Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1229
Kylling, kød og skind, paneret, friturestegt
Engelsk navn
Chicken, flesh and skin, battered, deepfried
Synonymer
Kyllingekød
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,911
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1183 kJ 1003
Energi, kcal 283 kcal 1003
total-N 3,606 g 1938
Protein, total 22,5 g 1938
Protein, deklaration 22,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 9,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,3 g 1938
Fedt, total 17,4 g 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1938
Tørstof 50,6 g 1938
Vand 49,4 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 28,0 RE 1003
Retinol 28,0 µg 1342
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,50 µg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,115 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,189 mg 1938
Niacin 11,3 NE 1003
niacin 7,04 mg 1938
B6-vitamin 0,310 mg 1938
Pantothensyre 0,889 mg 1938
Folat 18,0 µg 1938
B12-vitamin 0,280 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 292 mg 1938
Kalium, K 185 mg 1938
Calcium, Ca 21,0 mg 1938
Magnesium, Mg 21,0 mg 1938
Phosphor, P 155 mg 1938
Jern, Fe 1,37 mg 1938
Kobber, Cu 0,072 mg 1938
Zink, Zn 1,67 mg 1938
Mangan, Mn 0,057 mg 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Crude fibre 0,040 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1342
C12:0 0,026 0,16 1342
C14:0 0,132 0,83 1342
C16:0 4,07 25,8 1342
C18:0 1,77 11,2 1342
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,714 4,52 1342
C18:1,n-9 8,49 53,7 1342
C20:1,n-11 0,119 0,75 1342
C22:1,n-9 0,000 0,00 1342
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:3,n-3 0,265 1,67 1342
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,132 0,83 1342
C20:5,n-3 0,013 0,08 1342
C22:5,n-3 0,026 0,16 1342
C22:6,n-3 0,040 0,25 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 6,00 38,0 1003
Sum monoumættede 9,32 59,0 1003
Sum polyumættede 0,476 3,01 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 15,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,344 2,18 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,132 0,83 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 87 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1120 310 1342
Leucin 1660 460 1342
Lysin 1770 490 1342
Methionin 577 160 1342
Cystin 310 86 1342
Phenylalanin 902 250 1342
Tyrosin 721 200 1342
Threonin 938 260 1342
Tryptofan 256 71 1342
Valin 1120 310 1342
Arginin 1370 380 1342
Histidin 649 180 1342
Alanin 1260 350 1342
Asparaginsyre 1950 540 1342
Glutaminsyre 3610 1000 1342
Glycin 1370 380 1342
Prolin 1190 330 1342
Serin 829 230 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby