DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1454
Levertran (Sej)
Engelsk navn
Saithe (UK), pollock (US), liver oil
Taxonomisk navn
Pollachius virens (Linnaeus, 1758)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 3698 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 3698 kJ 1003
Energi (kcal) 900 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 900 kcal 1003
Protein 0,0 g 1357
Protein, deklaration 0,0 g 1357
Kulhydrat difference 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 0,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 0,1 g 1003
Kostfibre 0,0 g 1357
Fedt 99,9 g 1357
Alkohol 0,0 g 1357
Salt deklaration 0,00 g 1003
Aske 0,0 g 1655
Tørstof 100,0 g 2007
Vand 0,0 g 2007
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 60000 RE 1003
Retinol 60000 µg 60000 - 70000 1357
beta-Caroten 0 µg 1357
D-vitamin 500 µg 1003
D3-vitamin 500 µg 500 - 600 1357
E-vitamin 30,0 α-TE
alfa-Tokoferol 30,0 mg 1357
K1-vitamin 0 µg 1655
Thiamin (B1-vitamin) 0 mg 1357
Riboflavin (B2-vitamin) 0 mg 1357
Niacinækvivalent 0 NE 1003
Niacin 0 mg 1357
B6-vitamin 0 mg 1357
Folat 0 µg 1357
Frit folat 0 µg 1357
B12-vitamin 0 µg 1357
C-vitamin 0 mg 1003
Ascorbinsyre 0 mg 1357
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 0,0200 mg 1357
Calcium 1,15 mg 1357
Magnesium 0,0800 mg 1655
Jern 0,0740 mg 1357
Kobber 0,00700 mg 1357
Zink 0,0600 mg 1357
Mangan 0,00200 mg 1357
Krom 0,0630 µg 1357
Selen 0,00500 µg 1357
Jod 400 µg 310 - 486 2 T 1396.0
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0 g 1357
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Ukendt (?) Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1655
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 95,504 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 492 mg 13 1357
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,000 1357
Tryptofan 0 1357
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003
Massefylde 0,9 1 2026

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby