Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1210
Æg, blomme, tilsat sukker, pasteuriseret, dybfrost
Engelsk navn
Egg, hen, yolk, sugar added, pasteurized, frozen
Synonymer
Æggeblomme, Æggeblommer
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,830
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1303 kJ 1003
Energi, kcal 311 kcal 1003
total-N 2,272 g 1546
Protein, total 14,2 g 1546
Protein, deklaration 14,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 11,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 11,5 g 1003
Tilsat sukker 9,7 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 23,4 g 1546
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 1546
Tørstof 50,5 g 1546
Vand 49,5 g 1546
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 428 RE 1003
Retinol 428 µg 1342
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 3,95 µg 1003
D3 cholecalciferol 3,95 µg 3,81 3,60 - 4,52 5 T 1230
E-vitamin 10,1 α-TE 1003
alfa-tokoferol 10,1 mg 9,6 7,1 - 15,9 16 T 1230
alfa-tokotrienol 0,750 mg 0,61 - 0,93 3 T 1230
K1-vitamin 0,700 µg 1 T 1230
B1-vitamin 0,179 mg 1342
B2-vitamin, riboflavin 0,345 mg 1342
Niacin 3,58 NE 1003
niacin 0,100 mg 1342
B6-vitamin 0,217 mg 1342
Pantothensyre 3,13 mg 1342
Folat 109 µg 1342
B12-vitamin 2,70 µg 1342
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 56,0 mg 1342
Kalium, K 83,0 mg 1342
Calcium, Ca 108 mg 1342
Magnesium, Mg 12,0 mg 1342
Phosphor, P 357 mg 1342
Jern, Fe 3,90 mg 1342
Zink, Zn 2,37 mg 1342
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Glucose 0,300 g 1329
Monosaccharider, total 0,300 g 1003
Saccharose 10,0 g 1329
Disaccharider, total 10,0 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 10,3 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1655
Neutr.Det.Fibre (NDF) 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1342
C6:0 0,000 0,00 1342
C8:0 0,000 0,00 1342
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,000 0,00 1342
C14:0 0,067 0,34 1346
C16:0 5,20 26,8 1346
C18:0 1,81 9,32 1346
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,783 4,03 1346
C18:1,n-9 8,67 44,6 1346
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,62 13,5 1346
C18:3,n-3 0,067 0,34 1346
C20:4,n-6 0,202 1,04 1346
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 7,08 36,5 1003
Sum monoumættede 9,45 48,7 1003
Sum polyumættede 2,89 14,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 19,4 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,067 0,34 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,82 14,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 1158 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 818 360 1342
Leucin 1200 530 1342
Lysin 954 420 1342
Methionin 386 170 1342
Cystin 273 120 1342
Phenylalanin 659 290 1342
Tyrosin 613 270 1342
Threonin 750 330 1342
Tryptofan 209 92 1342
Valin 886 390 1342
Arginin 977 430 1342
Histidin 341 150 1342
Alanin 727 320 1342
Asparaginsyre 1180 520 1342
Glutaminsyre 1770 780 1342
Glycin 432 190 1342
Prolin 591 260 1342
Serin 1160 510 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby