DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 153
Peber, hvid
Engelsk navn
Pepper, white
Taxonomisk navn
Piper nigrum (Linnaeus, 1753)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 1287 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1184 kJ 1003
Energi (kcal) 307 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 282 kcal 1003
Protein 10,4 g 78 1938
Protein, deklaration 10,4 g 78 1938
Kulhydrat difference 74,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 48,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 42,4 g 1003
Kostfibre 26,0 g 1 2190
Fedt 2,1 g 75 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 7 1003
Aske 1,6 g 1023 1938
Tørstof 88,6 g 132 1938
Vand 11,4 g 132 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
beta-Caroten 0 µg 1003
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
K-vitamin 0 µg
Thiamin (B1-vitamin) 0,0220 mg 1 1938
Riboflavin (B2-vitamin) 0,126 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,212 NE 1003
Niacin 0,212 mg 1 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 5,00 mg 7 1938
Kalium 73,0 mg 9 1938
Calcium 265 mg 12 1938
Magnesium 90,0 mg 12 1938
Jern 14,3 mg 8 1938
Zink 1,13 mg 0,428 - 1,82 12 1938, 1342
Fosfor 176 mg 11 1938
Sum mineraler 623 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Sum sukkerarter 0,700 g 1 2190
Tilsat Sukker 0,0 g 1 2133
Frie sukkerarter 0,0 g 1 2133
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 41,7 g 1 2190
Crude fibre 4,34 g 4,09 - 4,57 149 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum fedtsyrer 2,027 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Kolesterol 0 mg 1938
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,664 1938
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 11,3 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 1267
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,956 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby