Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1380
Jordnøddeolie
Engelsk navn
Peanut oil
Taxonomisk navn
Arachis hypogaea
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,951
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 3151 kJ 1003
Energi, kcal 753 kcal 1003
total-N 0,000 g 1938
Protein, total 0,0 g 1938
Protein, deklaration 0,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 27,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 27,5 g 1003
kulhydrat, deklaration 27,5 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,0 g 1655
Fedt, total 72,5 g 74,9 40,62 - 100,00 8 1818
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,0 g 1938
Tørstof 100,0 g 1938
Vand 0,0 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1342
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
E-vitamin 13,0 α-TE 1003
alfa-tokoferol 13,0 mg 1 1034
gamma-tokoferol 15,0 mg 1 1034
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0 mg 1938
B2-vitamin, riboflavin 0 mg 1938
Niacin 0 NE 1003
niacin 0 mg 1938
B6-vitamin 0 mg 1938
Pantothensyre 0 mg 1938
Folat 0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 0 mg 11 1938
Kalium, K 0 mg 6 1938
Calcium, Ca 0 mg 9 1938
Magnesium, Mg 0 mg 8 1938
Phosphor, P 0 mg 1938
Jern, Fe 0,030 mg 9 1938
Zink, Zn 0,010 mg 1 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1003
Stivelse 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1818
C6:0 0,000 0,00 1818
C8:0 0,000 0,00 1818
C10:0 0,000 0,00 1818
C12:0 0,000 0,00 1818
C14:0 0,000 0,00 1818
C16:0 7,04 10,2 1818
C17:0 0,000 0,00 1818
C18:0 2,14 3,10 1818
C20:0 0,899 1,30 1818
C22:0 1,87 2,71 1818
C24:0 1,13 1,64 1818
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1818
C16:1,n-7 0,048 0,07 1818
C18:1,n-9 31,3 45,5 1818
C18:1,n-7 0,000 0,00 1818
C20:1,n-11 0,702 1,02 1818
C22:1,n-9 0,000 0,00 1818
C22:1,n-11 0,000 0,00 1818
C24:1,n-9 0,000 0,00 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 23,6 34,2 1818
C18:3,n-3 0,107 0,15 1818
C18:4,n-3 0,000 0,00 1818
C20:2,n-6 0,000 0,00 1818
C20:3,n-3 0,000 0,00 1818
C20:3,n-6 0,000 0,00 1818
C20:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:5,n-3 0,000 0,00 1818
C22:6,n-3 0,070 0,10 1818
Andre fedtsyrer 0,035 0,05 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 13,1 19,0 1003
Sum monoumættede 32,1 46,6 1003
Sum polyumættede 23,7 34,4 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 68,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,177 0,25 1003
Sum n-6 fedtsyrer 23,6 34,2 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 0 1342
Leucin 0 1342
Lysin 0 1342
Methionin 0 1342
Cystin 0 1342
Phenylalanin 0 1342
Tyrosin 0 1342
Threonin 0 1342
Tryptofan 0 1342
Valin 0 1342
Arginin 0 1342
Histidin 0 1342
Alanin 0 1342
Asparaginsyre 0 1342
Glutaminsyre 0 1342
Glycin 0 1342
Prolin 0 1342
Serin 0 1342

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby