DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1334
Theboller o.l. (bløddejsboller)
Engelsk navn
Rolls, sweet dough type
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,83
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1250 kJ 1003
Energi, kcal 296 kcal 1003
Nitrogen, total 1,560 g 1,56 1,39 - 1,77 12 1257
Protein, videnskabelig 9,1 g 9,0948 8,1 - 10,3 12 1257
Protein, deklaration 9,8 g 9,75 8,68 - 11 12 1257
Kulhydrat, difference 51,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 48,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 48,1 g 1003
Kostfibre 3,0 g 2,8 2,4 - 5,1 12 1257
Fedt, total 6,6 g 6,95 3,4 - 9,9 12 1257
Alkohol 0,0 g 1 1655
Aske 1,3 g 1,22 1,12 - 1,6 12 1257
Tørstof 68,7 g 68,45 65,2 - 73,5 12 1257
Vand 31,3 g 31,55 26,5 - 34,8 12 1257
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,177 mg 0,17 0,153 - 0,232 12 1257
B2-vitamin, riboflavin 0,0782 mg 0,068 0,054 - 0,171 12 1257
Niacinækvivalent 1,56 NE 1003
B6-vitamin 0,0719 mg 0,0655 0,056 - 0,12 12 1257
Folat 43,3 µg 38,5 24 - 94 12 1257
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 534 mg 505 420 - 690 12 1257
Natrium, Na 322 mg 295,5 269 - 433 12 1257
Kalium, K 141 mg 126,5 116 - 239 12 1257
Calcium, Ca 50,6 mg 50,8 17,1 - 109 12 1257
Magnesium, Mg 24,5 mg 21,25 16,9 - 45,6 12 1257
Fosfor, P 105 mg 94,5 79,1 - 183 12 1257
Jern, Fe 1,09 mg 1,015 0,83 - 1,63 12 1257
Kobber, Cu 0,129 mg 0,115 0,1 - 0,19 12 1257
Zink, Zn 0,824 mg 0,835 0,61 - 1,1 12 1257
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 44,5 g 44,8 40,7 - 47,8 12 1257
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 5,253 100 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 390 250 T 861
Leucin 671 430 T 861
Lysin 218 140 T 861
Methionin 145 93 T 861
Cystin 172 110 T 861
Phenylalanin 468 300 T 861
Tyrosin 218 140 T 861
Threonin 265 170 T 861
Tryptofan 94 60 T 861
Valin 452 290 T 861
Arginin 359 230 T 861
Histidin 203 130 T 861
Alanin 296 190 T 861
Asparaginsyre 437 280 T 861
Glutaminsyre 2870 1840 T 861
Glycin 374 240 T 861
Prolin 1030 660 T 861
Serin 468 300 T 861

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby