DTU DTU Food

Søg efter fødevare

Søg på navn, synonym eller ID (i.e. #10)
Fødevare ID: 1585
Pomelo, rå
Engelsk navn
Pomelo (pommelo; shaddock), raw
Taxonomisk navn
Citrus maxima (Burman, 1755) (Merrill, 1917)
Makronæringstoffer m.m. Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Energi (kJ) 242 kJ 1003
Energi, deklaration (kJ) 201 kJ 1003
Energi (kcal) 57 kcal 1003
Energi, deklaration (kcal) 48 kcal 1003
Protein 1,0 g 1,006 0,987 - 1,13 4 1801
Protein, deklaration 1,0 g 1,006 0,987 - 1,13 4 1801
Kulhydrat difference 13,5 g 1003
Tilgængelig kulhydrat 10,2 g 1003
Tilgængelig kulhydrat, deklaration 7,8 g 1003
Kostfibre 3,3 g 3,425 2,81 - 3,69 4 1801
Fedt 0,7 g 0,585 0,41 - 1,1 4 1801
Alkohol 0,0 g 1655
Salt deklaration 0,01 g 4 1003
Aske 0,4 g 0,41 0,4 - 0,52 4 1801
Tørstof 15,6 g 16,15 13,8 - 16,9 6 1801, 1878
Vand 84,4 g 83,85 83,1 - 86,2 6 1801, 1878
Vitaminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
A-vitamin 1,08 RE 1003
beta-Caroten 6,50 µg 5,0 2 - 14 4 1801
D-vitamin 0 µg 1 2141
E-vitamin 0,0900 α-TE 1 2141
Thiamin (B1-vitamin) 0,0500 mg 1 2141
Riboflavin (B2-vitamin) 0,0300 mg 1 2141
Niacinækvivalent 0,200 NE 1003
Niacin 0,200 mg 1 2141
B6-vitamin 0,0808 mg 0,083 0,065 - 0,091 4 1801
Folat 40,0 µg 40,5 33 - 46 4 1801
B12-vitamin 0 µg 1 2141
C-vitamin 41,8 mg 1003
Ascorbinsyre 41,8 mg 42,0 38 - 45 4 1801
Mineraler og uorganisk Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Natrium 2,35 mg 2,2 1,7 - 3,3 4 1801
Kalium 164 mg 148,5 142 - 216 4 1801
Calcium 33,8 mg 34,0 29 - 38 4 1801
Magnesium 10,3 mg 9,9 9,2 - 12,2 4 1801
Jern 0,230 mg 0,23 0,18 - 0,28 4 1801
Zink 0,0955 mg 0,095 0,082 - 0,109 4 1801
Selen 0,220 µg 0,0 - 0,7 10 T 552.0
Fosfor 20,0 mg 1 2141
Jod 0,1000 µg 1 2136
Sum mineraler 230 mg 1003
Kulhydrater Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Fruktose 1,38 g 1,45 0,9 - 1,7 6 1801, 1878
Glukose 1,37 g 1,45 0,9 - 1,7 6 1801, 1878
Sum monosakkarider 2,75 g 1003
Sakkarose 5,02 g 4,8 3,9 - 7,3 6 1801, 1878
Sum disakkarider 5,02 g 1003
Sum sukkerarter 7,77 g 1003
Sorbitol 0 g 0,0 2 1878
Sum sukkeralkoholer 0 g 1003
Kostfibre og stivelse Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Stivelse/Glykogen 0 g 1 2141
Fedtsyrer, summer g/100g % Kilde
Sum mættede fedtsyrer 0,000 2136
Sum enkeltumættede fedtsyrer 0,100 2136
Sum flerumættede fedtsyrer 0,100 2136
Sum n-3 fedtsyrer 0,010 2136
Sum n-6 fedtsyrer 0,050 2136
Aminosyrer mg/100g mg/g Nitrogen Kilde
Nitrogen 0,166 1801
Biogene aminer Indh. /100g Enh Median Variation Prøver Kilde
Cholin 7,70 mg 1 2187
Faktorer m.m. Værdi Prøver Kilde
Svind 50 2007
Nitrogen-til-protein faktor 6,25 2007

© 2024 - DTU Fødevareinstituttet, Forskningsgruppen for ernæring, bæredygtighed og sundhedsfremme, Henrik Dams Allé, Bygning 201, 2800 Kgs. Lyngby