Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1284
Yoghurt med peach melba
Engelsk navn
Yoghurt with peach melba
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 368 kJ 1003
Energi, kcal 88 kcal 1003
total-N 0,517 g 0,423 - 0,627 239 T 1286
Protein, total 3,3 g 2,699 - 4,000 239 T 1286
Protein, deklaration 3,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 12,4 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 11,5 g 1003
Tilsat sukker 6,1 g 2,4 - 8,9 18 1224
Kostfiber 0,5 g 1003
Fedt, total 3,2 g 2,6 - 3,8 274 T 1286
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1001
Tørstof 19,4 g 16,800 - 22,600 1023 T 1286
Vand 80,6 g 77,400 - 83,200 1023 T 1286
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 28,2 RE 1003
Retinol 27,0 µg 1003
ß-caroten 14,0 µg 1003
D-vitamin 0,090 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,090 µg 1003
E-vitamin 0,080 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,080 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,036 mg 0,033 - 0,039 10 1046
B2-vitamin, riboflavin 0,163 mg 0,130 - 0,184 18 1046
Niacin 0,874 NE 1003
niacin 0,124 mg 0,100 - 0,155 15 1046
B6-vitamin 0,042 mg 0,028 - 0,058 15 1046
Pantothensyre 0,310 mg 1352
Biotin 1,80 µg 1 T 12
Folat 21,0 µg 11,5 - 44,0 16 1047, 1845
B12-vitamin 0,150 µg 0,10 - 0,21 14 1046
C-vitamin 0,200 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,200 mg 0 - 0,5 16 1235
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 86,0 mg 72 - 100 9 1232
Natrium, Na 40,4 mg 32,8 - 48,0 17 1232
Kalium, K 150 mg 131 - 169 18 1232
Calcium, Ca 114 mg 99 - 129 18 1232
Magnesium, Mg 11,7 mg 9,6 - 13,8 18 1232
Phosphor, P 89,0 mg 72 - 106 19 1232
Jern, Fe 0,080 mg 0,043 - 0,14 14 T 1286
Kobber, Cu 0,009 mg 0,009 0,008 - 0,01 2 T 12
Zink, Zn 0,491 mg 0,34 - 1,91 67 T 12
Jod, I 10,7 µg 11,0 9,0 - 13 7 T 6
Mangan, Mn 0,020 mg 0,020 0,008 - 0,032 2 T 1286
Chrom, Cr 0,052 µg 0 - 0,221 18 1538
Selen, Se 1,65 µg 1,65 1,2 - 2,1 2 T 1286
Molybdæn, Mo 2,00 µg 1 T 1286
Nikkel, Ni 0,860 µg 0,860 0,47 - 1,25 2 T 1286
Kviksølv, Hg 0,030 µg 3 T 1286
Arsen, As 0,300 µg 3 T 1286
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,610 g 0,40 - 0,82 18 1224
D-mælkesyre 0,330 g 0,01 - 0,65 18 1224
Mælkesyre, total 0,950 g 0,73 - 1,16 18 1224
Citronsyre 0,200 g 0,13 - 0,27 18 1224
Benzoesyre 9,00 mg 8,0 - 10,0 1496
Organiske syrer, tot. 1,14 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,021 mg 130 1475
Tyramin 0,125 mg 25 1475
Serotonin 0,003 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,660 g 0,03 - 2,26 18 1224
Galaktose 0,900 g 0,77 - 1,03 18 1224
Glucose 0,630 g 0,06 - 2,30 18 1224
Monosaccharider, total 2,19 g 1003
Lactose 2,46 g 1,70 - 3,22 18 1224
Maltose 0 g 1655
Saccharose 6,06 g 2,42 - 8,86 18 1224
Disaccharider, total 8,52 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 10,7 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,109 3,60 1227
C6:0 0,070 2,31 1227
C8:0 0,045 1,49 1227
C10:0 0,100 3,31 1227
C12:0 0,124 4,10 1227
C14:0 0,354 11,7 1227
C16:0 0,946 31,3 1227
C18:0 0,324 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,045 1,49 1227
C16:1,n-7 0,070 2,31 1227
C18:1,n-9 0,710 23,5 1227
C20:1,n-11 0,036 1,19 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,067 2,21 1227
C18:3,n-3 0,024 0,79 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,07 68,5 1003
Sum monoumættede 0,861 28,5 1003
Sum polyumættede 0,091 3,01 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 3,02 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,024 0,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,067 2,22 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 13 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 176 340 T 12
Leucin 315 610 T 12
Lysin 295 570 T 12
Methionin 83 160 T 12
Cystin 22 42 T 12
Phenylalanin 145 280 T 12
Tyrosin 150 290 T 12
Threonin 140 270 T 12
Tryptofan 45 87 T 12
Valin 222 430 T 12
Arginin 114 220 T 12
Histidin 88 170 T 12
Alanin 109 210 T 12
Asparaginsyre 290 560 T 12
Glutaminsyre 641 1240 T 12
Glycin 67 130 T 12
Prolin 310 600 T 12
Serin 181 350 T 12

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby