DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1573
Småkage, hvede, traditionelle danske, industrifremstillet
Engelsk navn
Butter cookie, wheat, Danish, industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2174 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 2159 kJ 1003
Energi (kcal) 520 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 516 kcal 1003
Protein 4,9 g 4,873 4,04 - 6,04 10 1962
Protein, deklaration 5,4 g 5,343 4,43 - 6,62 10 1962
Kulhydrat difference 65,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 63,1 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 61,7 g 1003
Kostfibre 2,0 g 2,0 1,3 - 2,7 10 1962
Fedt 27,1 g 26,45 24,8 - 31 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,55 g 10 1003
Aske 0,9 g 0,91 0,41 - 1,16 10 1962
Tørstof 97,9 g 97,8 96,9 - 98,8 10 1962
Vand 2,1 g 2,2 1,2 - 3,1 10 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 2,15 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 219 mg 221,0 107 - 359 10 1962
Chlorid 374 mg 363,0 185 - 600 10 1962
Sum mineraler 592 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,111 g 0,103 0,016 - 0,236 10 1962
Glukose 0,189 g 0,181 0,033 - 0,288 10 1962
Sum monosakkarider 0,300 g 1003
Laktose 0,120 g 0,097 0,0 - 0,64 10 1962
Maltose 0,123 g 0,108 0,042 - 0,36 10 1962
Sakkarose 26,8 g 25,1 14,4 - 38 10 1962
Sum disakkarider 27,0 g 1003
Sum sukkerarter 27,3 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 34,4 g 36,1 26 - 40,7 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,101 0,419 1962
C6:0 0,068 0,284 1962
C8:0 0,292 1,21 1962
C10:0 0,268 1,11 1962
C12:0 1,723 7,15 1962
C14:0 1,003 4,16 1962
C15:0 0,024 0,1 1962
C16:0 7,090 29,4 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 1,713 7,11 1962
C20:0 0,037 0,152 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,019 0,0772 1962
C16:1,n-7 0,044 0,184 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,255 1,05 1962
C18:1,n-9 8,320 34,5 1962
C20:1,n-11 0,060 0,249 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,001 0,00415 1962
C18:1,trans 0,159 0,661 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,346 9,74 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,442 1,83 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,077 0,318 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,026 0,108 1962
Sum mættede fedtsyrer 12,320 51,1 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 8,698 36,1 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 2,788 11,5 1003
Sum transfedtsyrer 0,237 0,983 1003
Sum fedtsyrer 24,068 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,442 1,83 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,346 9,74 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,858 1962
Isoleucin 368 T 1301.0
Leucin 753 T 1301.0
Lysin 248 T 1301.0
Methionin 169 T 1301.0
Cystin 238 T 1301.0
Phenylalanin 538 T 1301.0
Tyrosin 310 T 1301.0
Threonin 296 T 1301.0
Tryptofan 129 T 1301.0
Valin 448 T 1301.0
Arginin 418 T 1301.0
Histidin 234 T 1301.0
Alanin 330 T 1301.0
Asparaginsyre 464 T 1301.0
Glutaminsyre 3720 T 1301.0
Glycin 401 T 1301.0
Prolin 1270 T 1301.0
Serin 532 T 1301.0
Sum essentielle Aminosyrer 3181,5 T 1301.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 7671,5 T 1301.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 6,50 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,888 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby