DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 153
Peber, hvid
Engelsk navn
Pepper, white
Taxonomisk navn
Piper nigrum
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0
Nitrogen-til-protein faktor 6,25
FCF 0,956
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1483 kJ 1003
Energi, kcal 350 kcal 1003
Nitrogen, total 1,664 g 78 1938
Protein, videnskabelig 10,4 g 78 1938
Protein, deklaration 10,4 g 78 1938
Kulhydrat, difference 74,5 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 70,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 70,2 g 1003
Tilsat sukker 0,0 g 1655
Kostfibre 4,3 g 1342
Fedt, total 2,1 g 75 1938
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,6 g 1023 1938
Tørstof 88,6 g 132 1938
Vand 11,4 g 132 1938
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 0 RE 1003
Retinol 0 µg 1655
D-vitamin 0 µg 1003
D3-vitamin 0 µg 1655
K1-vitamin 0 µg 1655
B1-vitamin 0,0220 mg 1 1938
B2-vitamin, riboflavin 0,126 mg 1 1938
Niacinækvivalent 0,212 NE 1003
Niacin 0,212 mg 1 1938
B12-vitamin 0 µg 1938
beta-caroten 0 µg 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium, Na 5,00 mg 7 1938
Kalium, K 73,0 mg 9 1938
Calcium, Ca 265 mg 12 1938
Magnesium, Mg 90,0 mg 12 1938
Fosfor, P 176 mg 11 1938
Jern, Fe 14,3 mg 8 1938
Zink, Zn 1,13 mg 0,428 - 1,82 12 1938, 1342
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Crude fibre 4,34 g 4,09 - 4,57 149 1342
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Fedtsyrer, total 2,027 100 1003
Steroler Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholesterol 0 mg 1938

© 2020 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby