Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1576
Småkage, brunkage, industrifremstillet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,912 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1968 kJ 1003
Energi, kcal 470 kcal 1003
total-N 0,920 g 0,913 0,79 - 1,02 8 1962
Protein, total 5,2 g 5,2 4,503 - 5,814 8 1962
Protein, deklaration 5,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 73,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 70,7 g 1003
kulhydrat, deklaration 70,2 g 1003
Kostfiber 2,4 g 2,4 2 - 2,8 8 1962
Fedt, total 17,8 g 17,0 15,7 - 20,5 8 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,3 g 1,3 0,98 - 1,99 8 1962
Tørstof 97,5 g 97,3 97 - 98,7 8 1962
Vand 2,5 g 2,8 1,300 - 3,000 8 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 1,00 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 275 mg 262 169 - 471 8 1962
Natrium, Na 248 mg 228 151 - 459 8 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 1,45 g 1,28 0,57 - 2,8 8 1962
Glucose 1,79 g 1,66 0,58 - 3,34 8 1962
Monosaccharider, total 3,25 g 1003
Lactose 0,023 g 0,000 0 - 0,131 8 1962
Maltose 0,203 g 0,037 0 - 1 8 1962
Saccharose 24,9 g 24,8 19,9 - 30,4 8 1962
Disaccharider, total 25,1 g 1003
Sukkerarter, ialt 28,4 g 1003
Stivelse 37,6 g 37,6 33,4 - 40,9 8 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,000 0,00 1962
C8:0 0,054 0,33 1962
C10:0 0,034 0,21 1962
C12:0 0,602 3,72 1962
C14:0 0,306 1,89 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 4,93 30,4 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 1,04 6,39 1962
C20:0 0,034 0,21 1962
C22:0 0,030 0,18 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,000 0,00 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 5,66 34,9 1962
C18:1,n-7 0,202 1,25 1962
C20:1,n-11 0,009 0,05 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,042 0,25 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,06 18,9 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,158 0,97 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,055 0,33 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 7,02 43,3 1003
Sum monoumættede 5,87 36,2 1003
Sum polyumættede 3,21 19,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,097 0,59 1003
Fedtsyrer, total 16,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,158 0,97 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,06 18,9 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 221 240 T 1301
Leucin 396 430 T 1301
Lysin 129 140 T 1301
Methionin 84 91 T 1301
Cystin 92 100 T 1301
Phenylalanin 276 300 T 1301
Tyrosin 120 130 T 1301
Threonin 147 160 T 1301
Tryptofan 60 65 T 1301
Valin 258 280 T 1301
Arginin 202 220 T 1301
Histidin 120 130 T 1301
Alanin 175 190 T 1301
Asparaginsyre 230 250 T 1301
Glutaminsyre 1790 1950 T 1301
Glycin 193 210 T 1301
Prolin 616 670 T 1301
Serin 276 300 T 1301

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby