Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1573
Småkage, hvede, traditionelle danske, industrifremstillet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,888 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2174 kJ 1003
Energi, kcal 520 kcal 1003
total-N 0,858 g 0,855 0,71 - 1,06 10 1962
Protein, total 4,9 g 4,9 4,047 - 6,042 10 1962
Protein, deklaration 5,4 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 65,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 63,1 g 1003
kulhydrat, deklaration 62,6 g 1003
Kostfiber 2,0 g 2,0 1,3 - 2,7 10 1962
Fedt, total 27,1 g 26,5 24,8 - 31 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,9 0,41 - 1,16 10 1962
Tørstof 97,9 g 97,8 96,9 - 98,8 10 1962
Vand 2,1 g 2,2 1,200 - 3,100 10 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 0,933 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 374 mg 363 185 - 600 10 1962
Natrium, Na 219 mg 221 107 - 359 10 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,111 g 0,104 0,016 - 0,236 10 1962
Glucose 0,189 g 0,182 0,033 - 0,288 10 1962
Monosaccharider, total 0,300 g 1003
Lactose 0,120 g 0,097 0 - 0,64 10 1962
Maltose 0,123 g 0,108 0,042 - 0,36 10 1962
Saccharose 26,8 g 25,1 14,4 - 38 10 1962
Disaccharider, total 27,0 g 1003
Sukkerarter, ialt 27,3 g 1003
Stivelse 34,4 g 36,1 26 - 40,7 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,101 0,42 1962
C6:0 0,068 0,28 1962
C8:0 0,292 1,21 1962
C10:0 0,269 1,12 1962
C12:0 1,72 7,16 1962
C14:0 1,00 4,17 1962
C15:0 0,024 0,10 1962
C16:0 7,09 29,5 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 1,71 7,12 1962
C20:0 0,037 0,15 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,019 0,07 1962
C16:1,n-7 0,044 0,18 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 8,32 34,6 1962
C18:1,n-7 0,255 1,06 1962
C20:1,n-11 0,060 0,24 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,001 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,159 0,66 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,35 9,75 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,442 1,84 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,077 0,32 1962
Andre fedtsyrer 0,026 0,10 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 12,3 51,2 1003
Sum monoumættede 8,70 36,1 1003
Sum polyumættede 2,79 11,6 1003
Sum transfedtsyrer 0,237 0,98 1003
Fedtsyrer, total 24,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,442 1,84 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,35 9,75 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 206 240 T 1301
Leucin 369 430 T 1301
Lysin 120 140 T 1301
Methionin 78 91 T 1301
Cystin 86 100 T 1301
Phenylalanin 257 300 T 1301
Tyrosin 112 130 T 1301
Threonin 137 160 T 1301
Tryptofan 56 65 T 1301
Valin 240 280 T 1301
Arginin 189 220 T 1301
Histidin 112 130 T 1301
Alanin 163 190 T 1301
Asparaginsyre 215 250 T 1301
Glutaminsyre 1670 1950 T 1301
Glycin 180 210 T 1301
Prolin 575 670 T 1301
Serin 257 300 T 1301

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby