Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1579
Småkage, med lavt sukkerindhold (sukkerfri, light) industrifremstillet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,901 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2032 kJ 1003
Energi, kcal 486 kcal 1003
total-N 1,141 g 1,220 0,87 - 1,36 7 1962
Protein, total 6,5 g 7,0 4,959 - 7,752 7 1962
Protein, deklaration 7,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 65,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 64,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 64,0 g 1003
Kostfiber 1,1 g 0,0 i,a, - 2,9 7 1962
Fedt, total 23,7 g 19,1 17,9 - 33 7 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,9 0,76 - 1,22 7 1962
Tørstof 96,9 g 97,0 95,1 - 99,1 7 1962
Vand 3,1 g 3,0 0,900 - 4,900 7 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacin 1,23 NE 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 250 mg 208 170 - 403 7 1962
Natrium, Na 183 mg 167 111,1 - 280 7 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 0,224 g 0,140 0,022 - 0,69 7 1962
Glucose 0,366 g 0,350 0,018 - 0,84 7 1962
Monosaccharider, total 0,590 g 1003
Lactose 0 g 0 7 1962
Maltose 0,319 g 0,166 0,0348 - 0,85 7 1962
Saccharose 0,417 g 0,370 0,17 - 0,64 7 1962
Disaccharider, total 0,736 g 1003
Sukkerarter, ialt 1,33 g 1003
Sorbitol 0 g 0 7 1962
Mannitol 0 g 0 7 1962
Maltitol 9,09 g 1,38 <0,5 - 22,2 7 1962
Sukkeralkoholer, total 9,09 g 1003
Stivelse 36,7 g 36,9 32,9 - 41,3 7 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,000 0,00 1962
C8:0 0,239 1,12 1962
C10:0 0,171 0,80 1962
C12:0 1,65 7,72 1962
C14:0 0,689 3,22 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 5,44 25,4 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 1,27 5,95 1962
C20:0 0,000 0,00 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,000 0,00 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 7,77 36,3 1962
C18:1,n-7 0,250 1,17 1962
C20:1,n-11 0,048 0,22 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,018 0,08 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,37 15,8 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,426 1,99 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,035 0,16 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 9,46 44,3 1003
Sum monoumættede 8,07 37,7 1003
Sum polyumættede 3,80 17,8 1003
Sum transfedtsyrer 0,053 0,24 1003
Fedtsyrer, total 21,4 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,426 1,99 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,37 15,8 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 274 240 T 1301
Leucin 491 430 T 1301
Lysin 160 140 T 1301
Methionin 104 91 T 1301
Cystin 114 100 T 1301
Phenylalanin 342 300 T 1301
Tyrosin 148 130 T 1301
Threonin 183 160 T 1301
Tryptofan 74 65 T 1301
Valin 319 280 T 1301
Arginin 251 220 T 1301
Histidin 148 130 T 1301
Alanin 217 190 T 1301
Asparaginsyre 285 250 T 1301
Glutaminsyre 2230 1950 T 1301
Glycin 240 210 T 1301
Prolin 764 670 T 1301
Serin 342 300 T 1301

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby