Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1296
Pasta, kogt
Engelsk navn
Pasta, boiled
Synonymer
Makaroni, kogt, Macaroni, kogt, Spaghetti, kogt
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,690
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 541 kJ 1003
Energi, kcal 129 kcal 1003
total-N 0,877 g 1004
Protein, total 5,0 g 1004
Protein, deklaration 5,5 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 27,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 25,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 24,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 2,0 g 1004
Fedt, total 0,4 g 1004
Alkohol 0,0 g 1004
Aske 0,2 g 1004
Tørstof 32,6 g 1004
Vand 67,4 g 1004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1004
ß-caroten 0 µg 1004
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1004
E-vitamin 0,070 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,070 mg 1004
alfa-tokotrienol 0,050 mg 1004
K1-vitamin 0 µg 1004
B1-vitamin 0,040 mg 0,02 - 0,05 1004
B2-vitamin, riboflavin 0,010 mg 0 - 0,01 1004
Niacin 0,900 NE 1003
niacin 0,300 mg 0,2 - 0,3 1004
B6-vitamin 0,010 mg 0 - 0,01 1004
Pantothensyre 0,060 mg 0,04 - 0,1 1004
Biotin 0,200 µg 0,1 - 0,3 1004
Folat 2,00 µg 1 - 3 1004
Frit folat 0 µg 1004
B12-vitamin 0 µg 1004
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 2,00 mg 1004
Kalium, K 78,0 mg 1004
Calcium, Ca 13,0 mg 1004
Magnesium, Mg 24,0 mg 1004
Phosphor, P 50,0 mg 1004
Jern, Fe 0,600 mg 1004
Kobber, Cu 0,200 mg 1004
Zink, Zn 0,700 mg 1004
Jod, I 1,00 µg 1004
Mangan, Mn 0,200 mg 1005
Chrom, Cr 1,40 µg 1005
Selen, Se 1,80 µg 1311
Molybdæn, Mo 7,00 µg 1005
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0 g 0 1004
Glucose 0 g 0 1004
Monosaccharider, total 0 g 1003
Lactose 0 g 0 1004
Maltose 0 g 0 1004
Saccharose 0 g 0 1004
Disaccharider, total 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 26,9 g 26,9 1004
(a)Hexoses 1,34 g 1,34 1004
(b)Pentoses 0,570 g 0,570 1004
(c)UronicAcids 0,100 g 0,100 1004
Cellulose 0 g 0 1004
Lignin 0,020 g 0,020 1004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,052 18,8 T 305
C18:0 0,002 0,72 T 305
C20:0 0,002 0,72 T 305
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,042 15,2 T 305
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,166 60,2 T 305
C18:3,n-3 0,012 4,36 T 305
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,056 20,3 1003
Sum monoumættede 0,042 15,2 1003
Sum polyumættede 0,178 64,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 0,276 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 4,35 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,166 60,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1004
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 228 260 T 305
Leucin 386 440 T 305
Lysin 114 130 T 305
Methionin 82 93 T 305
Cystin 76 87 T 305
Phenylalanin 281 320 T 305
Tyrosin 96 110 T 305
Threonin 140 160 T 305
Tryptofan 54 62 T 305
Valin 254 290 T 305
Arginin 202 230 T 305
Histidin 123 140 T 305
Alanin 175 200 T 305
Asparaginsyre 237 270 T 305
Glutaminsyre 1790 2040 T 305
Glycin 184 210 T 305
Prolin 649 740 T 305
Serin 263 300 T 305

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby