DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1579
Småkage, med lavt sukkerindhold (sukkerfri, light) industrifremstillet
Engelsk navn
Cookies, low sugar content, industrially produced
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 2019 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 1757 kJ 1003
Energi (kcal) 483 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 421 kcal 1003
Protein 6,5 g 6,954 4,95 - 7,75 7 1962
Protein, deklaration 7,1 g 7,625 5,43 - 8,5 7 1962
Kulhydrat difference 65,7 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 63,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 47,1 g 1003
Kostfibre 2,6 g 2,8 2 - 2,9 3 1962
Fedt 23,7 g 19,1 17,9 - 33 7 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,46 g 7 1003
Aske 1,0 g 0,93 0,76 - 1,22 7 1962
Tørstof 96,9 g 97,0 95,1 - 99,1 7 1962
Vand 3,1 g 3,0 0,9 - 4,9 7 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 2,15 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 183 mg 167,0 111 - 280 7 1962
Chlorid 250 mg 208,0 170 - 403 7 1962
Sum mineraler 433 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,224 g 0,14 0,022 - 0,69 7 1962
Glukose 0,366 g 0,35 0,018 - 0,84 7 1962
Sum monosakkarider 0,590 g 1003
Laktose 0 g 0,0 7 1962
Maltose 0,319 g 0,166 0,0348 - 0,85 7 1962
Sakkarose 0,417 g 0,37 0,17 - 0,64 7 1962
Sum disakkarider 0,736 g 1003
Sum sukkerarter 1,33 g 1003
Sorbitol 0 g 0,0 0,0 - 0,5 7 1962
Sum sukkeralkoholer 9,09 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 36,7 g 36,9 32,9 - 41,3 7 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,0 1962
C6:0 0,000 0,0 1962
C8:0 0,239 1,11 1962
C10:0 0,171 0,801 1962
C12:0 1,650 7,71 1962
C14:0 0,689 3,22 1962
C15:0 0,000 0,0 1962
C16:0 5,441 25,4 1962
C17:0 0,000 0,0 1962
C18:0 1,273 5,95 1962
C20:0 0,000 0,0 1962
C22:0 0,000 0,0 1962
C24:0 0,000 0,0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7 0,000 0,0 1962
C17:1,n-7 0,000 0,0 1962
C18:1,n-7 0,250 1,16 1962
C18:1,n-9 7,771 36,3 1962
C20:1,n-11 0,048 0,224 1962
C22:1,n-9 0,000 0,0 1962
C22:1,n-11 0,000 0,0 1962
C24:1,n-9 0,000 0,0 1962
C16:1,n-7,trans 0,000 0,0 1962
C18:1,trans 0,018 0,0861 1962
C20:1,trans 0,000 0,0 1962
C22:1,trans 0,000 0,0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,369 15,7 1962
C18:2,konjugeret 0,000 0,0 1962
C18:3,n-3 0,426 1,99 1962
C18:3,n-6 0,000 0,0 1962
C18:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:2,n-6 0,000 0,0 1962
C20:4,n-3 0,000 0,0 1962
C20:4,n-6 0,000 0,0 1962
C20:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:5,n-3 0,000 0,0 1962
C22:6,n-3 0,000 0,0 1962
C18:2,trans 0,035 0,161 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0,0 1962
Sum mættede fedtsyrer 9,463 44,2 1003
Sum enkeltumættede fedtsyrer 8,069 37,7 1003
Sum flerumættede fedtsyrer 3,795 17,7 1003
Sum transfedtsyrer 0,053 0,247 1003
Sum fedtsyrer 21,380 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,426 1,99 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,369 15,7 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 1,141 1962
Isoleucin 368 T 1301.0
Leucin 753 T 1301.0
Lysin 248 T 1301.0
Methionin 169 T 1301.0
Cystin 238 T 1301.0
Phenylalanin 538 T 1301.0
Tyrosin 310 T 1301.0
Threonin 296 T 1301.0
Tryptofan 129 T 1301.0
Valin 448 T 1301.0
Arginin 418 T 1301.0
Histidin 234 T 1301.0
Alanin 330 T 1301.0
Asparaginsyre 464 T 1301.0
Glutaminsyre 3720 T 1301.0
Glycin 401 T 1301.0
Prolin 1270 T 1301.0
Serin 532 T 1301.0
Sum essentielle Aminosyrer 3181,5 T 1301.0
Sum ikke essentielle aminosyrer 7671,5 T 1301.0
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 10,8 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor 0,901 1003

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby