DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1238
Sildepostej
Engelsk navn
Bucklingpaté (sweet cured herring, smoked)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1428 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1428 kJ 1003
Energi (kcal) 346 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 346 kcal 1003
Protein 11,1 g 10,8 - 11,3 2 1839
Protein, deklaration 11,1 g 10,8 - 11,3 2 1839
Kulhydrat difference 0,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,8 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1655
Fedt 33,1 g 28,1 - 38,1 2 1839
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 1,75 g 2 1003
Aske 2,4 g 1,72 - 2,98 2 1839
Tørstof 47,4 g 42,4 - 52,3 2 1839
Vand 52,6 g 47,7 - 57,6 2 1839
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 142 RE 1003
Retinol 142 µg 11,4 - 271 2 1839
D-vitamin 8,00 µg 1003
D3-vitamin 8,00 µg 5,5 - 10,5 2 1839
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 700 mg 460 - 940 2 1839
Kalium 199 mg 193 - 205 2 1839
Calcium 31,0 mg 21 - 40 2 1839
Magnesium 17,6 mg 16,2 - 18,9 2 1839
Jern 1,21 mg 0,77 - 1,65 2 1839
Kobber 0,0560 mg 0,048 - 0,064 2 1839
Zink 0,900 mg 0,76 - 1,03 2 1839
Mangan 0,0220 mg 0,013 - 0,033 2 1839
Selen 20,0 µg 20 - 20 2 1839
Fosfor 131 mg 130 - 132 2 1839
Chlorid 1080 mg 704 - 1450 2 1839
Jod 27,0 µg 15 - 38 2 1839
Kviksølv 4,20 µg 3 - 5,4 2 1839
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 2 1839
Glukose 0 g 2 1839
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 2 1839
Maltose 0 g 2 1839
Sakkarose 0,200 g 0,2 - 0,2 2 1839
Sum disakkarider 0,200 g 1003
Raffinose 0 g 2 1839
Sum sukkerarter 0,200 g 1003
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,225 0,738 1839
C10:0 0,112 0,369 1839
C12:0 0,674 2,21 1839
C14:0 1,011 3,32 1839
C16:0 3,821 12,5 1839
C18:0 2,360 7,74 1839
C20:0 0,112 0,369 1839
C22:0 0,112 0,369 1839
C24:0 0,000 0,0 1839
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1839
C16:1,n-7 0,562 1,84 1839
C18:1,n-7 0,674 2,21 1839
C18:1,n-9 12,810 42 1839
C20:1,n-11 0,787 2,58 1839
C22:1,n-9 0,000 0,0 1839
C22:1,n-11 1,236 4,05 1839
C24:1,n-9 0,112 0,369 1839
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,483 11,4 1839
C18:3,n-3 0,562 1,84 1839
C18:4,n-3 0,225 0,738 1839
C20:2,n-6 0,000 0,0 1839
C20:3,n-3 0,000 0,0 1839
C20:5,n-3 0,562 1,84 1839
C22:5,n-3 0,112 0,369 1839
C22:6,n-3 0,787 2,58 1839
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,112 0,369 1839
Sum mættede fedtsyrer 8,428 27,6 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 16,181 53,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 5,731 18,8 1003
Sum fedtsyrer 30,452 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 2,247 7,38 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,483 11,4 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,776 1839
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,920 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby