DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1286
Yoghurt, sødmælk, med frugt
Engelsk navn
Yoghurt, whole milk, with fruit
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 373 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 373 kJ 1003
Energi (kcal) 89 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 89 kcal 1003
Protein 3,3 g 2,69 - 4 239 2092, 1236
Protein fra Aminosyrer 2,9 g 1003
Protein, deklaration 3,2 g 2,64 - 3,91 239 2092, 1236
Kulhydrat difference 11,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,6 g 1003
Kostfibre 0,5 g 1003
Fedt 3,2 g 2,6 - 3,8 274 2092, 1236
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,08 g 2 1003
Aske 0,7 g 0,68 0,67 - 0,69 2 2092
Tørstof 19,4 g 16,8 - 22,6 1023 2092, 1236
Vand 80,6 g 77,4 - 83,2 1023 2092, 1236
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 17,8 RE 1003
Retinol 15,5 µg 15,5 5 - 26 2 2092
beta-Caroten 14,0 µg 1003
D-vitamin 0,0900 µg 1003
D3-vitamin 0,0900 µg 1003
E-vitamin 0,0550 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0550 mg 0,055 0,05 - 0,06 2 2092
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0367 mg 0,033 - 0,04 12 2092, 1046
Riboflavin (B2-vitamin) 0,163 mg 0,13 - 0,19 20 2092, 1046
Niacinækvivalent 0,877 NE 1003
Niacin 0,128 mg 0,1 - 0,17 17 2092, 1046
B6-vitamin 0,0424 mg 0,028 - 0,058 17 2092, 1046
Pantotensyre 0,250 mg 0,25 0,21 - 0,29 2 2092
Biotin 1,45 µg 1,45 1,3 - 1,6 2 2092
Folat 23,0 µg 11,5 - 44 12 1047
B12-vitamin 0,162 µg 0,1 - 0,33 16 2092, 1046
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 12 1046
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 31,5 mg 31,5 31 - 32 2 2092
Kalium 151 mg 129 - 182 63 2092, 1232
Calcium 118 mg 98 - 146 63 2092, 1232
Magnesium 12,0 mg 10 - 15 63 2092, 1232
Jern 0,0798 mg 0,043 - 0,14 14 2092, 1043
Kobber 0,0195 mg 0,019 0,015 - 0,024 2 2092
Zink 0,385 mg 0,385 0,38 - 0,39 2 2092
Mangan 0,0200 mg 0,02 0,008 - 0,032 2 2092
Krom 0,285 µg 0,285 0,24 - 0,33 2 2092
Molybdæn 2,00 µg 1 1348
Selen 1,65 µg 1,65 1,2 - 2,1 2 2092
Fosfor 88,0 mg 70 - 109 66 2092, 1232
Chlorid 0,0750 mg 0,075 0,07 - 0,08 2 2092
Jod 8,55 µg 8,55 6,1 - 11 2 2092
Nikkel 0,860 µg 0,86 0,47 - 1,25 2 2092
Kviksølv 0,0300 µg 3 1348
Arsen 0,300 µg 3 1348
Cadmium 0,00200 µg 0,0 - 0,006 18 1538
Bly 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,35 g 0,03 - 4,6 96 2092, 1224
Galaktose 0,905 g 0,5 - 1,14 96 2092, 1224
Glukose 1,19 g 0,06 - 4,88 96 2092, 1224
Sum monosakkarider 3,44 g 1003
Laktose 2,36 g 1,67 - 3,22 96 2092, 1224
Maltose 0 g 1655
Sakkarose 4,49 g 0,01 - 8,86 96 2092, 1224
Sum disakkarider 6,85 g 1003
Sum sukkerarter 10,3 g 1003
Tilsat Sukker 7,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 7,9 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,540 g 0,32 - 0,82 93 1224
D-mælkesyre 0,450 g 0,01 - 0,74 93 1224
Mælkesyre 0,940 g 0,65 - 1,31 93 1224
Citronsyre 0,240 g 0,1 - 0,4 94 1224
Benzosyre 9,00 mg 8 - 10 1496
Sum organiske syrer 1,23 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,122 4,02 2092
C6:0 0,085 2,81 2092
C8:0 0,049 1,6 2092
C10:0 0,103 3,42 2092
C12:0 0,116 3,82 2092
C14:0 0,328 10,8 2092
C15:0 0,036 1,2 2092
C16:0 0,894 29,5 2092
C18:0 0,365 12 2092
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,012 0,402 2092
C16:1,n-7 0,043 1,4 2092
C18:1,n-7 0,018 0,603 2092
C18:1,n-9 0,565 18,7 2092
C18:1,trans 0,116 3,82 2092
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,055 1,81 2092
C18:2,konjugeret 0,012 0,402 2092
C18:3,n-3 0,018 0,603 2092
C18:2,trans 0,024 0,804 2092
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,061 2,01 2092
Sum mættede fedtsyrer 2,098 69,4 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,638 21,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,085 2,81 1003
Sum transfedtsyrer 0,140 4,62 1003
Sum fedtsyrer 3,022 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,018 0,603 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,055 1,81 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 13 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,517 2092, 1236
Isoleucin 176 340 T 12.0
Leucin 315 610 T 12.0
Lysin 295 570 T 12.0
Methionin 83 160 T 12.0
Cystin 22 42 T 12.0
Phenylalanin 145 280 T 12.0
Tyrosin 150 290 T 12.0
Threonin 140 270 T 12.0
Tryptofan 45 87 T 12.0
Valin 222 430 T 12.0
Arginin 114 220 T 12.0
Histidin 88 170 T 12.0
Alanin 109 210 T 12.0
Asparaginsyre 290 560 T 12.0
Glutaminsyre 641 1240 T 12.0
Glycin 67 130 T 12.0
Prolin 310 600 T 12.0
Serin 181 350 T 12.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,0210 mg 130 1475
Serotonin 0,00300 mg 1474
Cholin 15,2 mg 1 2187
Tyramin 0,125 mg 25 1475
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby