Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1221
Kogt oksebryst, pålæg
Engelsk navn
Beef brisket, soaked in brine
Taxonomisk navn
Bos taurus
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1141 kJ 1003
Energi, kcal 273 kcal 1003
total-N 3,360 g 1 1061
Protein, total 19,0 g 1 1061
Protein, deklaration 19,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 22,1 g 1 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,4 g 2,7 - 3,9 8 1127
Tørstof 44,5 g 1 1061
Vand 55,5 g 1 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 42,0 RE 1003
Retinol 42,0 µg 33 - 54 3 T 1232
ß-caroten 0 µg 1655
E-vitamin 0,900 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,900 mg 1 T 1232
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,032 mg 0,024 - 0,045 18 T 1232
B2-vitamin, riboflavin 0,138 mg 0,080 - 0,210 18 T 1232
Niacin 8,98 NE 1003
niacin 5,00 mg 4 T 1232
B6-vitamin 0,320 mg 1,80 - 4,00 8 T 1232
Pantothensyre 0,470 mg T 1232
Biotin 0 µg T 1232
Folat 6,86 µg 8 - 13 10 T 1232
Frit folat 4,00 µg T 1232
B12-vitamin 1,40 µg 0,50 - 1,80 6 T 1232
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 571 mg 1 1061
Kalium, K 130 mg 1 1061
Calcium, Ca 4,82 mg 3,97 - 7,58 6 1015
Magnesium, Mg 17,0 mg 15,5 - 17,8 3 T 1232
Phosphor, P 267 mg 231 - 286 6 1015
Jern, Fe 2,04 mg 1 1061
Kobber, Cu 0,088 mg 1 1061
Zink, Zn 3,10 mg 1 1061
Jod, I 1,20 µg 0,7 - 1,7 5 T 1232
Mangan, Mn 0,011 mg 0,006 - 0,016 32 T 1232
Chrom, Cr 4,00 µg 0,4 - 44 85 T 1232
Selen, Se 6,50 µg 0 - 51 85 T 1232
Molybdæn, Mo 0 µg 8 T 1232
Nikkel, Ni 0,700 µg 0,500 0 - 4,6 43 T 944
Kviksølv, Hg 0,050 µg 0 - 0,7 85 T 1232
Arsen, As 0,530 µg 0 - 3,4 85 T 1232
Cadmium, Cd 0,900 µg 0 - 8 85 T 1232
Bly, Pb 2,50 µg 0 - 15 85 T 1232
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,230 mg 1 T 1232
Tyramin 2,35 mg 1 T 1232
Phenylethylamin 0,003 mg 1 T 1232
Putrescin 0,230 mg 1 T 1232
Cadaverin 0,840 mg 1 T 1232
Spermin 2,58 mg 1 T 1232
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 1655
Glucose 0 g 1655
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 1655
Maltose 0 g 1655
Saccharose 0 g 1655
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
(a)Hexoses 0 g 1655
(b)Pentoses 0 g 1655
(c)UronicAcids 0 g 1655
Cellulose 0 g 1655
Lignin 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C10:0 0,000 0,00 T 942
C12:0 0,002 0,00 T 942
C14:0 0,427 2,11 T 942
C16:0 3,69 18,2 T 942
C18:0 2,10 10,4 T 942
C20:0 0,009 0,04 T 942
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,173 0,85 T 942
C16:1,n-7 7,06 34,9 T 942
C18:1,n-9 5,26 26,0 T 942
C18:1,n-7 0,251 1,24 T 942
C20:1,n-11 0,021 0,10 T 942
C18:1,trans n-9 0,312 1,54 T 942
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,326 1,61 T 942
C18:3,n-3 0,085 0,42 T 942
Andre fedtsyrer 0,506 2,50 T 942
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,23 30,8 1003
Sum monoumættede 12,8 63,1 1003
Sum polyumættede 0,411 2,03 1003
Sum transfedtsyrer 0,312 1,54 1003
Fedtsyrer, total 20,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,085 0,42 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,326 1,61 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 78 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1010 300 T 1232
Leucin 1580 470 T 1232
Lysin 1750 520 T 1232
Methionin 504 150 T 1232
Cystin 151 45 T 1232
Phenylalanin 806 240 T 1232
Tyrosin 672 200 T 1232
Threonin 874 260 T 1232
Tryptofan 239 71 T 1232
Valin 1080 320 T 1232
Arginin 1240 370 T 1232
Histidin 706 210 T 1232
Alanin 1210 360 T 1232
Asparaginsyre 1850 550 T 1232
Glutaminsyre 2960 880 T 1232
Glycin 1140 340 T 1232
Prolin 941 280 T 1232
Serin 840 250 T 1232

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby