DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1296
Pasta, kogt
Engelsk navn
Pasta, boiled
Taxonomisk navn
Triticum aestivum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 541 kJ 1003
Energi (kcal) 128 kcal 1003
Protein 5,0 g 1004
Protein fra Aminosyrer 4,6 g 1003
Protein, deklaration 5,5 g 1004
Kulhydrat difference 27,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 25,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 24,5 g 1003
Kostfibre 2,0 g 1004
Fedt 0,4 g 1004
Alkohol 0,0 g 1004
Aske 0,2 g 1004
Tørstof 32,6 g 1004
Vand 67,4 g 1004
Nitrogen 0,877 g 1004
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1004
beta-Caroten 0 µg 1004
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1004
E-vitamin 0,0700 α-TE
alfa-Tokoferol 0,0700 mg 1004
alfa-Tokotrienol 0,0500 mg 1004
K1-vitamin 0 µg 1004
Thiamin (B1-vitamin) 0,0400 mg 0,02 - 0,05 1004
Riboflavin (B2-vitamin) 0,01000 mg 0 - 0,01 1004
Niacinækvivalent 0,906 NE 1003
Niacin 0,300 mg 0,2 - 0,3 1004
B6-vitamin 0,01000 mg 0 - 0,01 1004
Pantotensyre 0,0600 mg 0,04 - 0,1 1004
Biotin 0,200 µg 0,1 - 0,3 1004
Folat 2,00 µg 1 - 3 1004
Frit folat 0 µg 1004
B12-vitamin 0 µg 1004
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1004
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,00 mg 1004
Kalium 78,0 mg 1004
Calcium 13,0 mg 1004
Magnesium 24,0 mg 1004
Jern 0,600 mg 1004
Kobber 0,200 mg 1004
Zink 0,700 mg 1004
Mangan 0,200 mg 1005
Krom 1,40 µg 1005
Molybdæn 7,00 µg 1005
Selen 1,80 µg 1311
Fosfor 50,0 mg 1004
Jod 1,000 µg 1004
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0 g 0 1004
Glukose 0 g 0 1004
Sum monosakkarider 0 g 1003
Laktose 0 g 0 1004
Maltose 0 g 0 1004
Sakkarose 0 g 0 1004
Sum disakkarider 0 g 1003
Sum sukkerarter 0 g 1003
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Stivelse 26,9 g 26,88 1004
Cellulose 0 g 0 1004
Lignin 0,0200 g 0,02 1004
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:0 0,052 18,7 T 305
C18:0 0,002 0,725 T 305
C20:0 0,002 0,725 T 305
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:1,n-9 0,042 15,2 T 305
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,166 60,1 T 305
C18:3,n-3 0,012 4,35 T 305
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,056 20,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,042 15,2 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,178 64,5 1003
Sum fedtsyrer 0,276 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,012 4,35 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,166 60,1 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1004
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 228 260 T 305
Leucin 386 440 T 305
Lysin 114 130 T 305
Methionin 82 93 T 305
Cystin 76 87 T 305
Phenylalanin 281 320 T 305
Tyrosin 96 110 T 305
Threonin 140 160 T 305
Tryptofan 54 62 T 305
Valin 254 290 T 305
Arginin 202 230 T 305
Histidin 123 140 T 305
Alanin 175 200 T 305
Asparaginsyre 237 270 T 305
Glutaminsyre 1790 2040 T 305
Glycin 184 210 T 305
Prolin 649 740 T 305
Serin 263 300 T 305
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,690 T 305

© 2023 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby