Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1305
Yoghurt med müsli
Engelsk navn
Yoghurt with müsli
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,38
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,945
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 368 kJ 1003
Energi, kcal 88 kcal 1003
total-N 0,549 g 0,470 - 0,627 20 1236
Protein, total 3,5 g 2,999 - 4,000 20 1236
Protein, deklaration 3,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 11,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 11,0 g 1003
kulhydrat, deklaration 11,1 g 1003
Tilsat sukker 3,8 g 1,7 - 5,9 6 1224
Kostfiber 0,5 g 1003
Fedt, total 3,3 g 2,8 - 3,8 22 1236
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1001
Tørstof 19,3 g 16,900 - 21,600 94 1236
Vand 80,7 g 78,400 - 83,100 94 1236
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 29,3 RE 1003
Retinol 28,0 µg 1003
ß-caroten 15,0 µg 1003
D-vitamin 0,090 µg 1003
D3 cholecalciferol 0,090 µg 1003
E-vitamin 0,080 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,080 mg 1003
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,036 mg 0,033 - 0,039 10 1046
B2-vitamin, riboflavin 0,163 mg 0,130 - 0,184 18 1046
Niacin 0,924 NE 1003
niacin 0,124 mg 0,100 - 0,155 15 1046
B6-vitamin 0,042 mg 0,028 - 0,058 15 1046
Pantothensyre 0,310 mg 1352
Biotin 1,80 µg 1 T 12
Folat 23,0 µg 11,5 - 44,0 12 1047
B12-vitamin 0,150 µg 0,10 - 0,21 14 1046
C-vitamin 0,100 mg 1003
L-ascorbinsyre 0,100 mg 0 - 0,3 7 1235
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 84,0 mg 70 - 98 9 1232
Natrium, Na 38,6 mg 31,7 - 45,5 6 1232
Kalium, K 145 mg 132 - 158 6 1232
Calcium, Ca 115 mg 100 - 130 6 1232
Magnesium, Mg 12,6 mg 10,8 - 14,4 6 1232
Phosphor, P 95,0 mg 82 - 108 6 1232
Jern, Fe 0,080 mg 0,043 - 0,14 14 T 1286
Kobber, Cu 0,009 mg 0,009 0,008 - 0,01 2 T 12
Zink, Zn 0,491 mg 0,34 - 1,91 67 T 12
Jod, I 10,7 µg 11,0 9,0 - 13 7 T 6
Mangan, Mn 0,020 mg 0,020 0,008 - 0,032 2 T 1286
Chrom, Cr 0,052 µg 0 - 0,221 18 1538
Selen, Se 1,65 µg 1,65 1,2 - 2,1 2 T 1286
Molybdæn, Mo 2,00 µg 1 T 1286
Nikkel, Ni 11,1 µg 1004
Kviksølv, Hg 0,030 µg 3 T 1286
Arsen, As 0,300 µg 3 T 1286
Cadmium, Cd 0,002 µg 0 - 0,006 18 1538
Bly, Pb 0,089 µg 0,023 - 0,249 17 1538
Organiske syrer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
L-mælkesyre 0,600 g 0,52 - 0,68 6 1224
D-mælkesyre 0,380 g 0,10 - 0,66 6 1224
Mælkesyre, total 0,980 g 0,65 - 1,31 6 1224
Citronsyre 0,220 g 0,14 - 0,30 6 1224
Benzoesyre 9,00 mg 8,0 - 10,0 1496
Organiske syrer, tot. 1,20 g 1003
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Histamin 0,021 mg 130 1475
Tyramin 0,125 mg 25 1475
Serotonin 0,003 mg 1474
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,57 g 0,72 - 2,42 6 1224
Galaktose 0,870 g 0,66 - 1,08 6 1224
Glucose 1,51 g 0,76 - 2,26 6 1224
Monosaccharider, total 3,95 g 1003
Lactose 2,31 g 1,67 - 2,95 6 1224
Maltose 0 g 1655
Saccharose 3,81 g 1,68 - 5,94 6 1224
Disaccharider, total 6,12 g 1003
Andre sukkerarter 0 g 1003
Sukkerarter, ialt 10,1 g 1003
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,112 3,59 1227
C6:0 0,072 2,31 1227
C8:0 0,047 1,51 1227
C10:0 0,103 3,30 1227
C12:0 0,128 4,10 1227
C14:0 0,365 11,7 1227
C16:0 0,976 31,3 1227
C18:0 0,334 10,7 1227
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,047 1,51 1227
C16:1,n-7 0,072 2,31 1227
C18:1,n-9 0,733 23,5 1227
C20:1,n-11 0,037 1,19 1227
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,069 2,21 1227
C18:3,n-3 0,025 0,80 1227
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,14 68,5 1003
Sum monoumættede 0,889 28,5 1003
Sum polyumættede 0,094 3,01 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 3,12 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,025 0,80 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,069 2,21 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 13 mg 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 187 340 T 12
Leucin 335 610 T 12
Lysin 313 570 T 12
Methionin 88 160 T 12
Cystin 23 42 T 12
Phenylalanin 154 280 T 12
Tyrosin 159 290 T 12
Threonin 148 270 T 12
Tryptofan 48 87 T 12
Valin 236 430 T 12
Arginin 121 220 T 12
Histidin 93 170 T 12
Alanin 115 210 T 12
Asparaginsyre 307 560 T 12
Glutaminsyre 681 1240 T 12
Glycin 71 130 T 12
Prolin 329 600 T 12
Serin 192 350 T 12

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby