Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 132
Kartoffelchips, grove
Engelsk navn
Potato crisps, coarse
Synonymer
Franske kartofler
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,901 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2081 kJ 1003
Energi, kcal 497 kcal 1003
total-N 0,976 g 18 1165
Protein, total 6,1 g 18 1165
Protein, deklaration 6,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 60,8 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 57,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 57,2 g 1003
Kostfiber 3,6 g 18 1165
Fedt, total 26,4 g 24,3 - 30,1 28 1165
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 3,7 g 18 1165
Tørstof 97,0 g 96 - 98 28 1165
Vand 3,0 g 2,000 - 4,000 28 1165
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,212 mg 18 1165
B2-vitamin, riboflavin 0,066 mg 18 1165
Niacin 7,75 NE 1003
niacin 6,20 mg 18 1165
B6-vitamin 0,530 mg 18 1165
Pantothensyre 1,00 mg 18 1165
Biotin 1,30 µg 18 1165
Folat 101 µg 18 1165
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 795 mg 550 - 1240 28 1165
Natrium, Na 446 mg 270 - 780 28 1165
Kalium, K 1380 mg 18 1165
Calcium, Ca 21,0 mg 18 1165
Magnesium, Mg 74,0 mg 18 1165
Phosphor, P 156 mg 18 1165
Jern, Fe 2,50 mg 18 1165
Kobber, Cu 0,330 mg 18 1165
Zink, Zn 1,27 mg 18 1165
Jod, I 0 µg 18 1165
Mangan, Mn 0,550 mg 18 1165
Chrom, Cr 18,0 µg 18 1165
Selen, Se 1,60 µg 18 1165
Nikkel, Ni 13,7 µg 18 1165
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1165
C10:0 0,000 0,00 1165
C12:0 0,000 0,00 1165
C14:0 0,000 0,00 1165
C16:0 4,20 17,6 1165
C18:0 0,930 3,91 1165
C20:0 0,250 1,05 1165
C22:0 0,380 1,60 1165
C24:0 0,213 0,89 1165
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,00 1165
C18:1,n-9 13,1 55,0 1165
C18:1,n-7 0,000 0,00 1165
C20:1,n-11 0,186 0,78 1165
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1165
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 4,40 18,5 1165
C18:3,n-3 0,139 0,58 1165
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1165
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 5,97 25,1 1003
Sum monoumættede 13,3 55,8 1003
Sum polyumættede 4,54 19,1 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 23,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,139 0,58 1003
Sum n-6 fedtsyrer 4,40 18,5 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 224 230 T 4
Leucin 332 340 T 4
Lysin 351 360 T 4
Methionin 83 85 T 4
Cystin 50 51 T 4
Phenylalanin 244 250 T 4
Tyrosin 117 120 T 4
Threonin 205 210 T 4
Tryptofan 93 95 T 4
Valin 361 370 T 4
Arginin 254 260 T 4
Histidin 107 110 T 4
Alanin 215 220 T 4
Asparaginsyre 1290 1320 T 4
Glutaminsyre 810 830 T 4
Glycin 176 180 T 4
Prolin 215 220 T 4
Serin 215 220 T 4

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby