DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1289
Yoghurt med pære og banan
Engelsk navn
Yoghurt with pear and banana
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 372 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 372 kJ 1003
Energi (kcal) 89 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 89 kcal 1003
Protein 3,3 g 2,99 - 3,7 32 1236
Protein fra Aminosyrer 2,9 g 1003
Protein, deklaration 3,2 g 2,93 - 3,62 32 1236
Kulhydrat difference 11,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,5 g 1003
Kostfibre 0,5 g 1003
Fedt 3,2 g 2,8 - 3,6 32 1236
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,10 g 59 1003
Aske 1,0 g 1001
Tørstof 19,7 g 17,6 - 21,8 32 1236
Vand 80,3 g 78,2 - 82,4 32 1236
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 29,3 RE 1003
Retinol 27,0 µg 1003
beta-Caroten 14,0 µg 1003
D-vitamin 0,0900 µg 1003
D3-vitamin 0,0900 µg 1003
E-vitamin 0,0800 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0800 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0360 mg 0,033 - 0,039 10 1046
Riboflavin (B2-vitamin) 0,163 mg 0,13 - 0,184 18 1046
Niacinækvivalent 0,874 NE 1003
Niacin 0,124 mg 0,1 - 0,155 15 1046
B6-vitamin 0,0420 mg 0,028 - 0,058 15 1046
Pantotensyre 0,310 mg 1352
Biotin 1,80 µg 1 T 12.0
Folat 23,0 µg 11,5 - 44 12 1047
B12-vitamin 0,150 µg 0,1 - 0,21 14 1046
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 12 1046
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 41,0 mg 33 - 49 59 1232
Kalium 152 mg 129 - 182 61 1232
Calcium 118 mg 98 - 146 61 1232
Magnesium 12,0 mg 10 - 15 61 1232
Jern 0,0850 mg 0,05 - 0,14 12 1043
Kobber 0,00800 mg 0,008 0,008 - 0,008 1 T 12.0
Zink 0,491 mg 0,34 - 1,91 67 T 12.0
Mangan 0,01000 mg 0,009 - 0,012 3 1348
Krom 0,0520 µg 0,0 - 0,221 18 1538
Molybdæn 2,00 µg 1 1348
Selen 1,30 µg 1006
Fosfor 88,0 mg 70 - 109 64 1232
Jod 10,7 µg 11,0 9 - 13 7 T 6.0
Nikkel 2,10 µg 1 1526
Kviksølv 0,0300 µg 3 1348
Arsen 0,300 µg 3 1348
Cadmium 0,00200 µg 0,0 - 0,006 18 1538
Bly 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,35 g 0,03 - 4,6 96 T 1286.0
Galaktose 0,905 g 0,5 - 1,14 96 T 1286.0
Glukose 1,19 g 0,06 - 4,88 96 T 1286.0
Sum monosakkarider 3,44 g 1003
Laktose 2,36 g 1,67 - 3,22 96 T 1286.0
Maltose 0 g T 1286.0
Sakkarose 4,49 g 0,01 - 8,86 96 T 1286.0
Sum disakkarider 6,85 g 1003
Sum sukkerarter 10,3 g 1003
Tilsat Sukker 7,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 7,9 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,540 g 0,32 - 0,82 93 T 1286.0
D-mælkesyre 0,450 g 0,01 - 0,74 93 T 1286.0
Citronsyre 0,240 g 0,1 - 0,4 94 T 1286.0
Benzosyre 9,00 mg 8 - 10 1496
Sum organiske syrer 1,23 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,109 3,6 1227
C6:0 0,070 2,31 1227
C8:0 0,045 1,48 1227
C10:0 0,100 3,3 1227
C12:0 0,124 4,09 1227
C14:0 0,354 11,6 1227
C16:0 0,946 31,2 1227
C18:0 0,324 10,7 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,045 1,48 1227
C16:1,n-7 0,070 2,31 1227
C18:1,n-9 0,711 23,4 1227
C20:1,n-11 0,036 1,18 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,067 2,21 1227
C18:3,n-3 0,024 0,793 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 2,072 68,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,861 28,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,091 3 1003
Sum fedtsyrer 3,024 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,024 0,793 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,067 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 13 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,517 1236
Isoleucin 176 340 T 12.0
Leucin 315 610 T 12.0
Lysin 295 570 T 12.0
Methionin 83 160 T 12.0
Cystin 22 42 T 12.0
Phenylalanin 145 280 T 12.0
Tyrosin 150 290 T 12.0
Threonin 140 270 T 12.0
Tryptofan 45 87 T 12.0
Valin 222 430 T 12.0
Arginin 114 220 T 12.0
Histidin 88 170 T 12.0
Alanin 109 210 T 12.0
Asparaginsyre 290 560 T 12.0
Glutaminsyre 641 1240 T 12.0
Glycin 67 130 T 12.0
Prolin 310 600 T 12.0
Serin 181 350 T 12.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,0210 mg 130 1475
Serotonin 0,00300 mg 1474
Cholin 15,2 mg 1 2187
Tyramin 0,125 mg 25 1475
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby