Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1297
Majsmel
Engelsk navn
Corn flour
Taxonomisk navn
Zea mays L.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1528 kJ 1003
Energi, kcal 365 kcal 1003
total-N 1,280 g 1,280 1,088 - 1,472 2 1347, 1825
Protein, total 8,0 g 8,0 6,800 - 9,200 2 1347, 1825
Protein, deklaration 8,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 77,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 74,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 74,3 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,2 g 1 1825
Fedt, total 2,8 g 1 1825
Alkohol 0,0 g 1347
Aske 0,6 g 1 1825
Tørstof 88,9 g 1 1825
Vand 11,1 g 1 1825
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 8,08 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 97,0 µg 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 1,11 α-TE 1003
alfa-tokoferol 1,11 mg 0,82 - 1,27 3 1060
alfa-tokotrienol 0,480 mg 0,30 - 0,54 3 1060
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,330 mg 1347
B2-vitamin, riboflavin 0,110 mg 1347
Niacin 0,850 NE 1003
niacin 5,70 mg 1347
B6-vitamin 0,330 mg 1347
Folat 20,0 µg 6 1803
B12-vitamin 0 µg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 1,00 mg 1347
Kalium, K 120 mg 1347
Calcium, Ca 6,00 mg 1347
Magnesium, Mg 47,0 mg 1347
Phosphor, P 99,0 mg 1347
Jern, Fe 1,10 mg 1347
Zink, Zn 0,500 mg 1311
Jod, I 0,600 µg 0,5 - 0,7 5 T 409
Chrom, Cr 2,60 µg 0 - 5,1 2 1079
Selen, Se 3,20 µg 0,6 - 5,8 2 1079
Nikkel, Ni 29,0 µg 0,2 - 57 2 1079
Kviksølv, Hg 0 µg 2 1079
Arsen, As 8,50 µg 0 - 17 2 1079
Cadmium, Cd 0,900 µg 0 - 1,7 2 1079
Bly, Pb 2,50 µg 0 - 4,9 2 1079
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,230 g 1347
Glucose 0,030 g 1347
Monosaccharider, total 0,260 g 1003
Maltose 0 g 1347
Saccharose 1,00 g 1347
Disaccharider, total 1,00 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 1,26 g 1003
Stivelse 87,0 g 1347
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 T 31
C6:0 0,000 0,00 T 31
C8:0 0,000 0,00 T 31
C10:0 0,000 0,00 T 31
C12:0 0,000 0,00 T 31
C14:0 0,009 0,41 T 31
C15:0 0,000 0,00 T 31
C16:0 0,318 14,2 T 31
C17:0 0,000 0,00 T 31
C18:0 0,049 2,19 T 31
C20:0 0,000 0,00 T 31
C22:0 0,000 0,00 T 31
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 T 31
C15:1 0,000 0,00 T 31
C16:1,n-7 0,000 0,00 T 31
C17:1,n-7 0,000 0,00 T 31
C18:1,n-9 0,684 30,5 T 31
C20:1,n-11 0,000 0,00 T 31
C22:1,n-9 0,000 0,00 T 31
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,14 50,9 T 31
C18:3,n-3 0,040 1,77 T 31
C20:3,n-3 0,000 0,00 T 31
C20:4,n-6 0,000 0,00 T 31
C20:5,n-3 0,000 0,00 T 31
C22:5,n-3 0,000 0,00 T 31
C22:6,n-3 0,000 0,00 T 31
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,376 16,8 1003
Sum monoumættede 0,684 30,5 1003
Sum polyumættede 1,18 52,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 2,24 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,040 1,79 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,14 50,9 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 294 230 T 31
Leucin 1010 790 T 31
Lysin 218 170 T 31
Methionin 154 120 T 31
Cystin 128 100 T 31
Phenylalanin 410 320 T 31
Tyrosin 307 240 T 31
Threonin 294 230 T 31
Tryptofan 51 40 T 31
Valin 384 300 T 31
Arginin 333 260 T 31
Histidin 218 170 T 31
Alanin 602 470 T 31
Asparaginsyre 512 400 T 31
Glutaminsyre 1650 1290 T 31
Glycin 294 230 T 31
Prolin 717 560 T 31
Serin 410 320 T 31

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby