Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1406
Melboller, dybfrost
Engelsk navn
Dumplings, frozen
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,900
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 792 kJ 1003
Energi, kcal 189 kcal 1003
total-N 1,120 g 1320
Protein, total 7,0 g 1320
Protein, deklaration 7,0 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 13,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 9,8 g 1003
kulhydrat, deklaration 9,8 g 1003
Kostfiber 3,2 g 3,0 2,9 - 3,9 13 T 1521
Fedt, total 13,0 g 1320
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 2007
Tørstof 34,0 g 25,100 - 42,800 2 T 613
Vand 66,0 g 57,200 - 74,900 2 T 613
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 980 mg 780 - 1140 8 1127
Nikkel, Ni 25,5 µg 5 - 6 2 1074

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby