Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1270
Yoghurt med jordbær
Engelsk navn
Yoghurt with strawberries
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 354 kJ 1003
Energi, kcal 85 kcal 1003
total-N 0,517 g 0,455 - 0,596 37 1236
Protein, total 3,3 g 2,903 - 3,802 37 1236
Protein, deklaration 3,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 12,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 10,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 10,9 g 1003
Tilsat sukker 6,4 g 4,1 - 8,8 17 1224
Kostfiber 0,5 g 1003
Fedt, total 3,1 g 2,7 - 3,6 30 1236
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1001
Tørstof 18,7 g 16,800 - 20,500 178 1236
Vand 81,3 g 79,500 - 83,200 178 1236
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 27,2 RE 1003
Retinol 26,0 µg 1003
ß-caroten 14,0 µg 1003
D-vitamin 0,090 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,090 µg 1003
E-vitamin 0,080 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,080 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,036 mg 0,033 - 0,039 10 1046
B2-vitamin, riboflavin 0,163 mg 0,130 - 0,184 18 1046
Niacin 0,874 NE 1003
niacin 0,124 mg 0,100 - 0,155 15 1046
B6-vitamin 0,042 mg 0,028 - 0,058 15 1046
Pantothensyre 0,310 mg 1352
Biotin 1,80 µg 1 T 12
Folat 17,5 µg 12,3 - 22,7 4 1235
B12-vitamin 0,150 µg 0,10 - 0,21 14 1046
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 12 1046
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 86,0 mg 65 - 107 9 1232
Natrium, Na 39,8 mg 36,2 - 43,4 17 1232
Kalium, K 148 mg 129 - 167 18 1232
Calcium, Ca 119 mg 108 - 130 18 1232
Magnesium, Mg 11,9 mg 10,2 - 13,6 18 1232
Phosphor, P 88,0 mg 78 - 98 20 1232
Jern, Fe 0,080 mg 0,043 - 0,14 14 T 1286
Kobber, Cu 0,009 mg 0,009 0,008 - 0,01 2 T 12
Zink, Zn 0,491 mg 0,34 - 1,91 67 T 12
Jod, I 10,7 µg 11,0 9,0 - 13 7 T 6
Mangan, Mn 0,020 mg 0,020 0,008 - 0,032 2 T 1286
Chrom, Cr 0,052 µg 0 - 0,221 18 1538
Selen, Se 1,30 µg 1006
Molybdæn, Mo 2,00 µg 1 1348
Nikkel, Ni 2,10 µg 1 1526
Kviksølv, Hg 0,030 µg 3 1348
Arsen, As 0,300 µg 3 1348
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,540 g 0,41 - 0,67 17 1224
D-mælkesyre 0,400 g 0,21 - 0,59 17 1224
Mælkesyre, total 0,940 g 0,75 - 1,13 17 1224
Citronsyre 0,220 g 0,16 - 0,28 17 1224
Benzoesyre 9,00 mg 8,0 - 10,0 1496
Organiske syrer, tot. 1,16 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,021 mg 130 1475
Tyramin 0,125 mg 25 1475
Serotonin 0,003 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,510 g 0,30 - 0,70 17 1224
Galaktose 0,920 g 0,77 - 1,07 17 1224
Glucose 0,440 g 0,19 - 0,69 17 1224
Monosaccharider, total 1,87 g 1003
Lactose 2,28 g 1,67 - 2,89 17 1224
Maltose 0 g 1655
Saccharose 6,43 g 4,10 - 8,76 17 1224
Disaccharider, total 8,71 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 10,6 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,105 3,59 1227
C6:0 0,067 2,29 1227
C8:0 0,044 1,50 1227
C10:0 0,097 3,31 1227
C12:0 0,120 4,10 1227
C14:0 0,343 11,7 1227
C16:0 0,918 31,3 1227
C18:0 0,313 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,044 1,50 1227
C16:1,n-7 0,067 2,29 1227
C18:1,n-9 0,689 23,5 1227
C20:1,n-11 0,035 1,20 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,064 2,19 1227
C18:3,n-3 0,023 0,78 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,01 68,5 1003
Sum monoumættede 0,835 28,5 1003
Sum polyumættede 0,087 2,97 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,93 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,023 0,78 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,064 2,19 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 12 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 176 340 T 12
Leucin 315 610 T 12
Lysin 295 570 T 12
Methionin 83 160 T 12
Cystin 22 42 T 12
Phenylalanin 145 280 T 12
Tyrosin 150 290 T 12
Threonin 140 270 T 12
Tryptofan 45 87 T 12
Valin 222 430 T 12
Arginin 114 220 T 12
Histidin 88 170 T 12
Alanin 109 210 T 12
Asparaginsyre 290 560 T 12
Glutaminsyre 641 1240 T 12
Glycin 67 130 T 12
Prolin 310 600 T 12
Serin 181 350 T 12

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby