Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1317
Bønnespirer, soja, rå
Engelsk navn
Beansprouts, soy, raw
Taxonomisk navn
Glycine max. (L.) Merr.
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 240 kJ 1003
Energi, kcal 57 kcal 1003
total-N 0,992 g 1346
Protein, total 6,2 g 1346
Protein, deklaration 6,2 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 5,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,8 g 1346
Fedt, total 1,4 g 1346
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 1346
Tørstof 13,7 g 1346
Vand 86,3 g 1346
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 4,00 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 48,0 µg 1346
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 0,090 α-TE 1003
alfa-tokoferol 0,090 mg 1 1379
B1-vitamin 0,340 mg 8 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,118 mg 8 1938
Niacin 2,40 NE 1003
niacin 1,15 mg 8 1938
B6-vitamin 0,030 mg T 664
Pantothensyre 0 mg 1001
Biotin 0 µg 1001
Folat 100 µg 6 1803
Frit folat 4,00 µg T 664
B12-vitamin 0 µg 1655
C-vitamin 15,3 mg 1003
L-ascorbinsyre 15,3 mg 8 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 30,0 mg 1003
Kalium, K 36,0 mg T 664
Calcium, Ca 67,0 mg 8 1938
Magnesium, Mg 10,0 mg T 664
Phosphor, P 164 mg 8 1938
Jern, Fe 2,10 mg 8 1938
Kobber, Cu 0,090 mg T 664
Zink, Zn 0,800 mg T 664
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1655
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 278 280 1938
Leucin 446 450 1938
Lysin 357 360 1938
Methionin 65 66 1938
Cystin 74 75 1938
Phenylalanin 308 310 1938
Tyrosin 228 230 1938
Threonin 238 240 1938
Tryptofan 75 76 1938
Valin 298 300 1938
Arginin 427 430 1938
Histidin 169 170 1938
Alanin 258 260 1938
Asparaginsyre 843 850 1938
Glutaminsyre 932 940 1938
Glycin 238 240 1938
Prolin 317 320 1938
Serin 308 310 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby