DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 144
Leverpølse, pålæg
Engelsk navn
Sausage, liver sausage
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1624 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1639 kJ 1003
Energi (kcal) 393 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 396 kcal 1003
Protein 13,4 g 10 - 18 7 1061
Protein fra Aminosyrer 11,5 g 1003
Protein, deklaration 13,4 g 10 - 18 7 1061
Kulhydrat difference 4,3 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 4,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 5,0 g 1003
Kostfibre 0,2 g 2007
Fedt 35,8 g 26,9 - 45,3 7 1061
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 2,25 g 7 1003
Aske 2,9 g 1003
Tørstof 56,4 g 48,6 - 64,6 7 1061
Vand 43,6 g 35,4 - 51,4 7 1061
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 5260 RE 1 2138
D-vitamin 0,900 µg 1 2138
Niacinækvivalent 2,39 NE 1003
B12-vitamin 11,0 µg 6,8 - 17,1 5 1044
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1655
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 901 mg 687 - 1180 7 1061
Kalium 171 mg 110 - 311 7 1061
Calcium 26,0 mg 1 1938
Magnesium 12,0 mg 1938
Jern 7,11 mg 5,22 - 9,2 7 1061
Kobber 0,360 mg 0,014 - 0,53 7 1061
Zink 2,90 mg 2 - 4,2 7 1061
Selen 58,0 µg 9 1938
Fosfor 230 mg 1 1938
Sum mineraler 1350 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1655
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 5,00 g 1 2141
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1938
C6:0 0,000 0,0 1938
C8:0 0,000 0,0 1938
C10:0 0,000 0,0 1938
C12:0 0,000 0,0 1938
C14:0 0,536 1,63 1938
C16:0 8,535 26 1938
C18:0 4,124 12,5 1938
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C16:1,n-7 1,321 4,03 1938
C18:1,n-9 15,014 45,8 1938
C20:1,n-11 0,000 0,0 1938
C22:1,n-9 0,000 0,0 1938
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,053 9,32 1938
C18:3,n-3 0,174 0,531 1938
C18:4,n-3 0,000 0,0 1938
C20:4,n-6 0,000 0,0 1938
C20:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:5,n-3 0,000 0,0 1938
C22:6,n-3 0,000 0,0 1938
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 13,195 40,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 16,335 49,8 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,227 9,85 1003
Sum fedtsyrer 32,757 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,174 0,531 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,053 9,32 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 158 mg 2 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 2,144 1061
Isoleucin 622 290 1938
Leucin 1070 500 1938
Lysin 1090 510 1938
Methionin 279 130 1938
Cystin 142 66 1938
Phenylalanin 579 270 1938
Tyrosin 343 160 1938
Threonin 643 300 1938
Tryptofan 144 67 1938
Valin 815 380 1938
Arginin 772 360 1938
Histidin 429 200 1938
Alanin 793 370 1938
Asparaginsyre 1120 520 1938
Glutaminsyre 2080 970 1938
Glycin 1050 490 1938
Prolin 815 380 1938
Serin 665 310 1938
Sum essentielle Aminosyrer 5675,17
Sum ikke essentielle aminosyrer 7774,14
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 256 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1996
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,915 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby