Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)

Indstillinger

Fødevare ID: 1582
Kransekage o.l., industrifremstillet
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 0 1655
Proteinomregningsfaktor (NCF) 5,70 2007
Fedtsyrekonverteringsfaktor (FCF) 0,906 1003
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi, kJ 1757 kJ 1003
Energi, kcal 420 kcal 1003
total-N 1,057 g 1,040 0,93 - 1,23 7 1962
Protein, total 6,0 g 5,9 5,301 - 7,011 7 1962
Protein, deklaration 6,6 g 1003
Kulhydrat best. v/diff. 65,6 g 1003
Kulhydrat, tilgængelig 62,6 g 1003
kulhydrat, deklaration 62,0 g 1003
Kostfiber 2,9 g 2,8 2,63 - 3,35 7 1962
Fedt, total 15,3 g 15,1 12,9 - 19 7 1962
Alkohol 0,0 g 1655
Aske 0,8 g 0,8 0,69 - 0,98 7 1962
Tørstof 87,7 g 87,9 85,8 - 89,1 7 1962
Vand 12,3 g 12,1 10,900 - 14,200 7 1962
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Chlorid, Cl 71,9 mg 78,0 42 - 92 7 1962
Natrium, Na 39,0 mg 40,9 29,4 - 50,9 7 1962
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fructose 4,60 g 4,70 4,1 - 4,9 7 1962
Glucose 5,06 g 5,00 4,5 - 5,5 7 1962
Monosaccharider, total 9,66 g 1003
Lactose 2,47 g 2,80 1,15 - 3,2 7 1962
Maltose 0,640 g 0,610 0,4 - 1,05 7 1962
Saccharose 41,9 g 42,0 39 - 45 7 1962
Disaccharider, total 45,0 g 1003
Sukkerarter, ialt 54,6 g 1003
Stivelse 5,30 g 4,96 4,25 - 6,26 7 1962
Mættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C4:0 0,000 0,00 1962
C6:0 0,000 0,00 1962
C8:0 0,000 0,00 1962
C10:0 0,012 0,08 1962
C12:0 0,659 4,75 1962
C14:0 0,254 1,83 1962
C15:0 0,000 0,00 1962
C16:0 0,794 5,73 1962
C17:0 0,000 0,00 1962
C18:0 0,317 2,29 1962
C20:0 0,000 0,00 1962
C22:0 0,000 0,00 1962
C24:0 0,000 0,00 1962
Monoumættede fedtsyre g/100g % Kilde
C14:1,n-5 0,000 0,00 1962
C16:1,n-7 0,060 0,43 1962
C17:1,n-7 0,000 0,00 1962
C18:1,n-9 8,14 58,7 1962
C18:1,n-7 0,306 2,21 1962
C20:1,n-11 0,000 0,00 1962
C22:1,n-9 0,000 0,00 1962
C22:1,n-11 0,000 0,00 1962
C24:1,n-9 0,000 0,00 1962
C16:1,trans 0,000 0,00 1962
C18:1,trans n-9 0,000 0,00 1962
C20:1,trans 0,000 0,00 1962
C22:1,trans 0,000 0,00 1962
Polyumættede fedtsyrer g/100g % Kilde
C18:2,n-6 3,09 22,3 1962
C18:2,conj-A, udifferentieret 0,000 0,00 1962
C18:3,n-3 0,232 1,67 1962
C18:3,n-6 0,000 0,00 1962
C18:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:2,n-6 0,000 0,00 1962
C20:4,n-3 0,000 0,00 1962
C20:4,n-6 0,000 0,00 1962
C20:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:5,n-3 0,000 0,00 1962
C22:6,n-3 0,000 0,00 1962
C18:2,trans, udifferentieret 0,000 0,00 1962
Andre fedtsyrer 0,000 0,00 1962
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede 2,04 14,7 1003
Sum monoumættede 8,51 61,4 1003
Sum polyumættede 3,32 23,9 1003
Sum transfedtsyrer 0,000 0,00 1003
Fedtsyrer, total 13,9 100 1003
Sum n-3 fedtsyrer 0,232 1,67 1003
Sum n-6 fedtsyrer 3,09 22,3 1003

© 2019 - DTU Fødevareinstituttet, Afdeling for Risikovurdering og Ernæring, Kemitorvet, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby