DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1577
Småkage, pebernød, industrifremstillet
Engelsk navn
Biscuit, sweet, pepper nuts, Danish tradition, industrially produced
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
FCF 0,896 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1997 kJ 1003
Energi, kcal 476 kcal 1003
Nitrogen, total 0,931 g 0,94 0,87 - 0,98 7 1962
Protein, videnskabelig 5,3 g 5,358 4,95 - 5,58 7 1962
Protein, deklaration 5,8 g 5,875 5,43 - 6,12 7 1962
Kulhydrat, difference 71,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 69,3 g 1003
Kulhydrat, deklaration 67,2 g 1003
Kostfibre 2,3 g 2,2 1,8 - 3 7 1962
Fedt, total 19,2 g 19,4 17,8 - 20,5 7 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,9 g 0,99 0,58 - 1,2 7 1962
Tørstof 97,0 g 96,9 96,4 - 98 7 1962
Vand 3,0 g 3,1 2 - 3,6 7 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 2,15 NE 2 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 284 mg 276 168 - 407 7 1962
Natrium, Na 218 mg 232 112 - 339 7 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,528 g 0,207 0 - 1,68 7 1962
Glukose 0,802 g 0,388 0,205 - 2,22 7 1962
Monosaccharider, total 1,33 g 1003
Laktose 0,0826 g 0,041 0 - 0,39 7 1962
Maltose 0,133 g 0,069 0 - 0,58 7 1962
Sakkarose 25,2 g 25,5 22,8 - 27,3 7 1962
Disaccharider, total 25,4 g 1003
Sukkerarter, ialt 26,7 g 1003
Stivelse 40,5 g 40,7 38,2 - 42,6 7 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,048 0,276 1962
C6:0 0,036 0,21 1962
C8:0 0,130 0,758 1962
C10:0 0,110 0,637 1962
C12:0 0,792 4,6 1962
C14:0 0,510 2,96 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 5,457 31,7 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 1,129 6,56 1962
C20:0 0,000 0 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,014 0,0838 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-9 5,871 34,1 1962
C18:1,n-7 0,226 1,31 1962
C20:1,n-11 0,000 0 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,087 0,505 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 2,504 14,5 1962
C18:2,conjugerede 0,000 0 1962
C18:3,n-3 (ALA) 0,221 1,28 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,063 0,363 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede 8,212 47,7 1003
Sum monoumættede 6,112 35,5 1003
Sum polyumættede 2,725 15,8 1003
Transfedtsyrer, total 0,149 0,868 1003
Fedtsyrer, total 17,198 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,221 1,28 1003
Sum n-6 fedtsyrer 2,504 14,5 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby