Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 144
Leverpølse, pålæg
Engelsk navn
Sausage, liver sausage
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,915
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1624 kJ 1003
Energi, kcal 388 kcal 1003
total-N 2,144 g 1,600 - 2,880 7 1061
Protein, total 13,4 g 10,000 - 18,000 7 1061
Protein, deklaration 13,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 4,3 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 4,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 4,1 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 0,2 g 2007
Fedt, total 35,8 g 26,9 - 45,3 7 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 2,9 g 1003
Tørstof 56,4 g 48,600 - 64,600 7 1061
Vand 43,6 g 35,400 - 51,400 7 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 2,40 NE 1003
B12-vitamin 11,0 µg 6,8 - 17,1 5 1044
C-vitamin 0 mg 1003
L-ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 901 mg 687 - 1189 7 1061
Kalium, K 171 mg 110 - 311 7 1061
Calcium, Ca 26,0 mg 1 1938
Magnesium, Mg 12,0 mg 1938
Phosphor, P 230 mg 1 1938
Jern, Fe 7,11 mg 5,22 - 9,20 7 1061
Kobber, Cu 0,360 mg 0,014 - 0,530 7 1061
Zink, Zn 2,90 mg 2,0 - 4,2 7 1061
Selen, Se 58,0 µg 9 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sukkerarter, ialt 0 g 1655
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1938
C6:0 0,000 0,00 1938
C8:0 0,000 0,00 1938
C10:0 0,000 0,00 1938
C12:0 0,000 0,00 1938
C14:0 0,536 1,64 1938
C16:0 8,54 26,1 1938
C18:0 4,12 12,6 1938
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C16:1,n-7 1,32 4,03 1938
C18:1,n-9 15,0 45,8 1938
C20:1,n-11 0,000 0,00 1938
C22:1,n-9 0,000 0,00 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,05 9,32 1938
C18:3,n-3 0,174 0,53 1938
C18:4,n-3 0,000 0,00 1938
C20:4,n-6 0,000 0,00 1938
C20:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:5,n-3 0,000 0,00 1938
C22:6,n-3 0,000 0,00 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 13,2 40,3 1003
Sum monoumættede 16,3 49,9 1003
Sum polyumættede 3,23 9,85 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 32,8 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,174 0,53 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,05 9,32 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 158 mg 2 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 622 290 1938
Leucin 1070 500 1938
Lysin 1090 510 1938
Methionin 279 130 1938
Cystin 142 66 1938
Phenylalanin 579 270 1938
Tyrosin 343 160 1938
Threonin 643 300 1938
Tryptofan 144 67 1938
Valin 815 380 1938
Arginin 772 360 1938
Histidin 429 200 1938
Alanin 793 370 1938
Asparaginsyre 1120 520 1938
Glutaminsyre 2080 970 1938
Glycin 1050 490 1938
Prolin 815 380 1938
Serin 665 310 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby