DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 137
Kaffe, instant, decaffeinated, drikkeklar
Engelsk navn
Coffee, instant, decaffeinated, prepared with water
Taxonomisk navn
Coffea arabica (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 15 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2 kJ 1003
Energi (kcal) 4 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 0 kcal 1003
Protein 0,1 g 1938
Protein fra Aminosyrer 0,0 g 1003
Protein, deklaration 0,1 g 1938
Kulhydrat difference 0,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,8 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1342
Fedt 0,0 g 1938
Alkohol 0,0 g 1938
Salt deklaration 0,01 g 1003
Aske 0,2 g 1938
Tørstof 1,1 g 1938
Vand 98,9 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
beta-Caroten 0 µg 1938
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0140 mg 1938
Niacinækvivalent 0,282 NE 1003
Niacin 0,282 mg 1938
B6-vitamin 0 mg 1938
Pantotensyre 0,001000 mg 1938
Folat 0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 4,00 mg 1938
Kalium 36,0 mg 1938
Calcium 4,00 mg 1938
Magnesium 4,00 mg 1938
Jern 0,0400 mg 1938
Kobber 0,01000 mg 1938
Zink 0,01000 mg 1938
Mangan 0,0120 mg 1938
Fosfor 3,00 mg 1938
Sum mineraler 51,0 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1 2141
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,000 0,0 1938
C16:0 0,000 0,0 1342
C18:0 0,000 0,0 1342
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,000 0,0 1938
C18:1,n-9 0,000 0,0 1342
C20:1,n-11 0,000 0,0 1342
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,000 0,0 1342
C18:3,n-3 0,000 0,0 1342
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,000 0,0 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,019 1938
Isoleucin 2 110 1342
Leucin 5 260 1342
Lysin 1 53 1342
Methionin 0 0,0 1342
Cystin 2 110 1342
Phenylalanin 3 160 1342
Tyrosin 2 110 1342
Threonin 1 53 1342
Tryptofan 0 0,0 1342
Valin 3 160 1342
Arginin 1 53 1342
Histidin 2 110 1342
Alanin 3 160 1342
Asparaginsyre 5 260 1342
Glutaminsyre 19 1010 1342
Glycin 4 210 1342
Prolin 3 160 1342
Serin 1 53 1342
Sum essentielle Aminosyrer 17,214
Sum ikke essentielle aminosyrer 40,394
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 0,900 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,30 1 2098
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,800 1003
Massefylde 1,0 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby