Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1427
Hvedebrød, italiensk type, stort, detailbageri
Engelsk navn
Wheat bread, italien type, retail bakery
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1057 kJ 1003
Energi, kcal 253 kcal 1003
total-N 1,399 g 1,375 1,240 - 1,680 20 1309
Protein, total 8,0 g 7,8 7,068 - 9,576 20 1309
Protein, deklaration 8,7 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 53,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 49,9 g 1003
kulhydrat, deklaration 49,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 3,1 g 3,0 2,4 - 4,2 20 1309
Fedt, total 1,3 g 1,2 0,8 - 2,6 20 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,8 1,47 - 2,53 20 1309
Tørstof 64,1 g 63,7 59,6 - 69,7 20 1309
Vand 35,9 g 36,3 30,300 - 40,400 20 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,114 mg 0,109 0,063 - 0,173 20 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,051 mg 0,048 0,036 - 0,086 20 1309
Niacin 1,40 NE 1003
niacin 1,22 mg 1,15 0,96 - 1,69 20 1309
Pantothensyre 0,280 mg 0,250 0,25 - 0,34 5 1309
Biotin 2,06 µg 1,90 1,8 - 2,8 5 1309
Folat 29,6 µg 26,0 18 - 68 20 1309
B12-vitamin 0,064 µg 1 1309
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 289 mg 1 0,654 - 1300 29 1309, 2006
Natrium, Na 602 mg 600 375 - 795 18 2097
Kalium, K 124 mg 122 101 - 168 20 1309
Calcium, Ca 28,9 mg 26,0 16,1 - 55 20 1309
Magnesium, Mg 21,6 mg 21,6 16,5 - 30,2 20 1309
Phosphor, P 97,8 mg 92,5 81 - 157 20 1309
Jern, Fe 0,843 mg 0,835 0,72 - 1,05 20 1309
Kobber, Cu 0,138 mg 0,121 0,088 - 0,51 20 1309
Zink, Zn 0,614 mg 0,595 0,56 - 0,81 20 1309
Jod, I 19,2 µg 21,8 1,39 - 44 29 1309, 2006
Mangan, Mn 0,468 mg 0,445 0,37 - 0,68 20 1309
Chrom, Cr 2,79 µg 2,55 0 - 5,8 20 1309
Selen, Se 4,21 µg 3,70 1,2 - 11 20 1309
Nikkel, Ni 4,70 µg 4,00 2,58 - 13,5 20 1309
Cadmium, Cd 2,18 µg 2,25 1,2 - 3,3 20 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 47,5 g 47,3 43,5 - 51,7 20 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0,00 1309
C10:0 0,000 0,00 1309
C12:0 0,001 0,08 1309
C14:0 0,001 0,08 1309
C16:0 0,275 23,5 1309
C18:0 0,047 4,01 1309
C20:0 0,000 0,00 1309
C22:0 0,000 0,00 1309
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,006 0,51 1309
C18:1,n-9 0,235 20,1 1309
C18:1,n-7 0,017 1,45 1309
C20:1,n-11 0,007 0,59 1309
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,538 45,9 1309
C18:3,n-3 0,044 3,76 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,324 27,7 1003
Sum monoumættede 0,265 22,6 1003
Sum polyumættede 0,582 49,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 1,17 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,044 3,76 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,538 45,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 350 250 T 861
Leucin 602 430 T 861
Lysin 196 140 T 861
Methionin 130 93 T 861
Cystin 154 110 T 861
Phenylalanin 420 300 T 861
Tyrosin 196 140 T 861
Threonin 238 170 T 861
Tryptofan 84 60 T 861
Valin 406 290 T 861
Arginin 322 230 T 861
Histidin 182 130 T 861
Alanin 266 190 T 861
Asparaginsyre 392 280 T 861
Glutaminsyre 2570 1840 T 861
Glycin 336 240 T 861
Prolin 923 660 T 861
Serin 420 300 T 861

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby