DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1229
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt
Engelsk navn
Chicken, flesh and skin, battered, deepfried
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1178 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1178 kJ 1003
Energi (kcal) 282 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 282 kcal 1003
Protein 22,5 g 1938
Protein fra Aminosyrer 18,6 g 1003
Protein, deklaration 22,5 g 1938
Kulhydrat difference 9,4 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 8,6 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 8,6 g 1003
Kostfibre 0,8 g 1 1001
Fedt 17,4 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,73 g 1003
Aske 1,3 g 1938
Tørstof 50,6 g 1938
Vand 49,4 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 28,0 RE 1003
Retinol 28,0 µg 1342
beta-Caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3-vitamin 1,50 µg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,115 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,189 mg 1938
Niacinækvivalent 11,3 NE 1003
Niacin 7,04 mg 1938
B6-vitamin 0,310 mg 1938
Pantotensyre 0,889 mg 1938
Folat 18,0 µg 1938
B12-vitamin 0,280 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 292 mg 1938
Kalium 185 mg 1938
Calcium 21,0 mg 1938
Magnesium 21,0 mg 1938
Jern 1,37 mg 1938
Kobber 0,0720 mg 1938
Zink 1,67 mg 1938
Mangan 0,0570 mg 1938
Selen 15,0 µg 1 2141
Fosfor 155 mg 1938
Jod 3,00 µg 1 2141
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,490 g 1 1001
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 8,00 g 1 1001
Crude fibre 0,0400 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1342
C12:0 0,026 0,167 1342
C14:0 0,132 0,836 1342
C16:0 4,074 25,7 1342
C18:0 1,772 11,2 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,714 4,51 1342
C18:1,n-9 8,492 53,7 1342
C20:1,n-11 0,119 0,753 1342
C22:1,n-9 0,000 0,0 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:3,n-3 0,265 1,67 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,132 0,836 1342
C20:5,n-3 0,013 0,0836 1342
C22:5,n-3 0,026 0,167 1342
C22:6,n-3 0,040 0,251 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 6,005 37,9 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 9,325 58,9 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,476 3,01 1003
Sum fedtsyrer 15,806 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,344 2,17 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,132 0,836 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 87 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 3,606 1938
Isoleucin 1120 310 1342
Leucin 1660 460 1342
Lysin 1770 490 1342
Methionin 577 160 1342
Cystin 310 86 1342
Phenylalanin 902 250 1342
Tyrosin 721 200 1342
Threonin 938 260 1342
Tryptofan 256 71 1342
Valin 1120 310 1342
Arginin 1370 380 1342
Histidin 649 180 1342
Alanin 1260 350 1342
Asparaginsyre 1950 540 1342
Glutaminsyre 3610 1000 1342
Glycin 1370 380 1342
Prolin 1190 330 1342
Serin 829 230 1342
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 63,5 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,911 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby