Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 153
Peber, hvid
Engelsk navn
Pepper, white
Taxonomisk navn
Piper nigrum
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Proteinomregningsfaktor (NCF) 6,25
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1483 kJ 1003
Energi, kcal 354 kcal 1003
total-N 1,664 g 78 1938
Protein, total 10,4 g 78 1938
Protein, deklaration 10,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 74,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 70,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 70,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfiber 4,3 g 1342
Fedt, total 2,1 g 75 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1023 1938
Tørstof 88,6 g 132 1938
Vand 11,4 g 132 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
ß-caroten 0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3 cholecalciferol 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,022 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,126 mg 1 1938
Niacin 0,212 NE 1003
niacin 0,212 mg 1 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5,00 mg 7 1938
Kalium, K 73,0 mg 9 1938
Calcium, Ca 265 mg 12 1938
Magnesium, Mg 90,0 mg 12 1938
Phosphor, P 176 mg 11 1938
Jern, Fe 14,3 mg 8 1938
Zink, Zn 1,13 mg 0,428 - 1,826 12 1342, 1938
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 4,34 g 4,094 - 4,578 149 1342
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby