200 74 1236, 2092
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 13,7 RE 1003
Retinol 13,0 µg 13,0 13 - 13 2 2092
ß-caroten 8,00 µg 1003
D-vitamin 0,080 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,080 µg 1003
E-vitamin 0,040 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,040 mg 0,040 0,04 - 0,04 2 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,038 mg 0,035 - 0,04 6 1046, 2092
B2-vitamin, riboflavin 0,155 mg 0,14 - 0,172 6 1046, 2092
Niacin 0,971 NE 1003
niacin 0,138 mg 0,12 - 0,150 4 1046, 2092
B6-vitamin 0 mg 0 2 2092
Pantothensyre 0,360 mg 0,360 0,35 - 0,37 2 2092
Biotin 2,50 µg 2,50 2,4 - 2,6 2 2092
Folat 3,20 µg 6 1803
Frit folat 4,00 µg T 6
B12-vitamin 0,085 µg 0,07 - 0,11 4 1046, 2092
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 3 1046
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 87,3 mg 52 - 124 8 1232, 2092
Natrium, Na 46,6 mg 35,6 - 60,5 14 1232, 2092
Kalium, K 188 mg 164 - 212 14 1232, 2092
Calcium, Ca 112 mg 99 - 125 14 1232, 2092
Magnesium, Mg 18,5 mg 15,5 - 22,1 14 1232, 2092
Phosphor, P 94,8 mg 80 - 110 15 1232, 2092
Jern, Fe 0,440 mg 0,14 - 0,630 6 1043, 2092
Kobber, Cu 0,095 mg 0,076 0,060 - 0,15 3 1003, 2092
Zink, Zn 0,470 mg 0,33 - 0,63 8 1234, 2092
Jod, I 12,5 µg 12,5 12 - 13 2 2092
Mangan, Mn 0,068 mg 0,068 0,068 - 0,068 2 2092
Chrom, Cr 7,40 µg 7,40 6,5 - 8,3 2 2092
Selen, Se 2,45 µg 2,45 2,2 - 2,7 2 2092
Molybdæn, Mo 5,00 µg 1001
Nikkel, Ni 15,3 µg 15,3 14,8 - 15,7 2 2092
Kviksølv, Hg 0,100 µg 1003
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Citronsyre 0,200 g 0,14 - 0,26 10 1224
Organiske syrer, tot. 0,200 g 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 6 1224, 2092
Galaktose 0 g 0 2 2092
Glucose 0,033 g 0 - 0,2 6 1224, 2092
Monosaccharider, total 0,033 g 1003
Lactose 4,17 g 3,81 - 4,53 13 1224, 2092
Maltose 0 g 1655
Saccharose 4,58 g 3,55 - 5,47 13 1224, 2092
Disaccharider, total 8,74 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 8,78 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0,070 g 1337
(b)Pentoses 0,070 g 1337
(c)UronicAcids 0,050 g 1337
Cellulose 0,330 g 1337
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,066 3,95 2092
C6:0 0,036 2,16 2092
C8:0 0,024 1,44 2092
C10:0 0,048 2,87 2092
C12:0 0,054 3,23 2092
C14:0 0,162 9,70 2092
C15:0 0,012 0,71 2092
C16:0 0,485 29,1 2092
C18:0 0,228 13,6 2092
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,012 0,71 2092
C16:1,n-7 0,024 1,44 2092
C18:1,n-9 0,371 22,3 2092
C18:1,n-7 0,012 0,71 2092
C18:1,trans n-9 0,054 3,23 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,036 2,16 2092
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,008 0,50 2092
C18:3,n-3 0,012 0,71 2092
C18:2,trans, udifferentieret 0,012 0,71 2092
Andre fedtsyrer 0,012 0,71 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 1,12 66,8 1003
Sum monoumættede 0,419 25,1 1003
Sum polyumættede 0,056 3,36 1003
Sum transfedtsyrer 0,066 3,96 1003
Fedtsyrer, total 1,67 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 0,71 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,036 2,16 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 7 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 213 370 T 6
Leucin 351 610 T 6
Lysin 328 570 T 6
Methionin 92 160 T 6
Cystin 28 49 T 6
Phenylalanin 184 320 T 6
Tyrosin 156 270 T 6
Threonin 156 270 T 6
Tryptofan 50 86 T 6
Valin 253 440 T 6
Arginin 127 220 T 6
Histidin 104 180 T 6
Alanin 121 210 T 6
Asparaginsyre 300 520 T 6
Glutaminsyre 732 1270 T 6
Glycin 75 130 T 6
Prolin 357 620 T 6
Serin 207 360 T 6

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby