DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1290
Yoghurt med kirsebær
Engelsk navn
Yoghurt with cherries
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 376 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 376 kJ 1003
Energi (kcal) 89 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 89 kcal 1003
Protein 3,4 g 2,8 - 3,89 29 1236
Protein fra Aminosyrer 3,0 g 1003
Protein, deklaration 3,3 g 2,74 - 3,81 29 1236
Kulhydrat difference 11,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 10,8 g 1003
Kostfibre 0,5 g 1003
Fedt 3,1 g 2,6 - 3,6 24 1236
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,10 g 59 1003
Aske 1,0 g 1001
Tørstof 20,0 g 17,5 - 22,6 124 1236
Vand 80,0 g 77,4 - 82,5 124 1236
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 28,3 RE 1003
Retinol 26,0 µg 1003
beta-Caroten 14,0 µg 1003
D-vitamin 0,0900 µg 1003
D3-vitamin 0,0900 µg 1003
E-vitamin 0,0800 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0800 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0,0360 mg 0,033 - 0,039 10 1046
Riboflavin (B2-vitamin) 0,163 mg 0,13 - 0,184 18 1046
Niacinækvivalent 0,897 NE 1003
Niacin 0,124 mg 0,1 - 0,155 15 1046
B6-vitamin 0,0420 mg 0,028 - 0,058 15 1046
Pantotensyre 0,310 mg 1352
Biotin 1,80 µg 1 T 12.0
Folat 23,0 µg 11,5 - 44 12 1047
B12-vitamin 0,150 µg 0,1 - 0,21 14 1046
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 12 1046
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 41,0 mg 33 - 49 59 1232
Kalium 152 mg 129 - 182 61 1232
Calcium 118 mg 98 - 146 61 1232
Magnesium 12,0 mg 10 - 15 61 1232
Jern 0,0850 mg 0,05 - 0,14 12 1043
Kobber 0,00800 mg 0,008 0,008 - 0,008 1 T 12.0
Zink 0,491 mg 0,34 - 1,91 67 T 12.0
Mangan 0,01000 mg 0,009 - 0,012 3 1348
Krom 0,0520 µg 0,0 - 0,221 18 1538
Molybdæn 2,00 µg 1 1348
Selen 1,30 µg 1006
Fosfor 88,0 mg 70 - 109 64 1232
Jod 10,7 µg 11,0 9 - 13 7 T 6.0
Nikkel 2,10 µg 1 1526
Kviksølv 0,0300 µg 3 1348
Arsen 0,300 µg 3 1348
Cadmium 0,00200 µg 0,0 - 0,006 18 1538
Bly 0,0890 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,35 g 0,03 - 4,6 96 T 1286.0
Galaktose 0,905 g 0,5 - 1,14 96 T 1286.0
Glukose 1,19 g 0,06 - 4,88 96 T 1286.0
Sum monosakkarider 3,44 g 1003
Laktose 2,36 g 1,67 - 3,22 96 T 1286.0
Maltose 0 g T 1286.0
Sakkarose 4,49 g 0,01 - 8,86 96 T 1286.0
Sum disakkarider 6,85 g 1003
Sum sukkerarter 10,3 g 1003
Tilsat Sukker 7,9 g 1 2133
Frie sukkerarter 7,9 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,540 g 0,32 - 0,82 93 T 1286.0
D-mælkesyre 0,450 g 0,01 - 0,74 93 T 1286.0
Citronsyre 0,240 g 0,1 - 0,4 94 T 1286.0
Benzosyre 9,00 mg 8 - 10 1496
Sum organiske syrer 1,23 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,105 3,58 1227
C6:0 0,067 2,28 1227
C8:0 0,044 1,5 1227
C10:0 0,097 3,31 1227
C12:0 0,120 4,09 1227
C14:0 0,343 11,7 1227
C16:0 0,918 31,3 1227
C18:0 0,313 10,6 1227
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,044 1,5 1227
C16:1,n-7 0,067 2,28 1227
C18:1,n-9 0,689 23,5 1227
C20:1,n-11 0,035 1,19 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,064 2,18 1227
C18:3,n-3 0,023 0,785 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 2,008 68,5 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,835 28,4 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,087 2,97 1003
Sum fedtsyrer 2,930 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,023 0,785 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,064 2,18 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 12 mg 2054
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,533 1236
Isoleucin 181 340 T 12.0
Leucin 325 610 T 12.0
Lysin 304 570 T 12.0
Methionin 85 160 T 12.0
Cystin 22 42 T 12.0
Phenylalanin 149 280 T 12.0
Tyrosin 155 290 T 12.0
Threonin 144 270 T 12.0
Tryptofan 46 87 T 12.0
Valin 229 430 T 12.0
Arginin 117 220 T 12.0
Histidin 91 170 T 12.0
Alanin 112 210 T 12.0
Asparaginsyre 298 560 T 12.0
Glutaminsyre 661 1240 T 12.0
Glycin 69 130 T 12.0
Prolin 320 600 T 12.0
Serin 187 350 T 12.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,0210 mg 130 1475
Serotonin 0,00300 mg 1474
Cholin 15,2 mg 1 2187
Tyramin 0,125 mg 25 1475
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,38 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,945 1003
Massefylde 1,1 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby