Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1224
Kammerjunkere
Engelsk navn
Biscuit, sweet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,730
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1959 kJ 1003
Energi, kcal 468 kcal 1003
total-N 0,954 g 0,980 0,8 - 1,09 9 1962
Protein, total 5,4 g 5,6 4,560 - 6,213 9 1962
Protein, deklaration 6,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 72,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 70,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 69,7 g 1003
Kostfiber 2,0 g 1,8 1,7 - 2,4 9 1962
Fedt, total 17,8 g 18,9 7,2 - 24,1 9 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1,4 0,44 - 1,73 9 1962
Tørstof 96,6 g 96,6 95,5 - 97,9 9 1962
Vand 3,4 g 3,4 2,100 - 4,500 9 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 1,03 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 310 mg 349 54 - 479 9 1962
Natrium, Na 352 mg 375 91 - 493 9 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,088 g 0,047 0,0236 - 0,38 9 1962
Glucose 0,170 g 0,117 0,061 - 0,562 9 1962
Monosaccharider, total 0,258 g 1003
Lactose 0,457 g 0,250 0 - 1,08 9 1962
Maltose 0,129 g 0,101 0,0324 - 0,33 9 1962
Saccharose 23,1 g 23,7 19,3 - 26,9 9 1962
Disaccharider, total 23,7 g 1003
Sukkerarter, ialt 24,0 g 1003
Stivelse 42,4 g 42,4 38 - 48,3 9 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,000 0,00 1962
C8:0 0,078 0,48 1962
C10:0 0,061 0,37 1962
C12:0 0,558 3,45 1962
C14:0 0,309 1,91 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 5,41 33,4 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 1,03 6,34 1962
C20:0 0,025 0,15 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,000 0,00 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 6,22 38,4 1962
C18:1,n-7 0,195 1,21 1962
C20:1,n-11 0,017 0,10 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,034 0,21 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,96 12,1 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,256 1,58 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,035 0,21 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 7,46 46,1 1003
Sum monoumættede 6,43 39,7 1003
Sum polyumættede 2,22 13,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,069 0,42 1003
Fedtsyrer, total 16,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,256 1,58 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,96 12,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 229 240 T 1301
Leucin 410 430 T 1301
Lysin 134 140 T 1301
Methionin 87 91 T 1301
Cystin 95 100 T 1301
Phenylalanin 286 300 T 1301
Tyrosin 124 130 T 1301
Threonin 153 160 T 1301
Tryptofan 62 65 T 1301
Valin 267 280 T 1301
Arginin 210 220 T 1301
Histidin 124 130 T 1301
Alanin 181 190 T 1301
Asparaginsyre 239 250 T 1301
Glutaminsyre 1860 1950 T 1301
Glycin 200 210 T 1301
Prolin 639 670 T 1301
Serin 286 300 T 1301

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby