DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym, gruppe eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1579
Småkage, med lavt sukkerindhold (sukkerfri, light) industrifremstillet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
FCF 0,901 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2019 kJ 1003
Energi, kcal 483 kcal 1003
total-N 1,141 g 1,22 0,87 - 1,36 7 1962
Protein, total 6,5 g 6,954 4,95 - 7,75 7 1962
Protein, deklaration 7,1 g 7,625 5,43 - 8,5 7 1962
Kulhydrat, difference 65,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 63,2 g 1003
kulhydrat, deklaration 38,0 g 1003
Kostfibre 2,6 g 2,8 2 - 2,9 3 1962
Fedt, total 23,7 g 19,1 17,9 - 33 7 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,93 0,76 - 1,22 7 1962
Tørstof 96,9 g 97 95,1 - 99,1 7 1962
Vand 3,1 g 3 0,9 - 4,9 7 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 2,15 NE 2 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 250 mg 208 170 - 403 7 1962
Natrium, Na 183 mg 167 111 - 280 7 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,224 g 0,14 0,022 - 0,69 7 1962
Glukose 0,366 g 0,35 0,018 - 0,84 7 1962
Monosaccharider, total 0,590 g 1003
Laktose 0 g 0 7 1962
Maltose 0,319 g 0,166 0,0348 - 0,85 7 1962
Sakkarose 0,417 g 0,37 0,17 - 0,64 7 1962
Disaccharider, total 0,736 g 1003
Sukkerarter, ialt 1,33 g 1003
Sorbitol 0 g 0 7 1962
Mannitol 0 g 0 7 1962
Maltitol 9,09 g 1,38 0 - 22,2 7 1962
Sukkeralkoholer, total 9,09 g 1003
Stivelse 36,7 g 36,9 32,9 - 41,3 7 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 1962
C6:0 0,000 1962
C8:0 0,239 1962
C10:0 0,171 1962
C12:0 1,650 1962
C14:0 0,689 1962
C15:0 0,000 1962
C16:0 5,441 25,4 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 1,273 5,95 1962
C20:0 0,000 0 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-9 7,771 36,3 1962
C18:1,n-7 0,250 1,16 1962
C20:1,n-11 0,048 0,224 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,018 0,0861 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,369 15,7 1962
C18:2,conjugerede 0,000 0 1962
C18:3,n-3 (ALA) 0,426 1,99 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,035 0,161 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede 9,463 44,2 1003
Sum monoumættede 8,069 37,7 1003
Sum polyumættede 3,795 17,7 1003
Transfedtsyrer, total 0,053 0,247 1003
Fedtsyrer, total 21,380 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,426 1,99 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,369 15,7 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 368
Leucin 753
Lysin 248
Methionin 169
Cystin 238
Phenylalanin 538
Tyrosin 310
Threonin 296
Tryptofan 129
Valin 448
Arginin 418
Histidin 234
Alanin 330
Asparaginsyre 464
Glutaminsyre 3720
Glycin 401
Prolin 1270
Serin 532

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby