DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1427
Hvedebrød, italiensk type, stort, detailbageri
Engelsk navn
Wheat bread, italien type, retail bakery
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 1 1267
FCF 0,800
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1057 kJ 1003
Energi, kcal 249 kcal 1003
Nitrogen, total 1,399 g 1,375 1,24 - 1,68 20 1309
Protein, videnskabelig 8,0 g 7,8375 7,06 - 9,57 20 1309
Protein, deklaration 8,7 g 8,59375 7,75 - 10,5 20 1309
Kulhydrat, difference 53,0 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 49,9 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 49,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 3,1 g 3 2,4 - 4,2 20 1309
Fedt, total 1,3 g 1,2 0,8 - 2,6 20 1309
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,8 g 1,755 1,47 - 2,53 20 1309
Tørstof 64,1 g 63,7 59,6 - 69,7 20 1309
Vand 35,9 g 36,3 30,3 - 40,4 20 1309
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
B1-vitamin 0,114 mg 0,109 0,063 - 0,173 20 1309
B2-vitamin, riboflavin 0,0512 mg 0,0475 0,036 - 0,086 20 1309
Niacinækvivalent 1,40 NE 1003
Niacin 1,22 mg 1,15 0,96 - 1,69 20 1309
Pantothensyre 0,280 mg 0,25 0,25 - 0,34 5 1309
Biotin 2,06 µg 1,9 1,8 - 2,8 5 1309
Folat 29,6 µg 26 18 - 68 20 1309
B12-vitamin 0,0640 µg 1 1309
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 289 mg 1,1 0,654 - 1300 29 1309, 2006
Natrium, Na 602 mg 599,5 375 - 795 18 2097
Kalium, K 124 mg 121,5 101 - 168 20 1309
Calcium, Ca 28,9 mg 25,95 16,1 - 55 20 1309
Magnesium, Mg 21,6 mg 21,55 16,5 - 30,2 20 1309
Fosfor, P 97,8 mg 92,5 81 - 157 20 1309
Jern, Fe 0,843 mg 0,835 0,72 - 1,05 20 1309
Kobber, Cu 0,138 mg 0,121 0,088 - 0,51 20 1309
Zink, Zn 0,614 mg 0,595 0,56 - 0,81 20 1309
Jod, I 19,2 µg 21,8 1,39 - 44 29 1309, 2006
Mangan, Mn 0,468 mg 0,445 0,37 - 0,68 20 1309
Chrom, Cr 2,79 µg 2,55 0 - 5,8 20 1309
Selen, Se 4,21 µg 3,7 1,2 - 11 20 1309
Nikkel, Ni 4,70 µg 4 2,58 - 13,5 20 1309
Cadmium, Cd 2,18 µg 2,25 1,2 - 3,3 20 1309
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse 47,5 g 47,3 43,5 - 51,7 20 1309
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C8:0 0,000 0 1309
C10:0 0,000 0 1309
C12:0 0,001 0,0983 1309
C14:0 0,001 0,0641 1309
C16:0 0,244 23,5 1309
C18:0 0,041 3,98 1309
C20:0 0,000 0 1309
C22:0 0,000 0,0171 1309
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 0,005 0,526 1309
C18:1,n-9 0,208 20 1309
C18:1,n-7 0,015 1,42 1309
C20:1,n-11 0,006 0,556 1309
C18:1,trans 0,000 0 1309
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 0,477 46 1309
C18:3,n-3 (ALA) 0,039 3,73 1309
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 0,287 27,6 1003
Sum monoumættede 0,234 22,5 1003
Sum polyumættede 0,515 49,7 1003
Transfedtsyrer, total 0,000 0 1003
Fedtsyrer, total 1,036 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,039 3,73 1003
Sum n-6 fedtsyrer 0,477 46 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 350 250 T 861
Leucin 602 430 T 861
Lysin 196 140 T 861
Methionin 130 93 T 861
Cystin 154 110 T 861
Phenylalanin 420 300 T 861
Tyrosin 196 140 T 861
Threonin 238 170 T 861
Tryptofan 84 60 T 861
Valin 406 290 T 861
Arginin 322 230 T 861
Histidin 182 130 T 861
Alanin 266 190 T 861
Asparaginsyre 392 280 T 861
Glutaminsyre 2570 1840 T 861
Glycin 336 240 T 861
Prolin 923 660 T 861
Serin 420 300 T 861

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby