DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1216
Tomatpure, koncentreret
Engelsk navn
Tomato paste, concentrated
Taxonomisk navn
Solanum lycopersicum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 375 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 375 kJ 1003
Energi (kcal) 89 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 89 kcal 1003
Protein 4,3 g 3,18 - 5,88 33 1938
Protein fra Aminosyrer 3,1 g 1003
Protein, deklaration 4,3 g 3,18 - 5,88 33 1938
Kulhydrat difference 18,9 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 14,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 14,8 g 1003
Kostfibre 4,1 g 2,5 - 5,8 31 1938
Fedt 0,5 g 0,2 - 0,76 33 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,25 g 33 1003
Aske 2,8 g 1,96 - 4,37 33 1938
Tørstof 26,5 g 21,6 - 31,3 46 1938
Vand 73,5 g 68,6 - 78,4 46 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 150 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 901 µg 1 - 1700 9 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 4,60 α-TE
alfa-Tokoferol 4,60 mg 1003
Thiamin (B1-vitamin) 0,0600 mg 0,044 - 0,095 6 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,153 mg 0,138 - 0,162 6 1938
Niacinækvivalent 3,56 NE 1003
Niacin 3,08 mg 2,89 - 3,27 6 1938
B6-vitamin 0,216 mg 0,179 - 0,254 6 1938
Pantotensyre 0,440 mg 1352
Biotin 3,00 µg 1003
Folat 10,00 µg 1003
Frit folat 4,00 µg 1003
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 17,8 mg 1003
Ascorbinsyre 17,8 mg 7,11 - 44,9 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 98,0 mg 24 - 288 33 1938
Kalium 1010 mg 890 - 1100 16 1938
Calcium 64,3 mg 39,8 - 107 6 1015
Magnesium 60,0 mg 1003
Jern 2,98 mg 1,2 - 8,7 32 1938
Kobber 0,300 mg 1003
Zink 0,400 mg 1003
Mangan 0,160 mg 0,09 - 0,27 4 T 1262.0
Krom 5,00 µg 3 - 6 4 T 1262.0
Molybdæn 0 µg 2 T 1262.0
Selen 0,400 µg 0,2 - 1 4 T 1262.0
Fosfor 85,6 mg 69,9 - 106 6 1015
Jod 4,40 µg 1003
Nikkel 30,0 µg 10 - 40 4 T 1262.0
Kviksølv 0,1000 µg 4 T 1262.0
Arsen 1,000 µg 4 T 1262.0
Cadmium 5,50 µg 3,8 - 7,2 6 1318
Bly 14,0 µg 3 - 47 6 1318
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 14,5 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2190
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,074 19,6 1039
C18:0 0,012 3,26 1039
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,004 0,98 1039
C18:1,n-9 0,053 14 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,213 56,5 1039
C18:3,n-3 0,021 5,55 1039
C20:4,n-6 0,000 0,0 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,086 22,8 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,057 15 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,233 62 1003
Sum fedtsyrer 0,376 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,021 5,55 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,213 56,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,691 1938
Isoleucin 104 150 T 1246.0
Leucin 138 200 T 1246.0
Lysin 131 190 T 1246.0
Methionin 31 45 T 1246.0
Cystin 8 11 T 1246.0
Phenylalanin 117 170 T 1246.0
Tyrosin 60 87 T 1246.0
Threonin 111 160 T 1246.0
Tryptofan 29 42 T 1246.0
Valin 111 160 T 1246.0
Arginin 90 130 T 1246.0
Histidin 65 94 T 1246.0
Alanin 117 170 T 1246.0
Asparaginsyre 560 810 T 1246.0
Glutaminsyre 1590 2300 T 1246.0
Glycin 76 110 T 1246.0
Prolin 83 120 T 1246.0
Serin 131 190 T 1246.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 38,5 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby