DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1221
Kogt oksebryst, pålæg
Engelsk navn
Beef brisket, soaked in brine
Taxonomisk navn
Bos taurus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,940 T 942
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1141 kJ 1003
Energi, kcal 275 kcal 1003
Nitrogen, total 3,360 g 1 1061
Protein, videnskabelig 19,0 g 0 1 1061
Protein, deklaration 19,0 g 0 1 1061
Kulhydrat, difference 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt, total 22,1 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,4 g 2,7 - 3,9 8 1127
Tørstof 44,5 g 1 1061
Vand 55,5 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 42,0 RE 1003
Retinol 42,0 µg 33 - 54 3 T 1232
E-vitamin 0,900 α-TE
alfa-tokoferol 0,900 mg 1 T 1232
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0320 mg 0,024 - 0,045 18 T 1232
B2-vitamin, riboflavin 0,138 mg 0,08 - 0,21 18 T 1232
Niacinækvivalent 8,98 NE 1003
Niacin 5,00 mg 4 T 1232
B6-vitamin 0,320 mg 1,8 - 4 8 T 1232
Pantothensyre 0,470 mg T 1232
Biotin 0 µg T 1232
Folat 6,86 µg 4,1 - 13 10 T 1232
Frit folat 4,00 µg T 1232
B12-vitamin 1,40 µg 0,5 - 1,8 6 T 1232
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
beta-caroten 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 571 mg 1 1061
Kalium, K 130 mg 1 1061
Calcium, Ca 4,82 mg 3,97 - 7,58 6 1015
Magnesium, Mg 17,0 mg 15,5 - 17,8 3 T 1232
Fosfor, P 267 mg 231 - 286 6 1015
Jern, Fe 2,04 mg 1 1061
Kobber, Cu 0,0880 mg 1 1061
Zink, Zn 3,10 mg 1 1061
Jod, I 1,20 µg 0,7 - 1,7 5 T 1232
Mangan, Mn 0,0110 mg 0,006 - 0,016 32 T 1232
Chrom, Cr 4,00 µg 0,4 - 44 85 T 1232
Selen, Se 6,50 µg 0 - 51 85 T 1232
Molybdæn, Mo 0 µg 8 T 1232
Nikkel, Ni 0,700 µg 0,5 0 - 4,6 43 T 944
Kviksølv, Hg 0,0500 µg 0 - 0,7 85 T 1232
Arsen, As 0,530 µg 0 - 3,4 85 T 1232
Cadmium, Cd 0,900 µg 0 - 8 85 T 1232
Bly, Pb 2,50 µg 0 - 15 85 T 1232
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,230 mg 1 T 1232
Tyramin 2,35 mg 1 T 1232
Phenylethylamin 0,00300 mg 1 T 1232
Putrescin 0,230 mg 1 T 1232
Cadaverin 0,840 mg 1 T 1232
Spermin 2,58 mg 1 T 1232
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 1655
Glukose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Laktose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, total 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Hexose 0 g 1655
Pentose 0 g 1655
Uronic Acid 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0 T 942
C12:0 0,002 0,00754 T 942
C14:0 0,439 2,11 T 942
C16:0 3,791 18,2 T 942
C18:0 2,157 10,3 T 942
C20:0 0,010 0,0468 T 942
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,177 0,852 T 942
C16:1,n-7 7,250 34,8 T 942
C18:1,n-9 5,406 26 T 942
C18:1,n-7 0,258 1,23 T 942
C20:1,n-11 0,022 0,107 T 942
C18:1,trans 0,320 1,53 T 942
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,335 1,61 T 942
C18:3,n-3 (ALA) 0,088 0,424 T 942
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,519 2,5 T 942
Sum mættede 6,398 30,7 1003
Sum monoumættede 13,113 63,1 1003
Sum polyumættede 0,424 2,03 1003
Transfedtsyrer, total 0,320 1,53 1003
Fedtsyrer, total 20,774 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,088 0,424 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,335 1,61 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 78 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1010 300 T 1232
Leucin 1580 470 T 1232
Lysin 1750 520 T 1232
Methionin 504 150 T 1232
Cystin 151 45 T 1232
Phenylalanin 806 240 T 1232
Tyrosin 672 200 T 1232
Threonin 874 260 T 1232
Tryptofan 239 71 T 1232
Valin 1080 320 T 1232
Arginin 1240 370 T 1232
Histidin 706 210 T 1232
Alanin 1210 360 T 1232
Asparaginsyre 1850 550 T 1232
Glutaminsyre 2960 880 T 1232
Glycin 1140 340 T 1232
Prolin 941 280 T 1232
Serin 840 250 T 1232

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby