DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1573
Småkage, hvede, traditionelle danske, industrifremstillet
Engelsk navn
Butter cookie, wheat, Danish, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
FCF 0,888 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2174 kJ 1003
Energi, kcal 520 kcal 1003
Nitrogen, total 0,858 g 0,855 0,71 - 1,06 10 1962
Protein, videnskabelig 4,9 g 4,8735 4,04 - 6,04 10 1962
Protein, deklaration 5,4 g 5,34375 4,43 - 6,62 10 1962
Kulhydrat, difference 65,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 63,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 61,7 g 1003
Kostfibre 2,0 g 2 1,3 - 2,7 10 1962
Fedt, total 27,1 g 26,45 24,8 - 31 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,91 0,41 - 1,16 10 1962
Tørstof 97,9 g 97,8 96,9 - 98,8 10 1962
Vand 2,1 g 2,2 1,2 - 3,1 10 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 2,15 NE 2 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 374 mg 363 185 - 600 10 1962
Natrium, Na 219 mg 221 107 - 359 10 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,111 g 0,1035 0,016 - 0,236 10 1962
Glukose 0,189 g 0,1815 0,033 - 0,288 10 1962
Monosaccharider, total 0,300 g 1003
Laktose 0,120 g 0,097 0 - 0,64 10 1962
Maltose 0,123 g 0,108 0,042 - 0,36 10 1962
Sakkarose 26,8 g 25,1 14,4 - 38 10 1962
Disaccharider, total 27,0 g 1003
Sukkerarter, total 27,3 g 1003
Stivelse 34,4 g 36,1 26 - 40,7 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,101 0,419 1962
C6:0 0,068 0,284 1962
C8:0 0,292 1,21 1962
C10:0 0,268 1,11 1962
C12:0 1,723 7,15 1962
C14:0 1,003 4,16 1962
C15:0 0,024 0,1 1962
C16:0 7,090 29,4 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 1,713 7,11 1962
C20:0 0,037 0,152 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,019 0,0772 1962
C16:1,n-7 0,044 0,184 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-9 8,320 34,5 1962
C18:1,n-7 0,255 1,05 1962
C20:1,n-11 0,060 0,249 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,trans 0,001 0,00415 1962
C18:1,trans 0,159 0,661 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,346 9,74 1962
C18:2,conjugerede 0,000 0 1962
C18:3,n-3 (ALA) 0,442 1,83 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,077 0,318 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,026 0,108 1962
Sum mættede 12,320 51,1 1003
Sum monoumættede 8,698 36,1 1003
Sum polyumættede 2,788 11,5 1003
Transfedtsyrer, total 0,237 0,983 1003
Fedtsyrer, total 24,068 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,442 1,83 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,346 9,74 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 368 T 1301
Leucin 753 T 1301
Lysin 248 T 1301
Methionin 169 T 1301
Cystin 238 T 1301
Phenylalanin 538 T 1301
Tyrosin 310 T 1301
Threonin 296 T 1301
Tryptofan 129 T 1301
Valin 448 T 1301
Arginin 418 T 1301
Histidin 234 T 1301
Alanin 330 T 1301
Asparaginsyre 464 T 1301
Glutaminsyre 3720 T 1301
Glycin 401 T 1301
Prolin 1270 T 1301
Serin 532 T 1301

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby