DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1577
Småkage, pebernød, industrifremstillet
Engelsk navn
Biscuit, sweet, pepper nuts, Danish tradition, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
FCF 0,896 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1997 kJ 1003
Energi, kcal 476 kcal 1003
total-N 0,931 g 0,94 0,87 - 0,98 7 1962
Protein, total 5,3 g 5,358 4,95 - 5,58 7 1962
Protein, deklaration 5,8 g 5,875 5,43 - 6,12 7 1962
Kulhydrat, difference 71,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 69,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 67,2 g 1003
Kostfibre 2,3 g 2,2 1,8 - 3 7 1962
Fedt, total 19,2 g 19,4 17,8 - 20,5 7 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,99 0,58 - 1,2 7 1962
Tørstof 97,0 g 96,9 96,4 - 98 7 1962
Vand 3,0 g 3,1 2 - 3,6 7 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 2,15 NE 2 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 284 mg 276 168 - 407 7 1962
Natrium, Na 218 mg 232 112 - 339 7 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,528 g 0,207 0 - 1,68 7 1962
Glukose 0,802 g 0,388 0,205 - 2,22 7 1962
Monosaccharider, total 1,33 g 1003
Laktose 0,0826 g 0,041 0 - 0,39 7 1962
Maltose 0,133 g 0,069 0 - 0,58 7 1962
Sakkarose 25,2 g 25,5 22,8 - 27,3 7 1962
Disaccharider, total 25,4 g 1003
Sukkerarter, ialt 26,7 g 1003
Stivelse 40,5 g 40,7 38,2 - 42,6 7 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,048 0,276 1962
C6:0 0,036 0,21 1962
C8:0 0,130 0,758 1962
C10:0 0,110 1962
C12:0 0,792 4,6 1962
C14:0 0,510 1962
C15:0 0,000 1962
C16:0 5,457 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 1,129 1962
C20:0 0,000 0 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,014 0,0838 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-9 5,871 34,1 1962
C18:1,n-7 0,226 1,31 1962
C20:1,n-11 0,000 0 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,087 0,505 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,504 14,5 1962
C18:2,conjugerede 0,000 0 1962
C18:3,n-3 (ALA) 0,221 1,28 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,063 0,363 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede 8,212 47,7 1003
Sum monoumættede 6,112 35,5 1003
Sum polyumættede 2,725 15,8 1003
Transfedtsyrer, total 0,149 0,868 1003
Fedtsyrer, total 17,198 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,221 1,28 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,504 14,5 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 368
Leucin 753
Lysin 248
Methionin 169
Cystin 238
Phenylalanin 538
Tyrosin 310
Threonin 296
Tryptofan 129
Valin 448
Arginin 418
Histidin 234
Alanin 330
Asparaginsyre 464
Glutaminsyre 3720
Glycin 401
Prolin 1270
Serin 532

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby