Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1238
Sildepostej
Engelsk navn
Bucklingpaté (sweet cured herring, smoked)
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,920
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1428 kJ 1003
Energi, kcal 341 kcal 1003
total-N 1,776 g 1,728 - 1,808 2 1839
Protein, total 11,1 g 10,800 - 11,300 2 1839
Protein, deklaration 11,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 0,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 0,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 0,9 g 1003
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 33,1 g 28,1 - 38,1 2 1839
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,4 g 1,72 - 2,98 2 1839
Tørstof 47,4 g 42,4 - 52,3 2 1839
Vand 52,6 g 47,700 - 57,600 2 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 142 RE 1003
Retinol 142 µg 11,4 - 271,6 2 1839
D-vitamin 8,00 µg 1003
D3 cholecalciferol 8,00 µg 5,5 - 10,5 2 1839
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 1080 mg 704 - 1450 2 1839
Natrium, Na 700 mg 460 - 940 2 1839
Kalium, K 199 mg 193 - 205 2 1839
Calcium, Ca 31,0 mg 21,0 - 40 2 1839
Magnesium, Mg 17,6 mg 16,2 - 18,9 2 1839
Phosphor, P 131 mg 130 - 132 2 1839
Jern, Fe 1,21 mg 0,77 - 1,65 2 1839
Kobber, Cu 0,056 mg 0,048 - 0,064 2 1839
Zink, Zn 0,900 mg 0,76 - 1,03 2 1839
Jod, I 27,0 µg 15 - 38 2 1839
Mangan, Mn 0,022 mg 0,013 - 0,033 2 1839
Selen, Se 20,0 µg 20 - 20 2 1839
Kviksølv, Hg 4,20 µg 3,0 - 5,4 2 1839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 2 1839
Glucose 0 g 2 1839
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 2 1839
Maltose 0 g 2 1839
Saccharose 0,200 g 0,2 - 0,2 2 1839
Disaccharider, total 0,200 g 1003
Raffinose 0 g 2 1839
Sukkerarter, ialt 0,200 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,200 0,73 1839
C10:0 0,100 0,36 1839
C12:0 0,600 2,21 1839
C14:0 0,900 3,32 1839
C16:0 3,40 12,5 1839
C18:0 2,10 7,75 1839
C20:0 0,100 0,36 1839
C22:0 0,100 0,36 1839
C24:0 0,000 0,00 1839
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1839
C16:1,n-7 0,500 1,85 1839
C18:1,n-9 11,4 42,1 1839
C18:1,n-7 0,600 2,21 1839
C20:1,n-11 0,700 2,58 1839
C22:1,n-9 0,000 0,00 1839
C22:1,n-11 1,10 4,06 1839
C24:1,n-9 0,100 0,36 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,10 11,4 1839
C18:3,n-3 0,500 1,85 1839
C18:4,n-3 0,200 0,73 1839
C20:2,n-6 0,000 0,00 1839
C20:3,n-3 0,000 0,00 1839
C20:5,n-3 0,500 1,85 1839
C22:5,n-3 0,100 0,36 1839
C22:6,n-3 0,700 2,58 1839
Andre fedtsyrer 0,100 0,36 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 7,50 27,7 1003
Sum monoumættede 14,4 53,1 1003
Sum polyumættede 5,10 18,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 27,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,00 7,38 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,10 11,4 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby