Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1581
Kage, trøffelprodukt / koldprodukt, industrifremstillet
Engelsk navn
Cookie, truffle product / unbaked, industrially produced
Synonymer
Studenterbrød, Træstamme, træstammer, Romkugle, romkugler
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,912 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1774 kJ 1003
Energi, kcal 424 kcal 1003
total-N 0,648 g 0,620 0,536 - 0,85 9 1962
Protein, total 3,7 g 3,5 3,055 - 4,845 9 1962
Protein, deklaration 4,1 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 65,1 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 62,4 g 1003
kulhydrat, deklaration 62,1 g 1003
Kostfiber 2,7 g 2,7 1,5 - 4,3 9 1962
Fedt, total 17,0 g 16,0 6,8 - 29,4 9 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 1,0 g 1,0 0,67 - 1,66 9 1962
Tørstof 86,8 g 86,2 81,3 - 90,9 9 1962
Vand 13,2 g 13,8 9,100 - 18,700 9 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 189 mg 162 90 - 309 9 1962
Natrium, Na 151 mg 122 62,7 - 225 9 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 3,79 g 3,00 0,54 - 8,9 9 1962
Glucose 5,44 g 5,40 0,55 - 9,9 9 1962
Monosaccharider, total 9,23 g 1003
Lactose 0,929 g 0,610 0 - 3,3 9 1962
Maltose 1,73 g 0,57 0,077 - 4,6 9 1962
Saccharose 28,4 g 28,6 20,1 - 35 9 1962
Disaccharider, total 31,0 g 1003
Sukkerarter, ialt 40,3 g 1003
Stivelse 17,8 g 17,0 13,9 - 24,2 9 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,000 0,00 1962
C8:0 0,207 1,34 1962
C10:0 0,228 1,47 1962
C12:0 2,08 13,4 1962
C14:0 0,834 5,38 1962
C15:0 0,172 1,11 1962
C16:0 4,14 26,8 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 1,37 8,82 1962
C20:0 0,021 0,13 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,009 0,05 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 4,36 28,1 1962
C18:1,n-7 0,363 2,34 1962
C20:1,n-11 0,008 0,05 1962
C22:1,n-9 0,082 0,52 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,002 0,01 1962
C18:1,trans n-9 0,052 0,33 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 1,36 8,75 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,183 1,18 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,020 0,12 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 9,06 58,5 1003
Sum monoumættede 4,82 31,1 1003
Sum polyumættede 1,54 9,94 1003
Sum transfedtsyrer 0,074 0,47 1003
Fedtsyrer, total 15,5 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,183 1,18 1003
Sum n-6 fedtsyrer 1,36 8,75 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby