DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1429
Vindruekerneolie
Engelsk navn
Oil, grapeseed
Taxonomisk navn
Vitis vinifera (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 3700 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 3700 kJ 1003
Energi (kcal) 900 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 900 kcal 1003
Protein 0,0 g 1938
Protein fra Aminosyrer 0,0 g 1003
Protein, deklaration 0,0 g 1938
Kulhydrat difference 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,0 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,0 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1938
Fedt 100,0 g 100,0 100 - 100 5 1818
Alkohol 0,0 g 1938
Salt deklaration 0,00 g 1003
Aske 0,0 g 1938
Tørstof 100,0 g 1938
Vand 0,0 g 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1938
beta-Caroten 0 µg 1938
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
E-vitamin 28,8 α-TE
alfa-Tokoferol 28,8 mg 17 1379
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1938
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1938
B6-vitamin 0 mg 1938
Pantotensyre 0 mg 1938
Folat 0 µg 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0 mg 1938
Kalium 0 mg 1938
Calcium 0 mg 1938
Magnesium 0 mg 1938
Jern 0 mg 1938
Zink 0 mg 1938
Krom 3,30 µg 3,3 1 1006
Selen 0 µg 1655
Fosfor 0 mg 1938
Jod 0 µg 1655
Nikkel 1,90 µg 1,9 1 1006
Cadmium 0 µg 0,0 1 1006
Bly 0 µg 0,0 1 1006
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Crude fibre 0 g 1342
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1818
C6:0 0,000 0,0 1818
C8:0 0,000 0,0 1818
C10:0 0,000 0,0 1818
C12:0 0,000 0,0 1818
C14:0 0,000 0,0 1818
C16:0 6,158 6,44 1818
C17:0 0,000 0,0 1818
C18:0 3,468 3,62 1818
C20:0 0,038 0,0401 1818
C22:0 0,000 0,0 1818
C24:0 0,000 0,0 1818
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1818
C16:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-7 0,000 0,0 1818
C18:1,n-9 18,203 19 1818
C20:1,n-11 0,000 0,0 1818
C22:1,n-9 0,000 0,0 1818
C22:1,n-11 0,000 0,0 1818
C24:1,n-9 0,000 0,0 1818
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 67,252 70,3 1818
C18:3,n-3 0,480 0,502 1818
C18:4,n-3 0,000 0,0 1818
C20:2,n-6 0,000 0,0 1818
C20:3,n-3 0,000 0,0 1818
C20:3,n-6 0,000 0,0 1818
C20:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:5,n-3 0,000 0,0 1818
C22:6,n-3 0,000 0,0 1818
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1818
Sum mættede fedtsyrer 9,665 10,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 18,203 19 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 67,732 70,8 1003
Sum fedtsyrer 95,600 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,480 0,502 1003
Sum n-6 fedtsyrer 67,252 70,3 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1938
Isoleucin 0 0,0 1342
Leucin 0 0,0 1342
Lysin 0 0,0 1342
Methionin 0 0,0 1342
Cystin 0 0,0 1342
Phenylalanin 0 0,0 1342
Tyrosin 0 0,0 1342
Threonin 0 0,0 1342
Tryptofan 0 0,0 1342
Valin 0 0,0 1342
Arginin 0 0,0 1342
Histidin 0 0,0 1342
Alanin 0 0,0 1342
Asparaginsyre 0 0,0 1342
Glutaminsyre 0 0,0 1342
Glycin 0 0,0 1342
Prolin 0 0,0 1342
Serin 0 0,0 1342
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003
Massefylde 0,9 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby