Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1574
Småkage, cookie (amerikansk type), industrifremstillet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,907 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2139 kJ 1003
Energi, kcal 511 kcal 1003
total-N 0,951 g 0,940 0,81 - 1,24 10 1962
Protein, total 5,4 g 5,4 4,617 - 7,068 10 1962
Protein, deklaration 5,9 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 64,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 61,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 60,7 g 1003
Kostfiber 2,9 g 2,9 2,2 - 3,5 10 1962
Fedt, total 26,5 g 26,9 21,6 - 30,7 10 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,4 g 1,4 1,18 - 2,1 10 1962
Tørstof 97,6 g 97,6 96,5 - 98,9 10 1962
Vand 2,4 g 2,4 1,100 - 3,500 10 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 206 mg 184 117 - 382 10 1962
Natrium, Na 281 mg 296 189 - 355 10 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,061 g 0,049 0 - 0,13 10 1962
Glucose 0,201 g 0,155 0,015 - 0,54 10 1962
Monosaccharider, total 0,262 g 1003
Lactose 0,652 g 0,965 0 - 1,12 10 1962
Maltose 0,231 g 0,132 0 - 0,98 10 1962
Saccharose 34,7 g 35,0 29,3 - 41 10 1962
Disaccharider, total 35,6 g 1003
Sukkerarter, ialt 35,9 g 1003
Stivelse 22,6 g 23,8 19,3 - 25,3 10 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,043 0,17 1962
C6:0 0,016 0,06 1962
C8:0 0,106 0,44 1962
C10:0 0,108 0,44 1962
C12:0 0,828 3,44 1962
C14:0 0,577 2,40 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 7,33 30,5 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 3,33 13,8 1962
C20:0 0,128 0,53 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,096 0,39 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 8,45 35,1 1962
C18:1,n-7 0,215 0,89 1962
C20:1,n-11 0,013 0,05 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,002 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,325 1,35 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,15 8,94 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,201 0,83 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,081 0,33 1962
Andre fedtsyrer 0,071 0,29 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 12,5 51,8 1003
Sum monoumættede 8,77 36,5 1003
Sum polyumættede 2,35 9,78 1003
Sum transfedtsyrer 0,408 1,70 1003
Fedtsyrer, total 24,1 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,201 0,83 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,15 8,94 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby