DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1224
Kammerjunkere
Engelsk navn
Biscuit, sweet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
FCF 0,730
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1959 kJ 1003
Energi, kcal 467 kcal 1003
total-N 0,954 g 0,98 0,8 - 1,09 9 1962
Protein, total 5,4 g 5,586 4,56 - 6,21 9 1962
Protein, deklaration 6,0 g 6,125 5 - 6,81 9 1962
Kulhydrat, difference 72,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 70,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 66,4 g 1003
Kostfibre 2,0 g 1,8 1,7 - 2,4 9 1962
Fedt, total 17,8 g 18,9 7,2 - 24,1 9 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1,39 0,44 - 1,73 9 1962
Tørstof 96,6 g 96,6 95,5 - 97,9 9 1962
Vand 3,4 g 3,4 2,1 - 4,5 9 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 1,03 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 310 mg 349 54 - 479 9 1962
Natrium, Na 352 mg 375 91 - 493 9 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,0878 g 0,047 0,0236 - 0,38 9 1962
Glukose 0,170 g 0,117 0,061 - 0,562 9 1962
Monosaccharider, total 0,257 g 1003
Laktose 0,457 g 0,25 0 - 1,08 9 1962
Maltose 0,129 g 0,101 0,0324 - 0,33 9 1962
Sakkarose 23,1 g 23,7 19,3 - 26,9 9 1962
Disaccharider, total 23,7 g 1003
Sukkerarter, ialt 24,0 g 1003
Stivelse 42,4 g 42,4 38 - 48,3 9 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,000 0 1962
C8:0 0,063 0,482 1962
C10:0 0,049 0,376 1962
C12:0 0,448 3,44 1962
C14:0 0,248 1,9 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 4,338 33,4 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 0,823 6,33 1962
C20:0 0,020 0,154 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-9 4,991 38,4 1962
C18:1,n-7 0,156 1,2 1962
C20:1,n-11 0,014 0,107 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,027 0,211 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,576 12,1 1962
C18:2,conjugerede 0,000 0 1962
C18:3,n-3 (ALA) 0,205 1,58 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,028 0,213 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede 5,988 46,1 1003
Sum monoumættede 5,162 39,7 1003
Sum polyumættede 1,782 13,7 1003
Transfedtsyrer, total 0,055 0,425 1003
Fedtsyrer, total 12,986 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,205 1,58 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,576 12,1 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 229 240
Leucin 410 430
Lysin 134 140
Methionin 87 91
Cystin 95 100
Phenylalanin 286 300
Tyrosin 190 130
Threonin 153 160
Tryptofan 62 65
Valin 420 280
Arginin 210 220
Histidin 124 130
Alanin 181 190
Asparaginsyre 239 250
Glutaminsyre 1860 1950
Glycin 200 210
Prolin 639 670
Serin 286 300

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby