DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1579
Småkage, med lavt sukkerindhold (sukkerfri, light) industrifremstillet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Nitrogen-til-protein faktor 5,70 2007
FCF 0,901 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 2019 kJ 1003
Energi, kcal 483 kcal 1003
Nitrogen, total 1,141 g 1,22 0,87 - 1,36 7 1962
Protein, videnskabelig 6,5 g 6,954 4,95 - 7,75 7 1962
Protein, deklaration 7,1 g 7,625 5,43 - 8,5 7 1962
Kulhydrat, difference 65,7 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, videnskabelig 63,2 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig, deklaration 38,0 g 1003
Kostfibre 2,6 g 2,8 2 - 2,9 3 1962
Fedt, total 23,7 g 19,1 17,9 - 33 7 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 0,93 0,76 - 1,22 7 1962
Tørstof 96,9 g 97 95,1 - 99,1 7 1962
Vand 3,1 g 3 0,9 - 4,9 7 1962
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Niacinækvivalent 2,15 NE 2 1003
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 250 mg 208 170 - 403 7 1962
Natrium, Na 183 mg 167 111 - 280 7 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 0,224 g 0,14 0,022 - 0,69 7 1962
Glukose 0,366 g 0,35 0,018 - 0,84 7 1962
Monosaccharider, total 0,590 g 1003
Laktose 0 g 0 7 1962
Maltose 0,319 g 0,166 0,0348 - 0,85 7 1962
Sakkarose 0,417 g 0,37 0,17 - 0,64 7 1962
Disaccharider, total 0,736 g 1003
Sukkerarter, total 1,33 g 1003
Sorbitol 0 g 0 7 1962
Mannitol 0 g 0 7 1962
Maltitol 9,09 g 1,38 0 - 22,2 7 1962
Sukkeralkoholer, total 9,09 g 1003
Stivelse 36,7 g 36,9 32,9 - 41,3 7 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0 1962
C6:0 0,000 0 1962
C8:0 0,239 1,11 1962
C10:0 0,171 0,801 1962
C12:0 1,650 7,71 1962
C14:0 0,689 3,22 1962
C15:0 0,000 0 1962
C16:0 5,441 25,4 1962
C17:0 0,000 0 1962
C18:0 1,273 5,95 1962
C20:0 0,000 0 1962
C22:0 0,000 0 1962
C24:0 0,000 0 1962
Monoumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0 1962
C16:1,n-7 0,000 0 1962
C17:1,n-7 0,000 0 1962
C18:1,n-9 7,771 36,3 1962
C18:1,n-7 0,250 1,16 1962
C20:1,n-11 0,048 0,224 1962
C22:1,n-9 0,000 0 1962
C22:1,n-11 0,000 0 1962
C24:1,n-9 0,000 0 1962
C16:1,trans 0,000 0 1962
C18:1,trans 0,018 0,0861 1962
C20:1,trans 0,000 0 1962
C22:1,trans 0,000 0 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,369 15,7 1962
C18:2,conjugerede 0,000 0 1962
C18:3,n-3 (ALA) 0,426 1,99 1962
C18:3,n-6 0,000 0 1962
C18:4,n-3 0,000 0 1962
C20:2,n-6 0,000 0 1962
C20:4,n-3 0,000 0 1962
C20:4,n-6 0,000 0 1962
C20:5,n-3 (EPA) 0,000 0 1962
C22:5,n-3 0,000 0 1962
C22:6,n-3 (DHA) 0,000 0 1962
C18:2,trans 0,035 0,161 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Andre fedtsyrer 0,000 0 1962
Sum mættede 9,463 44,2 1003
Sum monoumættede 8,069 37,7 1003
Sum polyumættede 3,795 17,7 1003
Transfedtsyrer, total 0,053 0,247 1003
Fedtsyrer, total 21,380 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,426 1,99 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,369 15,7 1003
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Isoleucin 368 T 1301
Leucin 753 T 1301
Lysin 248 T 1301
Methionin 169 T 1301
Cystin 238 T 1301
Phenylalanin 538 T 1301
Tyrosin 310 T 1301
Threonin 296 T 1301
Tryptofan 129 T 1301
Valin 448 T 1301
Arginin 418 T 1301
Histidin 234 T 1301
Alanin 330 T 1301
Asparaginsyre 464 T 1301
Glutaminsyre 3720 T 1301
Glycin 401 T 1301
Prolin 1270 T 1301
Serin 532 T 1301

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby