Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1577
Småkage, pebernød, industrifremstillet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,896 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1997 kJ 1003
Energi, kcal 477 kcal 1003
total-N 0,931 g 0,940 0,87 - 0,98 7 1962
Protein, total 5,3 g 5,4 4,959 - 5,586 7 1962
Protein, deklaration 5,8 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 71,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 69,3 g 1003
kulhydrat, deklaration 68,8 g 1003
Kostfiber 2,3 g 2,2 1,8 - 3 7 1962
Fedt, total 19,2 g 19,4 17,8 - 20,5 7 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 1,0 0,58 - 1,2 7 1962
Tørstof 97,0 g 96,9 96,4 - 98 7 1962
Vand 3,0 g 3,1 2,000 - 3,600 7 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 1,02 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 284 mg 276 168 - 407 7 1962
Natrium, Na 218 mg 232 112 - 339 7 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,528 g 0,207 0 - 1,68 7 1962
Glucose 0,802 g 0,388 0,205 - 2,22 7 1962
Monosaccharider, total 1,33 g 1003
Lactose 0,083 g 0,041 0 - 0,39 7 1962
Maltose 0,133 g 0,069 0 - 0,58 7 1962
Saccharose 25,2 g 25,5 22,8 - 27,3 7 1962
Disaccharider, total 25,4 g 1003
Sukkerarter, ialt 26,7 g 1003
Stivelse 40,5 g 40,7 38,2 - 42,6 7 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,048 0,27 1962
C6:0 0,036 0,20 1962
C8:0 0,130 0,75 1962
C10:0 0,110 0,64 1962
C12:0 0,792 4,61 1962
C14:0 0,510 2,97 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 5,46 31,7 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 1,13 6,57 1962
C20:0 0,000 0,00 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,014 0,08 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 5,87 34,1 1962
C18:1,n-7 0,226 1,31 1962
C20:1,n-11 0,000 0,00 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,087 0,50 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,50 14,6 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,221 1,29 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,063 0,36 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 8,21 47,8 1003
Sum monoumættede 6,11 35,5 1003
Sum polyumættede 2,73 15,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,150 0,87 1003
Fedtsyrer, total 17,2 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,221 1,29 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,50 14,6 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 223 240 T 1301
Leucin 400 430 T 1301
Lysin 130 140 T 1301
Methionin 85 91 T 1301
Cystin 93 100 T 1301
Phenylalanin 279 300 T 1301
Tyrosin 121 130 T 1301
Threonin 149 160 T 1301
Tryptofan 61 65 T 1301
Valin 261 280 T 1301
Arginin 205 220 T 1301
Histidin 121 130 T 1301
Alanin 177 190 T 1301
Asparaginsyre 233 250 T 1301
Glutaminsyre 1820 1950 T 1301
Glycin 196 210 T 1301
Prolin 624 670 T 1301
Serin 279 300 T 1301

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby