Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1289
Yoghurt med pære og banan
Engelsk navn
Yoghurt with pear and banana
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 372 kJ 1003
Energi, kcal 89 kcal 1003
total-N 0,517 g 0,470 - 0,580 32 1236
Protein, total 3,3 g 2,999 - 3,700 32 1236
Protein, deklaration 3,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 12,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 11,8 g 1003
Tilsat sukker 4,5 g 0 - 8,9 94 T 1286
Kostfiber 0,5 g 1003
Fedt, total 3,2 g 2,8 - 3,6 32 1236
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1001
Tørstof 19,7 g 17,600 - 21,800 32 1236
Vand 80,3 g 78,200 - 82,400 32 1236
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 28,2 RE 1003
Retinol 27,0 µg 1003
ß-caroten 14,0 µg 1003
D-vitamin 0,090 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,090 µg 1003
E-vitamin 0,080 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,080 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,036 mg 0,033 - 0,039 10 1046
B2-vitamin, riboflavin 0,163 mg 0,130 - 0,184 18 1046
Niacin 0,874 NE 1003
niacin 0,124 mg 0,100 - 0,155 15 1046
B6-vitamin 0,042 mg 0,028 - 0,058 15 1046
Pantothensyre 0,310 mg 1352
Biotin 1,80 µg 1 T 12
Folat 23,0 µg 11,5 - 44,0 12 1047
B12-vitamin 0,150 µg 0,10 - 0,21 14 1046
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 12 1046
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 41,0 mg 33 - 49 59 1232
Kalium, K 152 mg 129 - 182 61 1232
Calcium, Ca 118 mg 98 - 146 61 1232
Magnesium, Mg 12,0 mg 10 - 15 61 1232
Phosphor, P 88,0 mg 70 - 109 64 1232
Jern, Fe 0,085 mg 0,05 - 0,14 12 1043
Kobber, Cu 0,009 mg 0,009 0,008 - 0,01 2 T 12
Zink, Zn 0,491 mg 0,34 - 1,91 67 T 12
Jod, I 10,7 µg 11,0 9,0 - 13 7 T 6
Mangan, Mn 0,010 mg 0,009 - 0,012 3 1348
Chrom, Cr 0,052 µg 0 - 0,221 18 1538
Selen, Se 1,30 µg 1006
Molybdæn, Mo 2,00 µg 1 1348
Nikkel, Ni 2,10 µg 1 1526
Kviksølv, Hg 0,030 µg 3 1348
Arsen, As 0,300 µg 3 1348
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,540 g 0,32 - 0,82 93 T 1286
D-mælkesyre 0,450 g 0,01 - 0,74 93 T 1286
Citronsyre 0,240 g 0,10 - 0,40 94 T 1286
Benzoesyre 9,00 mg 8,0 - 10,0 1496
Organiske syrer, tot. 1,23 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,021 mg 130 1475
Tyramin 0,125 mg 25 1475
Serotonin 0,003 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,35 g 0,03 - 4,60 96 T 1286
Galaktose 0,905 g 0,5 - 1,14 96 T 1286
Glucose 1,19 g 0,06 - 4,88 96 T 1286
Monosaccharider, total 3,44 g 1003
Lactose 2,36 g 1,67 - 3,22 96 T 1286
Maltose 0 g T 1286
Saccharose 4,49 g 0,01 - 8,86 96 T 1286
Disaccharider, total 6,85 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 10,3 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,109 3,60 1227
C6:0 0,070 2,31 1227
C8:0 0,045 1,49 1227
C10:0 0,100 3,31 1227
C12:0 0,124 4,10 1227
C14:0 0,354 11,7 1227
C16:0 0,946 31,3 1227
C18:0 0,324 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,045 1,49 1227
C16:1,n-7 0,070 2,31 1227
C18:1,n-9 0,711 23,5 1227
C20:1,n-11 0,036 1,19 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,067 2,21 1227
C18:3,n-3 0,024 0,79 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,07 68,5 1003
Sum monoumættede 0,862 28,5 1003
Sum polyumættede 0,091 3,01 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 3,03 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,024 0,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,067 2,22 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 13 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 176 340 T 12
Leucin 315 610 T 12
Lysin 295 570 T 12
Methionin 83 160 T 12
Cystin 22 42 T 12
Phenylalanin 145 280 T 12
Tyrosin 150 290 T 12
Threonin 140 270 T 12
Tryptofan 45 87 T 12
Valin 222 430 T 12
Arginin 114 220 T 12
Histidin 88 170 T 12
Alanin 109 210 T 12
Asparaginsyre 290 560 T 12
Glutaminsyre 641 1240 T 12
Glycin 67 130 T 12
Prolin 310 600 T 12
Serin 181 350 T 12

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby