Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1216
Tomatpure, koncentreret
Engelsk navn
Tomato paste, concentrated
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 375 kJ 1003
Energi, kcal 90 kcal 1003
total-N 0,691 g 0,510 - 0,941 33 1938
Protein, total 4,3 g 3,188 - 5,881 33 1938
Protein, deklaration 4,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 18,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 14,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 14,8 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,1 g 2,5 - 5,8 31 1938
Fedt, total 0,5 g 0,20 - 0,76 33 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,8 g 1,96 - 4,37 33 1938
Tørstof 26,5 g 21,600 - 31,390 46 1938
Vand 73,5 g 68,610 - 78,400 46 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 75,1 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 901 µg 1 - 1700 9 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 4,60 α-TE 1003
alfa-tokoferol 4,60 mg 1003
B1-vitamin 0,060 mg 0,044 - 0,095 6 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,153 mg 0,138 - 0,162 6 1938
Niacin 3,56 NE 1003
niacin 3,08 mg 2,892 - 3,277 6 1938
B6-vitamin 0,216 mg 0,179 - 0,254 6 1938
Pantothensyre 0,440 mg 1352
Biotin 3,00 µg 1003
Folat 10,0 µg 1003
Frit folat 4,00 µg 1003
B12-vitamin 0 µg 1352
C-vitamin 17,8 mg 1003
L-ascorbinsyre 17,8 mg 7,11 - 44,9 5 1836
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 98,0 mg 24 - 288 33 1938
Kalium, K 1014 mg 890 - 1107 16 1938
Calcium, Ca 64,3 mg 39,8 - 107 6 1015
Magnesium, Mg 60,0 mg 1003
Phosphor, P 85,6 mg 69,9 - 106 6 1015
Jern, Fe 2,98 mg 1,20 - 8,70 32 1938
Kobber, Cu 0,300 mg 1003
Zink, Zn 0,400 mg 1003
Jod, I 4,40 µg 1003
Mangan, Mn 0,160 mg 0,09 - 0,27 4 T 1262
Chrom, Cr 5,00 µg 3,0 - 6,0 4 T 1262
Selen, Se 0,400 µg 0,2 - 1,0 4 T 1262
Molybdæn, Mo 0 µg 2 T 1262
Nikkel, Ni 30,0 µg 10 - 40 4 T 1262
Kviksølv, Hg 0,100 µg 4 T 1262
Arsen, As 1,00 µg 4 T 1262
Cadmium, Cd 5,50 µg 3,8 - 7,2 6 1318
Bly, Pb 14,0 µg 3 - 47 6 1318
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,074 19,6 1039
C18:0 0,012 3,27 1039
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,004 0,98 1039
C18:1,n-9 0,053 14,1 1039
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,213 56,5 1039
C18:3,n-3 0,021 5,56 1039
C20:4,n-6 0,000 0,00 1039
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,086 22,8 1003
Sum monoumættede 0,057 15,1 1003
Sum polyumættede 0,234 62,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,377 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,021 5,57 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,213 56,5 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 104 150 T 1246
Leucin 138 200 T 1246
Lysin 131 190 T 1246
Methionin 31 45 T 1246
Cystin 8 11 T 1246
Phenylalanin 117 170 T 1246
Tyrosin 60 87 T 1246
Threonin 111 160 T 1246
Tryptofan 29 42 T 1246
Valin 111 160 T 1246
Arginin 90 130 T 1246
Histidin 65 94 T 1246
Alanin 117 170 T 1246
Asparaginsyre 560 810 T 1246
Glutaminsyre 1590 2300 T 1246
Glycin 76 110 T 1246
Prolin 83 120 T 1246
Serin 131 190 T 1246

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby