DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1258
Rugmel, halvsigtet (udmalingsgrad ca. 85 %)
Engelsk navn
Rye flour, bolted (extraction rate 85 %)
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70
FCF 0,700
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1422 kJ 1003
Energi, kcal 336 kcal 1003
Nitrogen, total 1,368 g 1,26 - 1,42 3 1838
Protein, videnskabelig 7,8 g 7,19 - 8,09 3 1838
Protein, deklaration 8,6 g 7,89 - 8,88 3 1838
Kulhydrat, difference 77,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 67,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 66,2 g 1003
Kostfibre 10,5 g 9,9 - 11,6 3 1838
Fedt, total 1,8 g 1,7 - 2 3 1838
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,91 - 1,11 3 1838
Tørstof 88,1 g 87,5 - 88,4 3 1838
Vand 11,9 g 11,6 - 12,5 3 1838
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
E-vitamin 0,590 α-TE
alfa-tokoferol 0,590 mg 0,11 - 1,38 3 1838
B1-vitamin 0,330 mg 0,31 - 0,35 3 1838
B2-vitamin, riboflavin 0,0820 mg 0,081 - 0,083 3 1838
Niacinækvivalent 1,66 NE 1003
Pantothensyre 0,430 mg 0,4 - 0,45 3 1838
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,90 mg 2,2 - 4,4 3 1838
Kalium, K 313 mg 280 - 340 3 1838
Calcium, Ca 29,0 mg 25 - 32 3 1838
Magnesium, Mg 51,0 mg 46 - 57 3 1838
Fosfor, P 190 mg 168 - 210 3 1838
Jern, Fe 2,00 mg 1,9 - 2 3 1838
Kobber, Cu 0,220 mg 0,21 - 0,23 3 1838
Zink, Zn 1,72 mg 1,61 - 1,67 3 1838
Mangan, Mn 1,75 mg 1,63 - 1,88 3 1838
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 1,260 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 315 230 T 60
Leucin 547 400 T 60
Lysin 342 250 T 60
Methionin 134 98 T 60
Cystin 124 91 T 60
Phenylalanin 383 280 T 60
Tyrosin 205 150 T 60
Threonin 301 220 T 60
Tryptofan 100 73 T 60
Valin 465 340 T 60
Arginin 451 330 T 60
Histidin 205 150 T 60
Alanin 383 280 T 60
Asparaginsyre 588 430 T 60
Glutaminsyre 1790 1310 T 60
Glycin 383 280 T 60
Prolin 711 520 T 60
Serin 383 280 T 60

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby