Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1236
Kylling, kød og skind, friturestegt
Engelsk navn
Chicken, flesh and skin, deepfried
Synonymer
Kyllingekød
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1086 kJ 1003
Energi, kcal 259 kcal 1003
total-N 4,528 g 3,248 - 5,760 18 1063
Protein, total 28,3 g 20,300 - 36,000 18 1063
Protein, deklaration 28,3 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 16,3 g 12,3 - 26,21 22 1063, 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,7 g 0,57 - 3,53 18 1063
Tørstof 46,4 g 41,100 - 55,000 18 1063
Vand 53,6 g 45,000 - 58,900 18 1063
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 47,0 RE 1003
Retinol 47,0 µg 1342
ß-caroten 0 µg 1655
D-vitamin 1,50 µg 1003
D3 cholecalciferol 1,50 µg 1347
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,063 mg 0,051 - 0,075 8 1342
B2-vitamin, riboflavin 0,168 mg 0,161 - 0,175 8 1342
Niacin 13,8 NE 1003
niacin 8,50 mg 7,4 - 9,6 8 1342
B6-vitamin 0,400 mg 1342
Pantothensyre 1,03 mg 1342
Folat 5,00 µg 1342
B12-vitamin 0,300 µg 1342
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1342
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 338 mg 76 - 1091 18 1063
Kalium, K 262 mg 108 - 334 18 1063
Calcium, Ca 15,0 mg 14 - 16 16 1342
Magnesium, Mg 23,0 mg 22 - 24 16 1342
Phosphor, P 182 mg 174 - 190 16 1342
Jern, Fe 1,30 mg 1,2 - 1,4 16 1342
Kobber, Cu 0,065 mg 0,049 - 0,082 8 1063
Zink, Zn 1,80 mg 1,5 - 2,2 8 1063
Mangan, Mn 0,020 mg 0,02 - 0,02 16 1342
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Stivelse 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,127 0,84 1818
C16:0 3,35 22,3 1818
C17:0 0,015 0,10 1818
C18:0 0,998 6,66 1818
C20:0 0,027 0,18 1818
C22:0 0,015 0,10 1818
C24:0 0,000 0,00 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,011 0,07 1818
C16:1,n-7 0,386 2,58 1818
C18:1,n-9 6,15 41,1 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,093 0,62 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,09 20,6 1818
C18:3,n-3 0,501 3,35 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,028 0,18 1818
C20:3,n-3 0,101 0,67 1818
C20:3,n-6 0,020 0,13 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,033 0,22 1818
C22:6,n-3 0,044 0,29 1818
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 4,53 30,2 1003
Sum monoumættede 6,64 44,3 1003
Sum polyumættede 3,81 25,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 15,0 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,679 4,53 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,12 20,8 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 88 mg 1342
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 1400 310 1346
Leucin 2040 450 1346
Lysin 2310 510 1346
Methionin 770 170 1346
Cystin 380 84 1346
Phenylalanin 1090 240 1346
Tyrosin 906 200 1346
Threonin 1180 260 1346
Tryptofan 317 70 1346
Valin 1360 300 1346
Arginin 1770 390 1346
Histidin 815 180 1346
Alanin 1680 370 1346
Asparaginsyre 2540 560 1346
Glutaminsyre 4120 910 1346
Glycin 1860 410 1346
Prolin 1400 310 1346
Serin 996 220 1346

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby